Prosinec 23, 20195 r I já přeji klidné svátky a do nového roku mnoho zdraví, štěstí a osobních i pracovních úspěchů [emoji6]
Prosinec 23, 20195 r Ahoj, já se připojuju a přeju krásné Vánoce a pohodový rok 2020. A ať nám škodovky šlapou, aby neměl Plačka o čem psát ???
Prosinec 23, 20195 r Ano, tez preji krasne Vanoce a i kdyz mi to neuverite i ja vam preji aby vam ty vase slepice drzely a ja nemusel nic psat.No a Clintovi preji, aby mu volant zacal zase zatacet a nemusel volantem tocit za pomoci sikovek a lesenarske trubky co by paky. [emoji23]
Prosinec 24, 20195 r před 11 hodinami, kokta7 napsal: vám taky a bjutíčku kup si pořádný auto ? Dík. Tak tady je jeden speciálně pro tebe ???
Prosinec 24, 20195 r Ještě tu chybí něco o tom, že EU chce zrušit vánoce, protože uprchlíci a další sračky. [emoji23]
Prosinec 24, 20195 r To ne, na EU, cmoudy, emise, Gretu a ekologii na Vanoce serem. Si nima nebudeme ty Vanoce kazit ne. Motos se neozval. Ten uz ma hubu plnou kapra bez kosti - tedy veprove panenky a nema cas..[emoji23][emoji23][emoji23]
Prosinec 24, 20195 r V 21. 12. 2019 na 11:25, Clint napsal: Nic se mi od synovce nezobrazuje Buď rád, až si to přečteš, tak tě klepne.
Prosinec 26, 20195 r Jj. Nebyl čas a ignuruji řetězový spam. Byt se proměnil v lahůdkářství a masnou výrobnu. Přibral jsem pár kilo, co víc si přát.Dnes protáhnu octu a pak opět obžérství.....
Prosinec 27, 20195 r Autor Tak volant je zatím ok, po deaktivaci toho blbyho asistenta. Třeba to nebyl ten problém, co tu někdo popisoval. Vše funguje jak dřív. [emoji6]
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.