Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Nevím nevím já mám auto přímo od prodejce škodovky z MB zákaznické centrum a nedostal jsem ani kafe když jsem čekal než si me vyzvedne baba co mi předávala auto. A když se tata zeptal zda něco dostaneme k autu které jsme u nich objednali za 700 000 tak říkali že nic nedavaj

Prodejce nás od toho hrozně odrazoval, že je to zbytečnost a všichni se kvůli tomu musí sbalit a jet do Boleslavi. Ale kdoví, třeba to není tak špatné.

Ztrata casu prohlidkou muzea a vyrobniho zavodu.

• Autor

já jsem si to objednal, jelikož mě vždy zajímala výroba a muzeum, jídlo a zkušební jízda v něčem dalším dle výběru je zpestření jak si tento den s předáním auta zpříjemnit. Jde mi spíše o formulaci "slavnostní předání", nevím co čekat. Zda to bude jen tady máte klíče a zmizte nebo to je něco zajímavějšího :) Dealer víc informací nemá, skoro ani nevěděl o tomto balíčku.

Ja jsem tento balicek dostal, kdyz mela Octavka 4roky.

Kazdopadne doporucuji. Muzeum urcite stoji za to.  Jinak prohlidku v MB jsem absolvoval take, prosli jsme lisovnu (civka plechu na jedne strane, blatnik na druhe) a finalni montaz Octavii... Celou dobu se nam venovala usmevava babovka a odpovedela na vsechny "verejne" otazky.

Je to opravdu hezke, jenom skoda omezeneho "depozitare".

tak jelikoz mame rodinu v Boleslavi, tak muzeum jsem uz videl nejmin 2x. depozitar 1x (pokud se bavime o te "garazi" v 1. patre na  prototypy.

Co me laka je ta fabrika. Nicmene vek min. 10let, takze si jeste 8 pockam:) aby tam mohlo i to mladsi dite:).

• 10 měsíců později...

Konečně jsem našel správné téma, chtěl sem se podívat v rámci rodinného balíčku předání zovu do fabriky, ale (jak již píší jinde) prodejce pravil že si to musím zaplatit (3500 plus 500 za fabriku) a hlavně koukám že v objednávkovém formuláři na prohlídku fabriky stojí že musím mít vlastní auto.

Krom prohlídky fabriky mi šlo o ušetření času převozu vozu a leštění prodejcem který to odhadoval na 14 dní až 3 týdny.

Absolovoval někdo prosím předání vozu ve fabrice?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.