Duben 23, 20196 r Takže jsem to vybrousil, zastříknul základem a dal FL lampičky, ale s ohledem na to, že budu řezat madlo na kameru, tak když, tak bych udělal i tohle...
Duben 24, 20196 r Asi Tě nepotěším, ale já mám osvětlení RZ nacvakávací, tedy bez šroubků. Jestli je to stejné u obou verzí netuším, ale vzhledem k tomu že je to na vydloubnutí šroubovákem, tak nechci zbytečně pokoušet kvalitu plastů...
Duben 24, 20196 r otvor je jiný, lampičky jsou jiné, konektor je jiný, jenže jestli mám zachraňovat původní díry a nebo to říznout a dát tam jen rovný plech, tak už je mi to fuk:)
Duben 24, 20196 r tjn, jen nehoda byla 2014 :/ Takže se to těžko dokazuje... Klucííí, kdo má MQB auto, koukněte se :D
Duben 26, 20196 r Hele, nevíte, jestli jdou koupit takoví ti plastoví zmetci k ISOFIX držákům, do kterých se zasouvá sedačka? Mají je nové Octavie a tuším, že je měly i O2 po FL. V Insignii jsem si sedačkou prodřel kožené sedačky a chtěl bych tomu v Passatu předejít.
Duben 26, 20196 r Jak pise @beuticek, taky jsem ty adaptery nasuvny dostal k autosedacce. Melo by to jit koupit primo u vyrobce autosedacky
Duben 26, 20196 r Já je u sedačky neměl, kupoval jsem rok používanou, takže jsem to dostal jako Octavii v Active výbavě. No, nakonec nalezeno a dokonce to mají i skladem v Praze - https://www.malvik.cz/Doplnky-autosedacky/Autodoplnky-ruzne/Cybex-Zavadeci-plasty-Isofix
Duben 26, 20196 r Nezapomen si koupit podlozku pod tu autosedacku. Nemusi to bejt origo skoda/vw, klidne i cybex apod. Tim se sedacka pod tim neposkodi vubec Edit: tohle mam na mysli Upraveno Duben 26, 20196 r od M_ike
Duben 26, 20196 r mám dvě sedačky cybex a adaptéry k tomu, ale jsou mi k horní protože to tam má Škoda tak na hovno udělané že to nejde použít.
Duben 26, 20196 r jo a ještě jedna věc. Jsem sice chudej. Nemám Passata ani Superba, ale nějakou starou oksuntelou sedačku bych dětem nekoupil. Tedy obě nové, obě s isofixem a obě Cybex.
Duben 26, 20196 r V 23.04.2019 na 17:22, ka_r_los napsal: základní rozměry otvoru:) Tady jsem ti to dnes změřil. Měl jsem tam už osazeny ty LED lampičky, tak jsem ti změřil i je samotné kdyby se to k něčemu hodilo.
Duben 26, 20196 r před 58 minutami, Petrrr napsal: mám dvě sedačky cybex a adaptéry k tomu, ale jsou mi k horní protože to tam má Škoda tak na hovno udělané že to nejde použít. Mám taky Cybex s isofixem, ovšem mám v autě origo plasty okolo, takže originál k sedačce nepotřebuji. Holt máš low cost auto
Duben 26, 20196 r Ne. Já tam mám low cost kůži. To je rozdíl. Hlavně je to děda oproti nový Octavii, že jo.
Duben 26, 20196 r Nedávno jsme o tom laškovali a ejhle...https://www.auto.cz/novy-level-vypinani-valcu-ze-ctyrvalce-se-stane-jednovalec-106033?utm_source=facebook&utm_medium=dave
Duben 30, 20196 r No já bych to hnal ještě dále, já bych ty válce vypínal všechny, když nebude auto v záběru, to by byla úspora. Budeme mít 140Ah baterku, aby to všechno utáhla...Hlavně jsem zvědavej, co tomu řekne výdrž komponentů. Ten cyklus přepínání bude v podstatě non-stop.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.