Clerfayt Vloženo 19. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2019 Na tyhle svolávačky bych nešel . Ecall mě nezajímá, je to jen nástroj na fízlování populace . Ostatně jsem si naschvál auto objednával těsně před jeho poviným zavedením. A hlídač nefunkčního blinkru mě nesete. Všechny moje předchozí auta ho taky neměli a neposral jsem se z toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 20. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 Dneska se mi na dálnici kua nějak nezdálo zatáčení volantem, při větší rychlosti a malých korekcích směru se mi zdálo, že musím tím volantem jako by lehce překonat malinký odpor. Jakoby odlepit volant, zajímavý, že v pomalé rychlosti je to ok. No ještě to budu sledovat, doufám,, že mi nechce zamávat servo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 žádný servo nemáš :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 Aha, no já sem dal teď na radu známého ze servisu a vypnul asistenta únavy a byl sem to projet a zatím ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 Nesmíš jezdit unavený. Chápeme, že se v práci nadřeš, ale tak si trochu sakra odfrkni, než jedeš domů [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 Nadře? Vždyť žádný sníh nepadal a tak má pometlo pořád zaprášený ve skladu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 Já nevím, spíš to asi nějak blblo. Ale prej posilovače u O3 neodchází a svítila by prej kontrolka. Nebo jsem dělal divný pohyby volantem [emoji23] Nebo jsem divnej já [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 C je správně 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 Jj. Fízlování jim moc nefunguje. Opět mi volal servis, že jim psalo auto, že potřebuje servis. Tak jsem se jich zeptal, jak se domluvili a že prý ho musím přivézt a nahlásit termín. Asi to budu reklamovat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 20. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 (editace) před 5 hodinami, Clint napsal: Dneska se mi na dálnici kua nějak nezdálo zatáčení volantem, při větší rychlosti a malých korekcích směru se mi zdálo, že musím tím volantem jako by lehce překonat malinký odpor. Jakoby odlepit volant, zajímavý, že v pomalé rychlosti je to ok. No ještě to budu sledovat, doufám,, že mi nechce zamávat servo... Nejsi si jediný komu se to děje ? mě na originálním podvozku a pouze na zimních pneu. Už na novém autě. Editováno: 20. Prosinec 2019, autor: Joker 85 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 20. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 https://forum.skodahome.cz/topic/134666-zatuhávání-posilovače-řízení/#comments Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 20. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 před 4 hodinami, Clint napsal: Aha, no já sem dal teď na radu známého ze servisu a vypnul asistenta únavy a byl sem to projet a zatím ok. Tohle to mohl poradit jen autorizovaný servis ?To je jak když ho budeš chtít mít většího a někdo ti poradí že nošení prezevativu u sebe ti pak přidá 5cm??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 No večer jsem jel nazpátek a už to bylo ok. Tak tomu moc nerozumím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 K tomu asistentu, jezdil jsem Slovensko a mám auto asi pět let a nikdy se mi neaktivoval, ani nevím co to vlastně dělá. Ale tvrdil mi,, že s tím jsou problémy a že aniž by něco svítilo to z ničeho nic začne takhle šahat do řízení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 20. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 Jestli ti to udělalo doslova to co jsi přesně a výstižně popsal tak s tím opravdu nemá žádný asistent nic společného. Já to budu reklamovat až ke konci záruky protože jsem komplet vycházel podvozek tak ho budu muset při reklamaci vrátit. A na bezpečnost to naštěstí nemá vliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 Aaaaa Clinta ceka reklamacicka. [emoji23]Ted z toho ma Ameriku, co umi jezdit jen rovne. [emoji23] 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 Kdepak, já už jsem po záruce, tohle bych neuhrál. Nicméně uvidíme. Teď dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 20. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 Škodovka má přeci konkurovat levnějším značkám ? tak kvalitou za chvilku bude ? a cena se časem srovná taky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2019 Cena se srovnava s premiovymi znackami, kvalita uz je davno srovnana s levnejsimi znackami, nekdy je i predci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2019 Včera sem jezdil v našem novém Volvu V90 za 1, 4 míče a to auto neumí ukázat ani teplotu vody a oleje [emoji23] Hlavně, že to má jen samé displeje a cinká to na tebe kvůli každé píčovině. Prodejce se vyjádřil, že teplota vody a oleje je zbytečný údaj pro řidiče a že ho to plete [emoji38] Když chceš hned změnit třeba stanici na rádiu, potřeboval bys manuál. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2019 Řeknu vám, že já bych z toho auta ani neměl radost. Ty palubky začínají bejt ve stylu kosmické lodě a ne auta. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 21. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2019 před 10 hodinami, Clint napsal: Kdepak, já už jsem po záruce, tohle bych neuhrál. Nicméně uvidíme. Teď dobrý. Neboj se toho jezdíš jen do autorizaku dají ti kulanci ? ale dlouho bych nečekal blíží se 6rok od výroby 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2019 (editace) 255.JPG.d2f56bdb89f9523cef34cd3a26ba994b.jfif @Clint Editováno: 21. Prosinec 2019, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.