BoBo88 Vloženo 24. Září 2018 Sdílet Vloženo 24. Září 2018 (editace) Ahoj, máte někdo prosím zkušenost se zákaznickým (rodinným) balíčkem v MB při předání nového vozu zakoupeného u dealera? Je několik typů viz. http://www.skoda-auto.cz/novinky/novinky-detail/2018-08-03-zakaznicke-balicky nebo http://www.skoda-auto.cz/nabidka/zakaznicke-balicky Editováno: 24. Září 2018, autor: BoBo88 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 24. Září 2018 Sdílet Vloženo 24. Září 2018 Nevím nevím já mám auto přímo od prodejce škodovky z MB zákaznické centrum a nedostal jsem ani kafe když jsem čekal než si me vyzvedne baba co mi předávala auto. A když se tata zeptal zda něco dostaneme k autu které jsme u nich objednali za 700 000 tak říkali že nic nedavaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 24. Září 2018 Sdílet Vloženo 24. Září 2018 Prodejce nás od toho hrozně odrazoval, že je to zbytečnost a všichni se kvůli tomu musí sbalit a jet do Boleslavi. Ale kdoví, třeba to není tak špatné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 24. Září 2018 Sdílet Vloženo 24. Září 2018 Ztrata casu prohlidkou muzea a vyrobniho zavodu. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BoBo88 Vloženo 25. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2018 já jsem si to objednal, jelikož mě vždy zajímala výroba a muzeum, jídlo a zkušební jízda v něčem dalším dle výběru je zpestření jak si tento den s předáním auta zpříjemnit. Jde mi spíše o formulaci "slavnostní předání", nevím co čekat. Zda to bude jen tady máte klíče a zmizte nebo to je něco zajímavějšího :) Dealer víc informací nemá, skoro ani nevěděl o tomto balíčku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 25. Září 2018 Sdílet Vloženo 25. Září 2018 Ja jsem tento balicek dostal, kdyz mela Octavka 4roky. Kazdopadne doporucuji. Muzeum urcite stoji za to. Jinak prohlidku v MB jsem absolvoval take, prosli jsme lisovnu (civka plechu na jedne strane, blatnik na druhe) a finalni montaz Octavii... Celou dobu se nam venovala usmevava babovka a odpovedela na vsechny "verejne" otazky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 25. Září 2018 Sdílet Vloženo 25. Září 2018 Je to opravdu hezke, jenom skoda omezeneho "depozitare". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 26. Září 2018 Sdílet Vloženo 26. Září 2018 tak jelikoz mame rodinu v Boleslavi, tak muzeum jsem uz videl nejmin 2x. depozitar 1x (pokud se bavime o te "garazi" v 1. patre na prototypy. Co me laka je ta fabrika. Nicmene vek min. 10let, takze si jeste 8 pockam:) aby tam mohlo i to mladsi dite:). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabuliatko Vloženo 7. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2019 Konečně jsem našel správné téma, chtěl sem se podívat v rámci rodinného balíčku předání zovu do fabriky, ale (jak již píší jinde) prodejce pravil že si to musím zaplatit (3500 plus 500 za fabriku) a hlavně koukám že v objednávkovém formuláři na prohlídku fabriky stojí že musím mít vlastní auto. Krom prohlídky fabriky mi šlo o ušetření času převozu vozu a leštění prodejcem který to odhadoval na 14 dní až 3 týdny. Absolovoval někdo prosím předání vozu ve fabrice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.