dafro Vloženo 18. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2020 Pokud se bude objednávat hromadně, já se určitě taky přidám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 18. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2020 Zeptám se: u těch gumiček se to lepí jak...složitě?☺Nebo to je v tom místě prostřižené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 18. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2020 Vypadá to, že je tam řez. Vzhledem k tomu, že je ta lepící vrstva opravdu hodně pevná, obavu o pevnost bych neměl. Koberce mám v autě 3 roky a nikde se neodchlypují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 18. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2020 Beru tedy taky👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Baroch Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 Taky bych měl zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sw0rdfish Vloženo 1. leden 2021 Sdílet Vloženo 1. leden 2021 Pánové, já bych to bral taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 15. Únor 2021 Sdílet Vloženo 15. Únor 2021 Tak dnes dorazila zásilka. Díky @miklisek . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigo Vloženo 15. Únor 2021 Sdílet Vloženo 15. Únor 2021 Mě se to někde courá. Chlapi dejte sem potom zkušennosti při lepení,co a jak a na co si dát pozor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Baroch Vloženo 15. Únor 2021 Sdílet Vloženo 15. Únor 2021 Taky mi dorazily, po práci je zajdu vyzvednout. K tomu lepení. Počkal bych až bude tepleji, pokud nemáš garáž nebo možnost nahřátí třeba fénem, líp to přilne na nerovných plochách. Lepil bych to radši na mokro, tedy natříkat na dveře a lepidlo mýdlový roztok, pak něčím vytlačit, až bude koberec na místě. A samozřejmě nezapomenout dobře odmastit 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 15. Únor 2021 Sdílet Vloženo 15. Únor 2021 I já jsem už vlastníkem. Ještě jednou díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 15. Únor 2021 Sdílet Vloženo 15. Únor 2021 @miklisekTaky dorazila.Odpoledne vyzvednu.Ještě jednou díky mooooc😉. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 15. Únor 2021 Sdílet Vloženo 15. Únor 2021 (editace) K lepení toliko: - lepit za tepla, spíš vydržte do jara, až plast bude teplý, teď bych neměl jistotu, že to dobře přilne. Já jsem například lepil svoje koberce do RAPIDa radši sundané doma v teplě, pěkně naplocho na stole, ale měl jsem je z auta vyndané kvůli instalaci nástupních světel. - vyzkoušet "nasucho" kam který díl přijde a jak se asi bude v záhybech asi hrnout - odmastit plochy ISOPROPYLALKOHOLem - do 0,5l vody v rozprašovači kápnout 2 kapky tekutého mýdla a protřepat - lehce namočit několika krátkými střiky lepící stranu koberce (po odstranění krycí fólie samosebou), ale jen opravdu trochu. Moc se mi neosvědčilo stříkat vodu na tapec, protože pak je na něm moc mokro, koberec po ploše moc klouže a lepidlo dlouho vysychá - přiložit na plochu a pokud možno se pokusit koberec umístit na první pokus, s kobercem sice ještě půjde hýbat, ale ne o centimetr, spíš jen mm. Napasovat hlavně tu nejviditelnější hranu u stěny tapece, co je po madlem - postupně vyhlazovat nerovnosti, voda stéká směrem dolů - až bude díl na svém místě, fénem vysušit celou plochu a nejlépe tlakem ruky přitlačovat koberec na tapec a vyhlazovat. Tahy rukou spíše směrem nahoru, ať se koberec neposouvá dolů od horní hrany - koberce lepit v pořadí, jak je na obrázku Editováno: 15. Únor 2021, autor: miklisek 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 15. Únor 2021 Sdílet Vloženo 15. Únor 2021 Taky mi psali, že je to připravené na přepravu do pobočky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigo Vloženo 15. Únor 2021 Sdílet Vloženo 15. Únor 2021 Tak už je to doma. Děkuji za spolupráci pane kolego. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 22. Duben 2021 Sdílet Vloženo 22. Duben 2021 Hotovo nalepeno. . 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 22. Duben 2021 Sdílet Vloženo 22. Duben 2021 Supr. A nějaké špeky, které mě čekají? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 22. Duben 2021 Sdílet Vloženo 22. Duben 2021 Těch špeků moc není. Hlavně při strhávání fólie bacha ať se ti neslepí strana s lepidlem k sobě, taky sem si vždy navhčil prst při strhávání kterým jsem držel díl na straně lepidla, vlhčit tak akorát málo znamená že to všude lepí, hodně nechce moc držet než to vyschne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 22. Duben 2021 Sdílet Vloženo 22. Duben 2021 Já pro rychlé vysušení používám fén. Foukám maximální teplotou, ale spíš z dálky, abych to zas nepřehřál a koberec se při tom neposunul. První koberec je trochu porod usadit, člověk se tak trochu bojí. Ale další už jsou snadno, když už člověk ví, jak na to. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provit Vloženo 22. Duben 2021 Sdílet Vloženo 22. Duben 2021 Je možnost ještě objednat ...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmjs Vloženo 23. Duben 2021 Sdílet Vloženo 23. Duben 2021 Taky bych měl zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 26. Duben 2021 Sdílet Vloženo 26. Duben 2021 pokud by bylo možno objednat rád bych se přidal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman.dj1 Vloženo 28. Duben 2021 Sdílet Vloženo 28. Duben 2021 Pokud by bylo možné objednat, Měl bych také zájem... - Jen dotaz, když provádíte lepení, je nutné sundat tapecírunk? Nebo lepíte normálně na autě...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 28. Duben 2021 Sdílet Vloženo 28. Duben 2021 Já lepil na autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir.kozak Vloženo 28. Duben 2021 Sdílet Vloženo 28. Duben 2021 Jak to lepíte kolem té gumičky s korálkem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Baroch Vloženo 28. Duben 2021 Sdílet Vloženo 28. Duben 2021 Nejdřív jsem si srovnal vršek, aby kopíroval tvar kapsy, výřez na gumičku mi pak vyšel přesně v místě, kde je, tak jsem ji jen prostrčil a koberec pod ní zarovnal tak, že ani nejde poznat, že tam byl výřez. Je to fakt jednoduchý, když si dobře navlhčíš stranu s lepidlem 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.