Swordfish76 Vloženo 5. Září 2018 Sdílet Vloženo 5. Září 2018 Vše co se týká nově montovaných filtrů pevných částic pro benzínové přímovstřikové motory. Tady je na úvod velmi zajímavý článek s vysvětlením rozdílů mezi DPF a GPF. GPF - částicový filtr pro zážehové motory 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sheep-master Vloženo 12. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2019 Ahoj, mám auto vyrobené pravděpodobně na podzim minulého roku, kdy se lámal chleba s OPF filtry. Nevím jak zjistit jestli moje 1.5 už ho má nebo ještě ne. Kód motoru je podle mě vždy stejný a to DADA... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kelso Vloženo 18. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2019 Ja mam sice superb ale 1,5 tsi s OPF a kod motoru je DPCA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sheep-master Vloženo 20. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 Dle wikipedie se DPCA začal montovat až od 08/2019. Zajímalo by mě čim se tedy liší oproti DADA? https://de.wikipedia.org/wiki/VW_EA211_evo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houska #2 Vloženo 20. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 V 12. 12. 2019 na 11:28, sheep-master napsal: Ahoj, mám auto vyrobené pravděpodobně na podzim minulého roku, kdy se lámal chleba s OPF filtry. Nevím jak zjistit jestli moje 1.5 už ho má nebo ještě ne. Kód motoru je podle mě vždy stejný a to DADA... Ahoj, já bych zkusil přímo prodejce. neměl by být pro ně problém , aby to zjistili přímo u výrobce. Prý není problém komunikace s Mladou Bol., tam by to v "rodném listě mělo být!:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 SSP-558-Close-coupled-Petrol-Particulate-Filter.pdf 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 14. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2020 Ahoj, máte někdo zkušenost s vypalováním (čištěním) filtru pevných částic u benzinového motoru. Je nějaký rozdíl mezi čištěním (signalizovaným rozsvícením kontrolky) a vypalováním? Jak často probíhá, poznám to nějak a pod.? Může vypalování filtru nějak ovlivnit potlačení inteligentního dobíjení odpojením konektoru na baterii. Vím, že se to řešilo v mnoha jiných diskuzích, ale bohužel bez jasné odpovědi. Muže to někdo potvrdit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 14. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2020 Pawouk Díky za popis v PDF, Velice srozumitelně popsáno a užitečné, Můžeš prosím distribuovat i na vedlejší forum Octavia clubu, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.