M_ike Vloženo 26. Únor 2019 Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 No to je hnus.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Únor 2019 Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 před 2 hodinami, stanmar napsal: I ne, to si raději kup TRoc R no zvýšenej golf R :-D já se tomu musím smát a ještě si to plno zákazníků koupí a budou si myslet, že maj nejlepší SUV který je držák :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 26. Únor 2019 Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 V době, kdy se za SUV označuje kdeco, co je jen o trochu vyšší než běžný automobil je to asi stejně jedno. Navíc lidi hlavně u menších vozů nepožadují třeba ani pohon 4x4, takže to je fakt SUV jedna radost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. Únor 2019 Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 Však je to sportovně užitkové auto. O terénu ani ň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2019 Já ani nevím, co bych dnes koupil, když bych měl vybrat auto. A proto si nechám to svoje další pětiletku [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 27. Únor 2019 Sdílet Vloženo 27. Únor 2019 RS245 :-)). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 27. Únor 2019 Sdílet Vloženo 27. Únor 2019 To ne, on potřebuje něco v ropě, aby jezdil za klasických 3.9 litrů na sto. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Únor 2019 Sdílet Vloženo 27. Únor 2019 Tak tady pneu zdarma...... pro testování.https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2046399882319992&substory_index=0&id=1814900898803226 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 27. Únor 2019 Sdílet Vloženo 27. Únor 2019 To je dobrý. Pneušky zadáčo, geometrie zadáčo. Ještě by mohli dát disky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Únor 2019 Sdílet Vloženo 27. Únor 2019 Jo, to známe, jsem se registroval už vloni. Lidi co nenajedou alespoň 30tis za rok si myslím nemají šanci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 27. Únor 2019 Sdílet Vloženo 27. Únor 2019 Tak jasně, že je to pro borce, co jezdí často. Barum asi nemá důvod dávat pneumatiky jen tak někomu, kdo dá ročně 10 tisíc kilometrů hlemýždím tempem. Chtějí výsledky co nejdříve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 27. Únor 2019 Sdílet Vloženo 27. Únor 2019 Tak asi napíšu kámoši ten na služební škodě udělá přední pneu za sezónu a to dá 30 tis rok . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 27. Únor 2019 Sdílet Vloženo 27. Únor 2019 před 6 hodinami, Clint napsal: Já ani nevím, co bych dnes koupil, když bych měl vybrat auto. A proto si nechám to svoje další pětiletku To já bych věděl až moc dobře, ale není to v mých finančních silách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Únor 2019 Sdílet Vloženo 27. Únor 2019 Tak jsem dnes viděl asi tu slavnou Skálu. Předek OK, ale ta prdel je hnus. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Únor 2019 Sdílet Vloženo 27. Únor 2019 před 1 hodinou, stanmar napsal: To já bych věděl až moc dobře, ale není to v mých finančních silách. mno sem na tom nějak podobně :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2019 Pneu zdarma jo, zase chyták jak vytahat údaje, telefon, mail, adresu apod, aby to ta agentura mohla střelit dalším firmám. Pak se člověk diví, kde vzali šmejdi číslo [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Březen 2019 Sdílet Vloženo 1. Březen 2019 (editace) A není to jedno, dneska o tobě ví všude úplně všechno, tak co. Dřív jsem to řešil, ale už jsem a to rezignoval. Nesměl bys mít nikdy internet, mobil a musel bys žít v jeskyni. Editováno: 1. Březen 2019, autor: Petrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 1. Březen 2019 Sdílet Vloženo 1. Březen 2019 https://autobible.euro.cz/ridici-jeli-d6-kdyz-kolem-nich-prosvistel-superb-rychlosti-225-kmh-komentar/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu Krásně napsáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Březen 2019 Sdílet Vloženo 1. Březen 2019 Ano da se souhlasit. Ovsem to ze ridic jel kolik jel jej neomlouva. Zakon je jen jeden a argument ze 15km od Nemecka je lichej. A frajer co uz jeden zakaz mel, by mel ted dostat 10 let bez ridicaku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Březen 2019 Sdílet Vloženo 1. Březen 2019 A co je za problém? To, že jel trochu rychleji, nebo, že policajti jeli ještě rychleji. Mě jednou naměřili 245 a vše bylo Ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Březen 2019 Sdílet Vloženo 1. Březen 2019 Oboji. Kdyby jezdili vsichni 230 nebo kolik, jak by to vypadalo. Ok kdyz nekdo jede 160, neni to sice spravne, ale je to jeste rozumna mez na nase dalnice, jejich stav, mentalite a schopnosti ridicu a hlavne schopnosti prestarleho vozoveho parku. Srovnavaji s DE, ale ani tam neni vsude neomezena rychlost. Je to jen v usecich kde je ta dalnice na to delana kde je to bezpecne a hlavne, tam s tim vsichni pocitaji, ze ta tecka ve zpetnem zrcatku muze za okamzik byt auto hned za prdeli. Navic D6 neni dalnice v tom pravem slova smyslu. D6 byla resena jako rychlostni silnice ( tedy sirka, polomery zatacek, stoupani, klesani apod. ) Dle meho je rychlost pres 200 nebezpecna a ohrozujici a muze mit auto a muze byt ridic jaky chce. Ano a to same plati i o policajtech. Nechapu proc ho musi nahanet s technikou a legislativou jakou dnes maji. Nahravku maji, zmereno taky, odpovednost provozovatele taky atd. Mozna kdyby bylo kradene nebo tak. Tak by se to dalo pochopit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Březen 2019 Sdílet Vloženo 1. Březen 2019 A teď si vem kamion, co jede 80 a ostatní jedou 130. Naproti tomu auto co jede 130 a druhé co jede 180. Výsledek je stejný. A to nemluvím o autech co mají legálně neomezenou rychlost. 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Březen 2019 Sdílet Vloženo 2. Březen 2019 Na všech dálnicích u nás jsou úseky, kde se dá bezpečně jet klidně třeba 180 km/h. Vše to závisí na počasí a provozu. Pokud tím nikoho neohrožuje, nijak mě jeho jeho jednání nepobuřuje. Je daleko víc nebezpečnějších manévrů a činností spousty řidičů než je rychlejší jízda. 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Březen 2019 Sdílet Vloženo 2. Březen 2019 Přesně tak. Rychlá jízda není to, co způsobuje nehody, to jsou lidi, co špatně odhadují a nevěnují se plně jízdě a dění okolo. Je to stejné ve městě, mnohem nebezpečnější jsou řidiči co jedou krokem a bojí se cokoli udělat a jsou zmatení, nedávají vědět o změně směru jízdy, nenadále brzdí, rozmýšlejí se na křižovatce kam chtějí jet....než ten, co jede 65. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 2. Březen 2019 Sdílet Vloženo 2. Březen 2019 K tomuhle se taky připojím. S jedinou výjimkou: D1 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.