Clint Vloženo 16. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2020 Plačka se od rána každej den válí ve vřídle na kolonádě, někdo mu nakecal, že karlovarská voda ničí koronu. Motosi, to ty? [emoji23][emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Březen 2020 Sdílet Vloženo 16. Březen 2020 Já mluvil o Becherovce... 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 17. Březen 2020 Sdílet Vloženo 17. Březen 2020 U nás ještě SARS COV2 nebyl. Po víkendovém nájezdu pražáků už čekám nejhorší. Kurvy se museli o nákazu podělit. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. Březen 2020 Sdílet Vloženo 17. Březen 2020 Tohle ani nebudu komentovat, nemíním spadnout na stejnou úroveň zaplivané 4. cenové skupiny.. 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 17. Březen 2020 Sdílet Vloženo 17. Březen 2020 Všechny vás zdravím a koukám že jsem o sraz nepřišel . já jsem jeden z těch co má výjimku z karenteny a mohl jsem za hranice do práce ,bohužel vodní mezinárodní doprava se zastavit nemůže takže jsem v karanténě na lodi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 18. Březen 2020 Sdílet Vloženo 18. Březen 2020 Škodovka a TPCA ruší výrobu. Hyundai stále jede. Hyundai nezastavíš! [mention=48545]Stringo[/mention], tys prostě věděl, co si koupit! Jinak od pondělí máme nařízenou práci z domu. Celý kancl je prázdný. Naprostá šílenost, jaké věci se dějí. Jinak včera jsem od Respilonu objednal nano roušky... Docela jsem brečel u platby. [emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 18. Březen 2020 Sdílet Vloženo 18. Březen 2020 Všechny vás zdravím a koukám že jsem o sraz nepřišel . já jsem jeden z těch co má výjimku z karenteny a mohl jsem za hranice do práce ,bohužel vodní mezinárodní doprava se zastavit nemůže takže jsem v karanténě na lodi [emoji6] Tak se drž a případné nemocné házej přes palubu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Březen 2020 Sdílet Vloženo 18. Březen 2020 U nás výroba jede. Nafasovali jsme respirátory a makáme jako šrouby a kancelářský jsou doma v klidu [emoji34] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 18. Březen 2020 Sdílet Vloženo 18. Březen 2020 U nás obdobně a to dodáváme pro ŠA, BMW, MB, VW aj., které avizovaly ukončení provozu. Bylo nám řečeno, že bychom platili vysoké pokuty, takže výroba, montáž a laboratoře (technici) jedou nepřetržitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Březen 2020 Sdílet Vloženo 18. Březen 2020 Taky jsem sehnal, ovsem jen 4ks a pri platbe jsem dostal vysokou horecku a kasel. I kdyz 300/ks jeste neni tak zle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Březen 2020 Sdílet Vloženo 18. Březen 2020 No vidíš a já ji vytáhl ze staré lékárničky. Pak mám kuklu z motorky - s tou je nákup zdarma a v nouzi natáhnu slipy. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Březen 2020 Sdílet Vloženo 18. Březen 2020 Ty si nos slipy, ja radeji damske kalhotky. Jo a pochybuji, ze v autolekarne mas respirator FFP2. Ja z autolekarny vybrakoval rukavice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2020 Mám nějaký divný kašel. Kdyby někdo chtěl mít sezónu a nebát se korony, stavte se na kafe [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 18. Březen 2020 Sdílet Vloženo 18. Březen 2020 před 45 minutami, Petrrr napsal: Taky jsem sehnal, ovsem jen 4ks a pri platbe jsem dostal vysokou horecku a kasel. I kdyz 300/ks jeste neni tak zle. Před tímto šílenstvím jsme kupovali FFP3 ve velkoobchodu za 230 Kč. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 18. Březen 2020 Sdílet Vloženo 18. Březen 2020 (editace) Tak na takovou lichvu já kašlu, mám 2 roušky FFP 2 zadarmo z práce, z dřívějška, měli to hlavně lakýrníci, já spíše kvůli prašnosti. Mohl jsem jich mít asi i víc, ale ne v současné situaci. Teď už není nic a pro nikoho. Kdo to taky mohl ještě v lednu tušit. Nicméně je mám spíše jako rezervu, jinak mám látkovou roušku. V práci nemá od zaměstnavatele nikdo žádné roušky a to ani řidiči, pouze je k dispozici omezené množství dezinfekčního gelu. Editováno: 18. Březen 2020, autor: stanmar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Březen 2020 Sdílet Vloženo 19. Březen 2020 Roušky jedou [emoji106] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 19. Březen 2020 Sdílet Vloženo 19. Březen 2020 před 7 hodinami, stanmar napsal: Tak na takovou lichvu já kašlu, mám 2 roušky FFP 2 zadarmo z práce, z dřívějška, měli to hlavně lakýrníci, já spíše kvůli prašnosti. Mohl jsem jich mít asi i víc, ale ne v současné situaci. Teď už není nic a pro nikoho. Kdo to taky mohl ještě v lednu tušit. Nicméně je mám spíše jako rezervu, jinak mám látkovou roušku. V práci nemá od zaměstnavatele nikdo žádné roušky a to ani řidiči, pouze je k dispozici omezené množství dezinfekčního gelu. Tak nějak. Před vypuknutím šílenosti jsem si mohl nabrat FFP 3 kolik chci. Jenže k čemu by mě tehdá byly, že?. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Březen 2020 Sdílet Vloženo 19. Březen 2020 To je všude... Nejhorší je, že třeba do Plzeňské FN dorazilo 200000 roušek a během dne byly v prdeli. Tak nastoupil ředitel a řekl všem (4000 zaměstnanců) ať si přinesou roušky z domova, protože jinak budou v práci bez nich - moc dobře věděl že si je vzali domů, protože jinde nejsou... A takhle je to všude, kdo měl před 3 týdny k respirátorům a rouškám přístup, tak je má, ostatní mají smůlu. O to víc mě zaráží, že na netu je nespočet videí, jak si je udělat doma a pořád do včerejšího rozhodnutí vlády o povinnosti, to spoustu lidí nemělo [emoji849] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 19. Březen 2020 Sdílet Vloženo 19. Březen 2020 (editace) Mám dneska přišel z práce e-mail, že nám kurýrem posílají záchranný balíček v podobě chirurgických roušek a pěti FFP2 respirátorů. No, alespoň něco než dojde balík od Respilonu. Editováno: 19. Březen 2020, autor: Sabiza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 19. Březen 2020 Sdílet Vloženo 19. Březen 2020 před 14 hodinami, Sabiza napsal: V 17. 3. 2020 na 20:16, Barbossa napsal: Tak se drž a případné nemocné házej přes palubu. Jsme tu jen tři a nikdo k nám nesmí tak snad to nebude nutné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Březen 2020 Sdílet Vloženo 19. Březen 2020 3 a soudek rumu. to by melo stacit. [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Březen 2020 Sdílet Vloženo 19. Březen 2020 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 19. Březen 2020 Sdílet Vloženo 19. Březen 2020 Skoro jako Stig, ještě začernit plexi štít 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Březen 2020 Sdílet Vloženo 19. Březen 2020 Ten plembák je z Lidlu? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Březen 2020 Sdílet Vloženo 19. Březen 2020 Koronavirus zhatí naši vepři boubelatí.... 2 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.