Clint Vloženo 6. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 No je vidět, že vás v těch Chvaleticích platí zlatem [emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 a Marcel přijede? zkusím tedy dorazit taky. pondělí je dobrej termín si myslím 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 Však to stojí stejně jak Octa v plný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 před 46 minutami, kokta7 napsal: a Marcel přijede? zkusím tedy dorazit taky. pondělí je dobrej termín si myslím Ano, přijedu, sice ne na 5 hodinu, ale po půl 7 bych už měl v těch Krušovicích být. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 Paráda, bude velká účast ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 Nechcete někdo zítra do Brna na Motosalón....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 Kde je Brno? ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 v zatáčce před Vídní 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 Mezi Prahou a Indií. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Březen 2020 Sdílet Vloženo 7. Březen 2020 Tak jsem z5 z Asie. Mám jít do karantény?Jinak D1 se mění v peklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 7. Březen 2020 Sdílet Vloženo 7. Březen 2020 No běž ?. Brnu se vyhýbal i Trump ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Březen 2020 Sdílet Vloženo 7. Březen 2020 Jako chudinku bych videl tohle co tam stoji. https://www.autoforum.cz/zajimavosti/korejsky-mercedes-tridy-s-stoji-po-par-letech-zlomek-ceny-sve-i-svych-souperu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Březen 2020 Sdílet Vloženo 7. Březen 2020 Mne Clint nevolal, sere na me, o moji ucast nestoji, tedy ja nevim jestli dorazim.Velka ucast mela byt i minule a nakonec tam prijeli 4 lidi a ted nedopluje kapitan aby mi pujcil kormidlovat svou lod jak sliboval. Ackoliv Holandsky syry uz mi taky vozi asi 4 roky. To jsem si uz kolikrat dal v kantyne jako nahradu Holandsky rizek. [emoji16] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 7. Březen 2020 Sdílet Vloženo 7. Březen 2020 před 4 minutami, Petrrr napsal: Jako chudinku bych videl tohle co tam stoji.https://www.autoforum.cz/zajimavosti/korejsky-mercedes-tridy-s-stoji-po-par-letech-zlomek-ceny-sve-i-svych-souperu/ Tak holt není všechno tak luxusní jak se zdá, některé značky mají holt i propadáky, třeba Suzuki Kizashi, VW Phaeton.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Březen 2020 Sdílet Vloženo 7. Březen 2020 Jo Phaeton ztroskotal podobne, muze to byt stejne luxusni jako Mercedes , stejne kvalitni, ale nema to proste tu hvezdu a o to jde. Mne by ovsem nevadilo, ze ten Genesis nema hvezdu, kde muzes mit takove auto za cenu 4lete Octavie se 100tis stocenymi km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 7. Březen 2020 Sdílet Vloženo 7. Březen 2020 před 1 minutou, Petrrr napsal: Mne Clint nevolal, sere na me, o moji ucast nestoji, tedy ja nevim jestli dorazim. Velka ucast mela byt i minule a nakonec tam prijeli 4 lidi a ted nedopluje kapitan aby mi pujcil kormidlovat svou lod jak sliboval. Ackoliv Holandsky syry uz mi taky vozi asi 4 roky. To jsem si uz kolikrat dal v kantyne jako nahradu Holandsky rizek. Mě taky nevolal....a navíc už to dlouho neorganizuji, abych si určil nějaký termín sám. A když potom náhodou nějaký ten čaj je, nevychází mi to s prací a dovolenou si brát kvůli tomu opravdu nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Březen 2020 Sdílet Vloženo 7. Březen 2020 Protoze jsi taky druhoradej i kdyz jsi Prazak. [emoji23] No uvidime, kdyz prijede kokta a pujci mi svest vetrnikem z Bavorska, mozna to zvazim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 8. Březen 2020 Sdílet Vloženo 8. Březen 2020 Clint nevolal nikomu. Proto tam dal víc termínů ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. Březen 2020 Sdílet Vloženo 8. Březen 2020 Ale volal, lidem kteří ovšem na forum vůbec nechodí.. V 6. 3. 2020 na 15:00, Clint napsal: Volal jsem Ozimu, Tomiikkovi a Sidovi, ti nejsou na fóru. Všichni dorazí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Březen 2020 Sdílet Vloženo 8. Březen 2020 Jestli bude mít manželka ranní (s dětma do hospody nepojedu), tak taky dorazím, tentokrát nic pracovního nemám... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Březen 2020 Sdílet Vloženo 8. Březen 2020 Stringo ty vole, nech toho. Kolik let sem chodis? Kolikrat si byl na caji? A tech caju bylo nespocet a to driv byly co kazdy mesic. Tak nedelej heeerecku, vsichni vi, ze stejne neprijedes. [emoji23][emoji23][emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Březen 2020 Sdílet Vloženo 8. Březen 2020 Než jsi do klubu přišel ty, tak jsem jezdil pravidelně, halt daň za hypotéku se někde musela projevit. Pro mě je to z ruky hodně, Krušovice v týdnu a ještě večer [emoji849], dělám směny, občas mě někam pošlou na elektrárnu, co ti budu povídat.Ale tentokrát by to mohlo opravdu vyjít, manželka ale neví co bude mít za směnu, pokud odpolední, je to v háji, s dětma tam nepojedu, pokud bude mít ranní nebo noční, tak přijedu na Kofolu [emoji6] akorát bude muset být provedena prezentace účastníků, protože poznám asi jenom Clinta, Motosmena, Stanmara a Pawouka, jo a kudrnatýho Koktu [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 8. Březen 2020 Sdílet Vloženo 8. Březen 2020 Já myslím, že se neztratíš ? Clinte, měl bys objednat kolena, aby je měli ? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Březen 2020 Sdílet Vloženo 8. Březen 2020 A kus krávy k tomu.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Březen 2020 Sdílet Vloženo 8. Březen 2020 Aha. Zapomněl jsem na Stringa. Má u mě kofolu zdarma. Je to pirát silnic, který vraždí maminky s kočárky a bezúhonné chodce. Byl jsem v tu dobu na horách s omezeným přístupem k netu. Z něj si vemte příklad.... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.