Březen 16, 20205 r Autor Plačka se od rána každej den válí ve vřídle na kolonádě, někdo mu nakecal, že karlovarská voda ničí koronu. Motosi, to ty? [emoji23][emoji23]
Březen 17, 20205 r U nás ještě SARS COV2 nebyl. Po víkendovém nájezdu pražáků už čekám nejhorší. Kurvy se museli o nákazu podělit.
Březen 17, 20205 r Tohle ani nebudu komentovat, nemíním spadnout na stejnou úroveň zaplivané 4. cenové skupiny..
Březen 17, 20205 r Všechny vás zdravím a koukám že jsem o sraz nepřišel . já jsem jeden z těch co má výjimku z karenteny a mohl jsem za hranice do práce ,bohužel vodní mezinárodní doprava se zastavit nemůže takže jsem v karanténě na lodi ?
Březen 18, 20205 r Škodovka a TPCA ruší výrobu. Hyundai stále jede. Hyundai nezastavíš! [mention=48545]Stringo[/mention], tys prostě věděl, co si koupit! Jinak od pondělí máme nařízenou práci z domu. Celý kancl je prázdný. Naprostá šílenost, jaké věci se dějí. Jinak včera jsem od Respilonu objednal nano roušky... Docela jsem brečel u platby. [emoji23]
Březen 18, 20205 r Všechny vás zdravím a koukám že jsem o sraz nepřišel . já jsem jeden z těch co má výjimku z karenteny a mohl jsem za hranice do práce ,bohužel vodní mezinárodní doprava se zastavit nemůže takže jsem v karanténě na lodi [emoji6] Tak se drž a případné nemocné házej přes palubu.
Březen 18, 20205 r U nás výroba jede. Nafasovali jsme respirátory a makáme jako šrouby a kancelářský jsou doma v klidu [emoji34]
Březen 18, 20205 r U nás obdobně a to dodáváme pro ŠA, BMW, MB, VW aj., které avizovaly ukončení provozu. Bylo nám řečeno, že bychom platili vysoké pokuty, takže výroba, montáž a laboratoře (technici) jedou nepřetržitě.
Březen 18, 20205 r Taky jsem sehnal, ovsem jen 4ks a pri platbe jsem dostal vysokou horecku a kasel. I kdyz 300/ks jeste neni tak zle.
Březen 18, 20205 r No vidíš a já ji vytáhl ze staré lékárničky. Pak mám kuklu z motorky - s tou je nákup zdarma a v nouzi natáhnu slipy. :-)
Březen 18, 20205 r Ty si nos slipy, ja radeji damske kalhotky. Jo a pochybuji, ze v autolekarne mas respirator FFP2. Ja z autolekarny vybrakoval rukavice.
Březen 18, 20205 r Autor Mám nějaký divný kašel. Kdyby někdo chtěl mít sezónu a nebát se korony, stavte se na kafe [emoji23]
Březen 18, 20205 r před 45 minutami, Petrrr napsal: Taky jsem sehnal, ovsem jen 4ks a pri platbe jsem dostal vysokou horecku a kasel. I kdyz 300/ks jeste neni tak zle. Před tímto šílenstvím jsme kupovali FFP3 ve velkoobchodu za 230 Kč.
Březen 18, 20205 r Tak na takovou lichvu já kašlu, mám 2 roušky FFP 2 zadarmo z práce, z dřívějška, měli to hlavně lakýrníci, já spíše kvůli prašnosti. Mohl jsem jich mít asi i víc, ale ne v současné situaci. Teď už není nic a pro nikoho. Kdo to taky mohl ještě v lednu tušit. Nicméně je mám spíše jako rezervu, jinak mám látkovou roušku. V práci nemá od zaměstnavatele nikdo žádné roušky a to ani řidiči, pouze je k dispozici omezené množství dezinfekčního gelu. Upraveno Březen 18, 20205 r od stanmar
Březen 19, 20205 r před 7 hodinami, stanmar napsal: Tak na takovou lichvu já kašlu, mám 2 roušky FFP 2 zadarmo z práce, z dřívějška, měli to hlavně lakýrníci, já spíše kvůli prašnosti. Mohl jsem jich mít asi i víc, ale ne v současné situaci. Teď už není nic a pro nikoho. Kdo to taky mohl ještě v lednu tušit. Nicméně je mám spíše jako rezervu, jinak mám látkovou roušku. V práci nemá od zaměstnavatele nikdo žádné roušky a to ani řidiči, pouze je k dispozici omezené množství dezinfekčního gelu. Tak nějak. Před vypuknutím šílenosti jsem si mohl nabrat FFP 3 kolik chci. Jenže k čemu by mě tehdá byly, že?.
Březen 19, 20205 r To je všude... Nejhorší je, že třeba do Plzeňské FN dorazilo 200000 roušek a během dne byly v prdeli. Tak nastoupil ředitel a řekl všem (4000 zaměstnanců) ať si přinesou roušky z domova, protože jinak budou v práci bez nich - moc dobře věděl že si je vzali domů, protože jinde nejsou... A takhle je to všude, kdo měl před 3 týdny k respirátorům a rouškám přístup, tak je má, ostatní mají smůlu. O to víc mě zaráží, že na netu je nespočet videí, jak si je udělat doma a pořád do včerejšího rozhodnutí vlády o povinnosti, to spoustu lidí nemělo [emoji849]
Březen 19, 20205 r Mám dneska přišel z práce e-mail, že nám kurýrem posílají záchranný balíček v podobě chirurgických roušek a pěti FFP2 respirátorů. No, alespoň něco než dojde balík od Respilonu. Upraveno Březen 19, 20205 r od Sabiza
Březen 19, 20205 r před 14 hodinami, Sabiza napsal: V 17. 3. 2020 na 20:16, Barbossa napsal: Tak se drž a případné nemocné házej přes palubu. Jsme tu jen tři a nikdo k nám nesmí tak snad to nebude nutné
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.