Návštěvník Vloženo 20. Září 2018 Sdílet Vloženo 20. Září 2018 Zdravim, po dlhom badani som nasiel navod, ako "zevraj" odstranit buchot pri zrychlovani, spomalovani alebo v prudsej zakrute. Viac info v odkaze: https://www.tdipower.sk/2014/02/10/klepot-od-napravy-vw-platforma-mk5/ Tu je video: https://www.youtube.com/watch?v=wR4-apEnWqE&feature=player_embedded Potrebne diely: 7M3499349A - 2 ks N90823501 - 2ks Menili ste to uz niekto??? Pomohlo to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Vloženo 20. Září 2018 Sdílet Vloženo 20. Září 2018 Pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 20. Září 2018 Sdílet Vloženo 20. Září 2018 pomohlo , ale nutné si uvedomiť že ten problém mali silné motory, 2,0tsi a v6 hlavne kde to pri prudkom rozjazde posunulo nápravnicu ..- čo ti to robí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Vloženo 20. Září 2018 Sdílet Vloženo 20. Září 2018 Problém byl i při jízdě do stran, vždy jednou, jak se to celé hnulo. Takže nejenom silné motoryx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 20. Září 2018 Sdílet Vloženo 20. Září 2018 (editace) mne to robi ked dam plny kotol /sem -tam/, castejsie v prudkej zakrute pri pomalsej rychlosti. skoro vsetko som vymenil, snad to uz bude toto... Editováno: 20. Září 2018, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 20. Září 2018 Sdílet Vloženo 20. Září 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 21. Září 2018 Sdílet Vloženo 21. Září 2018 daj to tam , niekde ich aj mám keď som to chcel do 3,6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 21. Září 2018 Sdílet Vloženo 21. Září 2018 objednane diely, montaz buduci tyzden priamo v aut. servise dam potom vediet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Vloženo 21. Září 2018 Sdílet Vloženo 21. Září 2018 To bude práce 10x tolik, co díly, ty jsou snad za 100,- 2ks. Práce na 10min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 21. Září 2018 Sdílet Vloženo 21. Září 2018 (editace) som ochotny im dat aj 100eur len nech to mam cim skor... kamarat mechanik, ku ktoremu chodim ma velky servis a s takou prkotinou by som cakal mozno mesiac - dva, kym by si nasiel cas Editováno: 21. Září 2018, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 24. Září 2018 Sdílet Vloženo 24. Září 2018 budem testovat, mam to uz vymenene 69€ diely+praca+geometria v autorizaku... akurat mi ju znova spravili zle, nikdy mi nespravili este dobre geo v skodovke, vzdy som mal dokriva volant... (katastrofa, rano to reklamujem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 25. Září 2018 Sdílet Vloženo 25. Září 2018 FA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 28. Září 2018 Sdílet Vloženo 28. Září 2018 Nechcem robiť skóre závery ale 4 dni je kľud. Klop klop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 20. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2019 Pani po roku je to spat. Objednal som podložky aj skrutky. Vymením to ale sám. Zvladnem to aj v montážnej jame alebo musí byť auto vo vzduchu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 20. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2019 treba urobiť aj geometriu ,takže pri jednom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 20. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2019 Pred 2 týždňami som dával nové gumy a GEO. Veľmi ju poruším? Ja tam podložky už mám len chcem vymeniť a takisto skrutky. Spravím to aj keď nebude auto visieť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 22. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2019 nevie niekto poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 22. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2019 určite to vymeníš aj zodvihnuté , geometriu treba spraviť , posúvaš nápravnicu ... záleží ako precízne si ju mal robenú predtým , ak len slovenská klasika nastaviť zbiehavosť na jednej tyčke a nazdar tak nemusíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xanticek4400 Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 Mě se po čase to klepani zase vrátilo tak jsem to vyřešil vložkama viz foto a je definitivní klid. Kupoval jsem alliexpres a vyšlo to celkem na cca 65dolaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 5. leden 2020 Sdílet Vloženo 5. leden 2020 Ako to funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xanticek4400 Vloženo 5. leden 2020 Sdílet Vloženo 5. leden 2020 (editace) Jednu vložku vložit z vrchu mezi nosníky a napravnici a druhou vložku klasicky ze spodu. Mrkněte na video golf 5 hliníková napravnice. Editováno: 5. leden 2020, autor: Xanticek4400 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xanticek4400 Vloženo 3. Květen 2020 Sdílet Vloženo 3. Květen 2020 PQ 35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.