Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Plačka se od rána každej den válí ve vřídle na kolonádě, někdo mu nakecal, že karlovarská voda ničí koronu. Motosi, to ty? [emoji23][emoji23]

Já mluvil o Becherovce...

U nás ještě SARS COV2 nebyl. Po víkendovém nájezdu pražáků už čekám nejhorší. Kurvy se museli o nákazu podělit. 

Tohle ani nebudu komentovat, nemíním spadnout na stejnou úroveň zaplivané 4. cenové skupiny.. 

Všechny vás zdravím a koukám že jsem o sraz nepřišel . já jsem jeden z těch co má  výjimku z karenteny a mohl jsem za hranice do práce ,bohužel vodní mezinárodní doprava se zastavit nemůže takže jsem v karanténě  na lodi ?

Škodovka a TPCA ruší výrobu. Hyundai stále jede. Hyundai nezastavíš! [mention=48545]Stringo[/mention], tys prostě věděl, co si koupit!

Jinak od pondělí máme nařízenou práci z domu. Celý kancl je prázdný. Naprostá šílenost, jaké věci se dějí. Jinak včera jsem od Respilonu objednal nano roušky... Docela jsem brečel u platby. [emoji23]

Všechny vás zdravím a koukám že jsem o sraz nepřišel . já jsem jeden z těch co má  výjimku z karenteny a mohl jsem za hranice do práce ,bohužel vodní mezinárodní doprava se zastavit nemůže takže jsem v karanténě  na lodi [emoji6]
Tak se drž a případné nemocné házej přes palubu.

U nás výroba jede. Nafasovali jsme respirátory a makáme jako šrouby a kancelářský jsou doma v klidu [emoji34]

U nás obdobně a to dodáváme pro ŠA, BMW, MB, VW aj., které avizovaly ukončení provozu. Bylo nám řečeno, že bychom platili vysoké pokuty, takže výroba, montáž a laboratoře (technici) jedou nepřetržitě.

Taky jsem sehnal, ovsem jen 4ks a pri platbe jsem dostal vysokou horecku a kasel. I kdyz 300/ks jeste neni tak zle.d26dbbbcefe9c4bbc6700cd24c467c0b.jpg

No vidíš a já ji vytáhl ze staré lékárničky. Pak mám kuklu z motorky - s tou je nákup zdarma a v nouzi natáhnu slipy. :-)

Ty si nos slipy, ja radeji damske kalhotky.

Jo a pochybuji, ze v autolekarne mas respirator FFP2. Ja z autolekarny vybrakoval rukavice.

• Autor

Mám nějaký divný kašel. Kdyby někdo chtěl mít sezónu a nebát se korony, stavte se na kafe [emoji23]

před 45 minutami, Petrrr napsal:

Taky jsem sehnal, ovsem jen 4ks a pri platbe jsem dostal vysokou horecku a kasel. I kdyz 300/ks jeste neni tak zle.d26dbbbcefe9c4bbc6700cd24c467c0b.jpg

Před tímto šílenstvím jsme kupovali FFP3 ve velkoobchodu za 230 Kč.

Tak na takovou lichvu já kašlu, mám 2 roušky FFP 2 zadarmo z práce, z dřívějška, měli to hlavně lakýrníci, já spíše kvůli prašnosti. Mohl jsem jich mít asi i víc, ale ne v současné situaci. Teď už není nic a pro nikoho. Kdo to taky mohl ještě v lednu tušit. 

Nicméně je mám spíše jako rezervu, jinak mám látkovou roušku. 

V práci nemá od zaměstnavatele nikdo žádné roušky a to ani řidiči, pouze je k dispozici omezené množství dezinfekčního gelu. 

Upraveno od stanmar

Roušky jedou [emoji106]9ffb4861391ef6f89a4f5a559d6632ef.jpg

před 7 hodinami, stanmar napsal:

Tak na takovou lichvu já kašlu, mám 2 roušky FFP 2 zadarmo z práce, z dřívějška, měli to hlavně lakýrníci, já spíše kvůli prašnosti. Mohl jsem jich mít asi i víc, ale ne v současné situaci. Teď už není nic a pro nikoho. Kdo to taky mohl ještě v lednu tušit. 

Nicméně je mám spíše jako rezervu, jinak mám látkovou roušku. 

V práci nemá od zaměstnavatele nikdo žádné roušky a to ani řidiči, pouze je k dispozici omezené množství dezinfekčního gelu. 

Tak nějak. Před vypuknutím šílenosti jsem si mohl nabrat FFP 3 kolik chci. Jenže k čemu by mě tehdá byly, že?. 

To je všude... Nejhorší je, že třeba do Plzeňské FN dorazilo 200000 roušek a během dne byly v prdeli. Tak nastoupil ředitel a řekl všem (4000 zaměstnanců) ať si přinesou roušky z domova, protože jinak budou v práci bez nich - moc dobře věděl že si je vzali domů, protože jinde nejsou... A takhle je to všude, kdo měl před 3 týdny k respirátorům a rouškám přístup, tak je má, ostatní mají smůlu. O to víc mě zaráží, že na netu je nespočet videí, jak si je udělat doma a pořád do včerejšího rozhodnutí vlády o povinnosti, to spoustu lidí nemělo [emoji849]

Mám dneska přišel z práce e-mail, že nám kurýrem posílají záchranný balíček v podobě chirurgických roušek a pěti FFP2 respirátorů. :D No, alespoň něco než dojde balík od Respilonu.

Upraveno od Sabiza

před 14 hodinami, Sabiza napsal:
V 17. 3. 2020 na 20:16, Barbossa napsal:

Tak se drž a případné nemocné házej přes palubu.

Jsme tu jen tři a nikdo k nám nesmí tak snad to nebude nutné 

3 a soudek rumu. to by melo stacit. [emoji3]

90087941_141010130629953_8639289615976497152_n.jpg

Skoro jako Stig, ještě začernit plexi štít :D

Ten plembák je z Lidlu?

Koronavirus zhatí naši vepři boubelatí....20200319_194548.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.