Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Pokud se bude objednávat hromadně, já se určitě taky přidám.

Zeptám se: u těch gumiček se to lepí jak...složitě?☺Nebo to je v tom místě prostřižené?

Vypadá to, že je tam řez. Vzhledem k tomu, že je ta lepící vrstva opravdu hodně pevná, obavu o pevnost bych neměl. Koberce mám v autě 3 roky a nikde se neodchlypují. 

Beru tedy taky👍

• 2 týdny později...

Pánové, já bych to bral taky...

• 1 měsíc později...

Mě se to někde courá.

Chlapi dejte sem potom zkušennosti při lepení,co a jak a na co si dát pozor.

Taky mi dorazily, po práci je zajdu vyzvednout.

K tomu lepení. Počkal bych až bude tepleji, pokud nemáš garáž nebo možnost nahřátí třeba fénem, líp to přilne na nerovných plochách. Lepil bych to radši na mokro, tedy natříkat na dveře a lepidlo mýdlový roztok, pak něčím vytlačit, až bude koberec na místě. A samozřejmě nezapomenout dobře odmastit 🙂

I já jsem už vlastníkem. Ještě jednou díky moc.

@miklisekTaky dorazila.Odpoledne vyzvednu.Ještě jednou díky mooooc😉.

K lepení toliko:

- lepit za tepla, spíš vydržte do jara, až plast bude teplý, teď bych neměl jistotu, že to dobře přilne. Já jsem například lepil svoje koberce do RAPIDa radši sundané doma v teplě, pěkně naplocho na stole, ale měl jsem je z auta vyndané kvůli instalaci nástupních světel.

- vyzkoušet "nasucho" kam který díl přijde a jak se asi bude v záhybech asi hrnout

- odmastit plochy ISOPROPYLALKOHOLem

- do 0,5l vody v rozprašovači kápnout 2 kapky tekutého mýdla a protřepat

- lehce namočit několika krátkými střiky lepící stranu koberce (po odstranění krycí fólie samosebou), ale jen opravdu trochu. Moc se mi neosvědčilo stříkat vodu na tapec, protože pak je na něm moc mokro, koberec po ploše moc klouže a lepidlo dlouho vysychá

- přiložit na plochu a pokud možno se pokusit koberec umístit na první pokus, s kobercem sice ještě půjde hýbat, ale ne o centimetr, spíš jen mm. Napasovat hlavně tu nejviditelnější hranu u stěny tapece, co je po madlem

- postupně vyhlazovat nerovnosti, voda stéká směrem dolů

- až bude díl na svém místě, fénem vysušit celou plochu a nejlépe tlakem ruky přitlačovat koberec na tapec a vyhlazovat. Tahy rukou spíše směrem nahoru, ať se koberec neposouvá dolů od horní hrany

- koberce lepit v pořadí, jak je na obrázku

356897430_InstalcetapecKaroq.thumb.jpg.dbea1b247711544d991076872a59db76.jpg

Upraveno od miklisek

Taky mi psali, že je to připravené na přepravu do pobočky. 

Tak už je to doma.

Děkuji za spolupráci pane kolego.

• 2 měsíce později...

Hotovo nalepeno. 

IMG_20210422_100635.thumb.jpg.dd638d4393911d3ca47ba39d45401f19.jpg

IMG_20210422_113744.thumb.jpg.ea4a52fdc6084f0a5214d852a7820beb.jpg

IMG_20210422_113852.thumb.jpg.95b52adba164e48a5f2199b0260e8b5d.jpg

IMG_20210422_114023.thumb.jpg.c7bade90bf4641c3d4e3de9e0d6517dd.jpg

Supr. A nějaké špeky, které mě čekají?

Těch špeků moc není. Hlavně při strhávání fólie bacha ať se ti neslepí strana s lepidlem k sobě, taky sem si vždy navhčil prst při strhávání kterým jsem držel díl na straně lepidla, vlhčit tak akorát málo znamená že to všude lepí, hodně nechce moc držet než to vyschne. 

Já pro rychlé vysušení používám fén. Foukám maximální teplotou, ale spíš z dálky, abych to zas nepřehřál a koberec se při tom neposunul. První koberec je trochu porod usadit, člověk se tak trochu bojí. Ale další už jsou snadno, když už člověk ví, jak na to.

Je možnost ještě objednat ...? 

Taky bych měl zájem.

pokud by bylo možno objednat rád bych se přidal

Pokud by bylo možné objednat, Měl bych také zájem...

- Jen dotaz, když provádíte lepení, je nutné sundat tapecírunk? Nebo lepíte normálně na autě...?

Já lepil na autě. 

Jak to lepíte kolem té gumičky s korálkem?

IMG_20210428_103600.jpg

Nejdřív jsem si srovnal vršek, aby kopíroval tvar kapsy, výřez na gumičku mi pak vyšel přesně v místě, kde je, tak jsem ji jen prostrčil a koberec pod ní zarovnal tak, že ani nejde poznat, že tam byl výřez. Je to fakt jednoduchý, když si dobře navlhčíš stranu s lepidlem 🙂

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.