Swordfish76 Vloženo 5. Září 2018 Vloženo 5. Září 2018 Vše co se týká nově montovaných filtrů pevných částic pro benzínové přímovstřikové motory. Tady je na úvod velmi zajímavý článek s vysvětlením rozdílů mezi DPF a GPF. GPF - částicový filtr pro zážehové motory 2 1 Citovat
sheep-master Vloženo 12. Prosinec 2019 Vloženo 12. Prosinec 2019 Ahoj, mám auto vyrobené pravděpodobně na podzim minulého roku, kdy se lámal chleba s OPF filtry. Nevím jak zjistit jestli moje 1.5 už ho má nebo ještě ne. Kód motoru je podle mě vždy stejný a to DADA... Citovat
Kelso Vloženo 18. Prosinec 2019 Vloženo 18. Prosinec 2019 Ja mam sice superb ale 1,5 tsi s OPF a kod motoru je DPCA Citovat
sheep-master Vloženo 20. Prosinec 2019 Vloženo 20. Prosinec 2019 Dle wikipedie se DPCA začal montovat až od 08/2019. Zajímalo by mě čim se tedy liší oproti DADA? https://de.wikipedia.org/wiki/VW_EA211_evo Citovat
Houska #2 Vloženo 20. Prosinec 2019 Vloženo 20. Prosinec 2019 V 12. 12. 2019 na 11:28, sheep-master napsal: Ahoj, mám auto vyrobené pravděpodobně na podzim minulého roku, kdy se lámal chleba s OPF filtry. Nevím jak zjistit jestli moje 1.5 už ho má nebo ještě ne. Kód motoru je podle mě vždy stejný a to DADA... Ahoj, já bych zkusil přímo prodejce. neměl by být pro ně problém , aby to zjistili přímo u výrobce. Prý není problém komunikace s Mladou Bol., tam by to v "rodném listě mělo být!:-) Citovat
Pawouk Vloženo 3. Červen 2020 Vloženo 3. Červen 2020 SSP-558-Close-coupled-Petrol-Particulate-Filter.pdf 2 1 Citovat
dafro Vloženo 14. Listopad 2020 Vloženo 14. Listopad 2020 Ahoj, máte někdo zkušenost s vypalováním (čištěním) filtru pevných částic u benzinového motoru. Je nějaký rozdíl mezi čištěním (signalizovaným rozsvícením kontrolky) a vypalováním? Jak často probíhá, poznám to nějak a pod.? Může vypalování filtru nějak ovlivnit potlačení inteligentního dobíjení odpojením konektoru na baterii. Vím, že se to řešilo v mnoha jiných diskuzích, ale bohužel bez jasné odpovědi. Muže to někdo potvrdit? Citovat
Radas1 Vloženo 14. Listopad 2020 Vloženo 14. Listopad 2020 Pawouk Díky za popis v PDF, Velice srozumitelně popsáno a užitečné, Můžeš prosím distribuovat i na vedlejší forum Octavia clubu, Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.