Stringo Vloženo 4. Červen 2019 Sdílet Vloženo 4. Červen 2019 To je dost divné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Červen 2019 Sdílet Vloženo 4. Červen 2019 A nemůže být bordel pod kotoučem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Červen 2019 Sdílet Vloženo 4. Červen 2019 To by mu to dělalo hned od začátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Červen 2019 Sdílet Vloženo 4. Červen 2019 před 2 hodinami, Petrrr napsal: To já zas čekám až pošlu Rapida že skály. Nedávno jsem měnil komplet brzdy. ATE. Přední kotouče začaly po 6tis vibrovat. Ok uhadala se reklamace. Teď tam mám nový asi 3tis km a začínám zase pociťovat počáteční vibrace při brzdění v určitých rychlostech. Nějaká rada co by to mohlo být? Podvozkove dily jsou ok..Vše jsme prohlíželi, destičky prirezle nebyly. kolik máš najeto? je to celkem běžný stav, když se dají druhé, třetí ... kotouče. Mně to udělalo na obou autech do 10t km, na jedničkové fábči dost brutálně, že jsem reklamoval. DRuhé udělaly to samé, pak jsem měřil házení ložiska, s tím že levé chodilo v čelním házení v desetinách, takže výměna ložiska a třetí sada už házela v přijatelné míře. Takže pokud by si to chtěl mít 100%, musel by si dát origo výrobu kotouče, vyměnit ložiska, aby nebyla vůle a to by si se pak pohyboval v jiných částkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Červen 2019 Sdílet Vloženo 4. Červen 2019 Ano, pod kotoucem se to čistilo samozřejmě. Ano, jediné co nás taky napadá je ložisko. Proto ty chyceny kotouče vemu na soustruh abychom zjistili o jakou stranu jde. Auto mělo origo brzdy 95tis od novoty. Pak VÝMĚNA 6tis a teď mám 2tis. O1 jsem měnil co 20tis. Později jsem se dočetl že to byly zadní silentbloky ramena že to způsobovaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Červen 2019 Sdílet Vloženo 4. Červen 2019 (editace) Musis menit celej naboj kola ne? Editováno: 4. Červen 2019, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Červen 2019 Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 Tohle je strašnej kekel s těma náhradníma dílama... Radši koupit jednou tak drahé, ale ať to sakra vydrží stejně jako z výroby, když kupuješ stejnou značku. To že to koupí jakože originál v autorizáku neznamená nic, když mu tam stejně hodí podobný šunt z druhovýroby. U obyčejných aut to nefunguje jako u drahých silných aut, kde si to nikdo nedovolí osrat a dávají se tam kvalitní díly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 5. Červen 2019 Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 Já jsem měl na O2 výbornou zkušenost s Zimmermannem, vydrželo to stejně jako originál, nic neházelo ani nepískalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Červen 2019 Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 Zimmermann jsem měl taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 5. Červen 2019 Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 A jedná se opravdu o ATE? Těch různých šuntů je na internetu plno. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Červen 2019 Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 Ja sem treba kupoval desky a kotouce od Bremba nebo TRW na cc-autodily a vzdy ok... ate neznam 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 5. Červen 2019 Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 před 12 hodinami, Petrrr napsal: To já zas čekám až pošlu Rapida že skály. Nedávno jsem měnil komplet brzdy. ATE. Přední kotouče začaly po 6tis vibrovat. Ok uhadala se reklamace. Teď tam mám nový asi 3tis km a začínám zase pociťovat počáteční vibrace při brzdění v určitých rychlostech. Nějaká rada co by to mohlo být? Podvozkove dily jsou ok..Vše jsme prohlíželi, destičky prirezle nebyly. Náš rapid má aktuálně 35 000km. Brzdy původní, brzdí i vypadají jako nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 5. Červen 2019 Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 On je Petr brzda provozu? ruční brzdu má místo volantu. Jinak když druhovyrobu tak jsem dával zimmermann 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 5. Červen 2019 Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 Njn, furt na ní, chuděrku, nadává, tak ať se nediví, že mu stávkuje ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 5. Červen 2019 Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 Petr mění brzdy u nějakého podvraťáka v garáži a pak si stěžuje, že mu odešly. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Červen 2019 Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 no nemyslim si prave ze by to bylo kotouci. ty ATE ten typ jsou ekvivalent origo jedny z tech nejlepsich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 Já koupil desky TRW na předek a zadek a naprosto v pohodě. Zjistil jsem totiž, že naO3 Škoda brala právě TRW, akorát od Škodovky by byly dvakrát tak drahé. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 5. Červen 2019 Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 Jednou to bylo to, podruhé zas ono, setrvačníky jsou taky jednou Sachs a pak Luk atd :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Červen 2019 Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 Zdar. Dotaz na ne jen Moravaky. Rad bych letos se mrknul zase po case na nejaky ten prodlouzeny vylet s rodinou nekam do sklepa 4-5 dni. Podminka blizko voda kvuli detem na koupani. Nejaky typ. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Červen 2019 Sdílet Vloženo 6. Červen 2019 Vinný sklep Tichý (rodinné vinařství, výborná vína). Vína si nechávám pravidelně jednou ročně dovážet do Plzně.http://www.vinotichy.cz/Kousek od Dalešic a Dalešické přehrady (tuším že 15km). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Červen 2019 Sdílet Vloženo 6. Červen 2019 zkus pohledat něco v lokalitě Pálava, páč je tam jednak velké přírodní koupání a za druhé v případě špatného počasí Aqualand Moravia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 6. Červen 2019 Sdílet Vloženo 6. Červen 2019 Tady jezdíme my https://marcincak.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Červen 2019 Sdílet Vloženo 6. Červen 2019 Díky za konkrétní typy. Pálava to je jasná věc, tam jsem roky jezdil (Perná atd.), to jsme ale byli jen dva, teď jsme 4, tak proto se ptám. Sabiza nezklamal, sice jezdí ve starých vracích, ale koukám jinak si dopřává. Ten hotel samozřejmě znám, ale to dobré tak pro Pražáky aby si neumazali střevíce. Raději menší rodinné vinařské pensiony, ne jen kvůli ceně, ale kvůli atmosféře atd.. Nějaký hogo fogo ubytování když jedu za vínem mě ani neláká. Ale díky také. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Červen 2019 Sdílet Vloženo 6. Červen 2019 Ještě mě napadl Bukovanský mlýn, ale nevím, jak s koupáním... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 6. Červen 2019 Sdílet Vloženo 6. Červen 2019 Pak ještě https://www.hrabal-vino.cz/, ale na to taky asi nebudeš mít. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.