marc9l Vloženo 31. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2018 Čaute, vedel by mi niekto poradiť? Zháňam textilnú výplň predných dverí do svojho Karoqa (viem, že Kodiaq a Superb to majú). Presnejšie je to látková výplň odkladacieho priestoru v predných dverách. Ide mi o to aby som zabránil rezonovaniu predmetov vo dverách napr. pri zvýšení bassov. Dík moc za každú radu, Marcel (Karoq Style 1.5dsg) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 1. Září 2018 Sdílet Vloženo 1. Září 2018 Taky by se mi to hodilo . V sekci Rapid @miklisek to řešil https://forum.skodahome.cz/topic/123819-mikliskovo-bílé-tsi-čko/?page=74&tab=comments#comment-2250874. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 1. Září 2018 Sdílet Vloženo 1. Září 2018 Tohle je opravdu praktické. Nejen kvůli rezonaci při vyšších basech, ale obecně proti "hluku" pohybujících se předmětů v odkládacím prostoru při jízdě a jako prevence proti podření těch plastů. Pokud je ta textílie kvalitní a dobře tím samolepícím způsobem uchyceni drží, tak by se mi to do Karoqa asi taky líbilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BoBo88 Vloženo 1. Září 2018 Sdílet Vloženo 1. Září 2018 přesně nad tímhle jsem přemýšlel, že mi to v Karoqu bude chybět, když jsem to viděl jinde. Vypadá to super, vylepší to vzhled. Jen zřejmě údržba bude o něco náročnější než klasický plast. Pokud by se to dalo sehnat v dobré kvalitě, neváhal bych s objednávkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 1. Září 2018 Sdílet Vloženo 1. Září 2018 Já tuhle výplň dveřních kapes měl z ruského fóra od jednoho uživatele. Třeba časem se tam něco podobného objeví, až budou Karoqa vyrábět a prodávat v Rusku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgerob Vloženo 1. Září 2018 Sdílet Vloženo 1. Září 2018 Řeším něco obdobnýho a po hledání jsem našel toto. Na "očalounění" vnitřních kapes by to mohlo bejt vhodný.http://www.carbon3d.cz/CERNA-SAMOLEPICI-LATKA-IMITACE-BROUSENE-KUZE-ALCANTARA-140cm-x-30cm-d2684.htm 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 2. Září 2018 Sdílet Vloženo 2. Září 2018 Myslím, že větší problém než látka samotná bude nařezat z ní přesné tvary. Pomohla by v takovém případě nějaká šablona (nedokážu si teď představit to sám nějak vyměřovat). Ale jak už tu zaznělo, třeba se to časem někde objeví ušité na míru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BoBo88 Vloženo 3. Září 2018 Sdílet Vloženo 3. Září 2018 časem bude doufám více takových "vylepšení" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 3. Září 2018 Sdílet Vloženo 3. Září 2018 Zatím v sekci o Karoqu toho moc není, v Rusku se prodává ještě krátce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marhor Vloženo 31. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2020 Tak mi roce došla trpělivost s chrastícími lahvemi ve dveřích auta a inspiroval jsem se Kodiaqem. Necelá hodinka práce levé dveře, pravé dveře půlhodina. Výsledek nad očekávání dobrý, dostal jsem doma pochvalu. 6 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 31. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2020 Tak to je víc než slušný. Doufám,že jsi si schoval šablonu a budež to prodávat. Hned bych měl zájem. Co Ty na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marhor Vloženo 31. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2020 Sorry, použil jsem ji na pravou stranu a pak zlikvidoval. Stejně neseděla, látka je pružná. Obrys jsem dělal na lícovou stranu nožíkem, bylo to vidět - a pak stříhal, stříhal, stříhal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 2. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2020 Materiál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marhor Vloženo 2. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2020 To stejné, jako tapec v autě, alespoň na dotyk - ahifi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 3. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2020 Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 7. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2020 (editace) Nechal jsem se vyprovokovat a dneska jsem sfouknul dvě auta :-) Editováno: 7. Listopad 2020, autor: Čečulák 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 7. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2020 Pěkně uděláno👍 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 18. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2020 Mohu zajisitit ty koberce do dveři z Ruska. Kdyby se sešlo víc zájemců, můžete se podělit o dopravu (11€/zásilka). Cena koberců vychází na 850Kč bez dopravy. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 18. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2020 Do toho bych šel. Sice to nevypadá moc vábně, ale účel to splní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 18. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2020 Taky bych měl zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 18. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2020 Podobné koberce mám od něj v Rapidu a mají naprosto přesný tvar a kvalita koberce je výrazně lepší, než to vypadá na fotce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigo Vloženo 18. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2020 Taky bych je vzal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigo Vloženo 18. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2020 Miklisek. Čím si to lepil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 18. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2020 Má to na sobě samolepicí vrstvu. Lepí se to na lehounce navlhčený podklad. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 18. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2020 Taky vážně uvažuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.