ka_r_los Vloženo 23. Duben 2019 Sdílet Vloženo 23. Duben 2019 základní rozměry otvoru:) plán je udělat kočkopsa, když už to servis zkujvil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Duben 2019 Sdílet Vloženo 23. Duben 2019 Co zkurvili v servisu? Vytrhli očka pro světýlka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 23. Duben 2019 Sdílet Vloženo 23. Duben 2019 Hehe, vystřihli, aby na FL vrata mohli dát původní předFL... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Duben 2019 Sdílet Vloženo 23. Duben 2019 Ty vole to jsou amatéři [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 23. Duben 2019 Sdílet Vloženo 23. Duben 2019 Takže jsem to vybrousil, zastříknul základem a dal FL lampičky, ale s ohledem na to, že budu řezat madlo na kameru, tak když, tak bych udělal i tohle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 24. Duben 2019 Sdílet Vloženo 24. Duben 2019 Asi Tě nepotěším, ale já mám osvětlení RZ nacvakávací, tedy bez šroubků. Jestli je to stejné u obou verzí netuším, ale vzhledem k tomu že je to na vydloubnutí šroubovákem, tak nechci zbytečně pokoušet kvalitu plastů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 24. Duben 2019 Sdílet Vloženo 24. Duben 2019 otvor je jiný, lampičky jsou jiné, konektor je jiný, jenže jestli mám zachraňovat původní díry a nebo to říznout a dát tam jen rovný plech, tak už je mi to fuk:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 24. Duben 2019 Sdílet Vloženo 24. Duben 2019 Měls říznout ty "odborníky" v servise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 24. Duben 2019 Sdílet Vloženo 24. Duben 2019 tjn, jen nehoda byla 2014 :/ Takže se to těžko dokazuje... Klucííí, kdo má MQB auto, koukněte se :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 26. Duben 2019 Sdílet Vloženo 26. Duben 2019 Hele, nevíte, jestli jdou koupit takoví ti plastoví zmetci k ISOFIX držákům, do kterých se zasouvá sedačka? Mají je nové Octavie a tuším, že je měly i O2 po FL. V Insignii jsem si sedačkou prodřel kožené sedačky a chtěl bych tomu v Passatu předejít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 26. Duben 2019 Sdílet Vloženo 26. Duben 2019 Já jsem je měl jako součást vybavení autosedačky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 26. Duben 2019 Sdílet Vloženo 26. Duben 2019 Jak pise @beuticek, taky jsem ty adaptery nasuvny dostal k autosedacce. Melo by to jit koupit primo u vyrobce autosedacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 26. Duben 2019 Sdílet Vloženo 26. Duben 2019 Já je u sedačky neměl, kupoval jsem rok používanou, takže jsem to dostal jako Octavii v Active výbavě. No, nakonec nalezeno a dokonce to mají i skladem v Praze - https://www.malvik.cz/Doplnky-autosedacky/Autodoplnky-ruzne/Cybex-Zavadeci-plasty-Isofix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 26. Duben 2019 Sdílet Vloženo 26. Duben 2019 (editace) Nezapomen si koupit podlozku pod tu autosedacku. Nemusi to bejt origo skoda/vw, klidne i cybex apod. Tim se sedacka pod tim neposkodi vubec Edit: tohle mam na mysli Editováno: 26. Duben 2019, autor: M_ike 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 26. Duben 2019 Sdílet Vloženo 26. Duben 2019 Mám to v plánu. Ta originální vypadá dobře a docela levně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 26. Duben 2019 Sdílet Vloženo 26. Duben 2019 Tu origo mám a je super. Pěkně tlustá, takže se nic nepomačká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Duben 2019 Sdílet Vloženo 26. Duben 2019 mám dvě sedačky cybex a adaptéry k tomu, ale jsou mi k horní protože to tam má Škoda tak na hovno udělané že to nejde použít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Duben 2019 Sdílet Vloženo 26. Duben 2019 jo a ještě jedna věc. Jsem sice chudej. Nemám Passata ani Superba, ale nějakou starou oksuntelou sedačku bych dětem nekoupil. Tedy obě nové, obě s isofixem a obě Cybex. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbyšekSU Vloženo 26. Duben 2019 Sdílet Vloženo 26. Duben 2019 V 23.04.2019 na 17:22, ka_r_los napsal: základní rozměry otvoru:) Tady jsem ti to dnes změřil. Měl jsem tam už osazeny ty LED lampičky, tak jsem ti změřil i je samotné kdyby se to k něčemu hodilo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 26. Duben 2019 Sdílet Vloženo 26. Duben 2019 před 58 minutami, Petrrr napsal: mám dvě sedačky cybex a adaptéry k tomu, ale jsou mi k horní protože to tam má Škoda tak na hovno udělané že to nejde použít. Mám taky Cybex s isofixem, ovšem mám v autě origo plasty okolo, takže originál k sedačce nepotřebuji. Holt máš low cost auto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Duben 2019 Sdílet Vloženo 26. Duben 2019 jo a Sabiza má low cost Passata asi. [emoji16][emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 26. Duben 2019 Sdílet Vloženo 26. Duben 2019 Ne. Já tam mám low cost kůži. To je rozdíl. Hlavně je to děda oproti nový Octavii, že jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. Duben 2019 Sdílet Vloženo 26. Duben 2019 Nedávno jsme o tom laškovali a ejhle...https://www.auto.cz/novy-level-vypinani-valcu-ze-ctyrvalce-se-stane-jednovalec-106033?utm_source=facebook&utm_medium=dave 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 30. Duben 2019 Sdílet Vloženo 30. Duben 2019 Moc děkuji všem za podporu, teď to zkontrolovat ještě u mě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Duben 2019 Sdílet Vloženo 30. Duben 2019 No já bych to hnal ještě dále, já bych ty válce vypínal všechny, když nebude auto v záběru, to by byla úspora. Budeme mít 140Ah baterku, aby to všechno utáhla...Hlavně jsem zvědavej, co tomu řekne výdrž komponentů. Ten cyklus přepínání bude v podstatě non-stop. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.