radlat Vloženo 27. Září 2018 Sdílet Vloženo 27. Září 2018 Zdravím všechny přítomné, rád bych si objednal posledního Rapida Spacebacka, dokud to jde. Chtěl bych jednoho z posledních kousků ve verzi Style s tříhrnkem 81kW. Nevíte, do kdy prodejci přijímají objednávky? Nerad bych to prošvihl. Podle mého zjištění co prodejce, to jiná informace. Mám zkušenost s jižní Moravou - někde říkají do konce září, někde minimálně do konce roku. Pamatujete, jaká byla praxe s předešlými modely, kdy zda je představen nástupce se ještě dají objednávat výběhové modely? A poslední věc se týká MR2019. Víte někdo, zda v posledním modelovém ročníku došlo k nějakým vylepšením, doplněním/očesáním výbavy? díky za poznatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 27. Září 2018 Sdílet Vloženo 27. Září 2018 Rapidů se už vyrábí poměrně málo kusů a je (byla) dlouhá dodací lhůta. Náběh nového modelu je údajně 2KT 2019. Při současném výrobním tempu nepředpokládám, že by se vyráběl nový model se starým zaráz. Už tak mají na lince dvě karosářské verze Fabie, dvě Rapidu plus Toledo. Suma sumárum, neodkládal bych to. Akční model zatím žádný není a podle mě ani nebude. Fabia cenově povyskočila, Rapid zůstal na svém. Svým způsobem je akční současný standardní ceník. Co se tak dívám, tak na skladech se po faceliftu (a konci AM Fresh) objevují primárně verze Style. Kupodivu velmi často bez paketu Plus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sklennny Vloženo 3. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2018 (editace) Ahoj,já si objednal Rapida Spaceback Style Plus MR2019 dnes,takže to stále jde,měl by být vyroben někdy v lednu 2019. Prodejce říkal, že je docela dost zájem.. :-) Editováno: 3. Říjen 2018, autor: Sklennny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2018 Tak buďto bude souběh obou modelů a nebo byl náběh nového posunutý a nebo nevim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 4. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2018 Nikdo z prodejců přesně neví kdy skončí možnost objednávání vozu. Prostě přijde zpráva ze Škoda Auto, že je konec a je to. Rozhodně dříve skončí Spaceback, o ně co později liftback. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sklennny Vloženo 4. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2018 (editace) Čau,na Populára bude úplně nová linka,supermoderní ?,což bude asi trochu trvat ,než to vychytaj....takže se budou moci vyrábět oba dva současně ,Rapid i Populár...a taky proč by dělali MR2019 když by se vyráběl jenom 14dní v roce 2019... Editováno: 4. Říjen 2018, autor: Sklennny 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 4. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2018 Jenže MR se dělá od srpna (2018) do srpna (2019).....Jelikož jsou kapacity v MB našponované, podle mě fiknou oba modely najednou. Stejně potřebujou kapacitu pro SUVčka, takže ta bude na úkor Rapidů. Akorát že nové auto bude nabíhat pomalu a prodeje začnou reálně až na jaře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2018 Karok se montuje na lince s Octaviou, tzn. SUV mánie to neovlivní. Resp. ne takto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 Sériová výroba ,,nového,, Rapida bude až na konci jara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 Tzn. těch 2KT 2019 je kachna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 je možné, že pojedou první před sériové a zkouškové vozy. Dále se vyrábí velká spousta prezentačních vozů. Kdy, ale skutečně bude spuštění prodej zatím nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bunicek Vloženo 10. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2018 Co myslíte, mám koupit ještě aktuálního Rapida nebo počkat na jeho nástupce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 10. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2018 To záleží jak na to spěcháš, další věc je že nový Rapid už bude asi cenově o něco výše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 10. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2018 A samozřejmě taky jestli preferuješ Spaceback Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bunicek Vloženo 10. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2018 No úplně na to nespěchám. Spíš jde o to, zda bude možnost ještě objednání Rapida a zároveň bude znám vzhled, motorizace a cena nástupce. Aby nebylo pozdě a Rapid už by objednat nešel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radlat Vloženo 10. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2018 Na příští rok bych to už nenechával. S koncem roku může přijít konec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2018 A hlavně starý rapid už je jakž tak vychytaný. Nový může mít plno problémů, stačí se podívat jak se tady řešily problémy prvních rapidů. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sklennny Vloženo 10. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2018 (editace) Ahoj, ja objednal stávajícího spacebacka, protoze jsem dostal celkem dobrou slevu cca. 12% a manzelka potrebuje auto, stávající uz by mel být na konci výroby celkem vychytaný, jsem trochu staromil a líbí se mi přední maska i xenonové svetla a jednoduchost vozu. Nový bude samozřejmě modernější a možná i hezčí, ale toho bych chtěl s 1.5TSI a to bude asi cena současné octavie a nebude v nabidce hned. A taky nechci auto v zakladni vybave, ty jsou vzdy osklivý.. A Woody ma pravdu, protoze linka bude uplne nova a ta ma vzdy hodne much... Editováno: 12. Říjen 2018, autor: Sklennny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radlat Vloženo 11. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2018 před 15 hodinami, Sklennny napsal: CarCard_133979481.pdfAhoj, ja objednal stávajícího spacebacka, protoze jsem dostal celkem dobrou slevu cca. 12% a manzelka potrebuje auto, stávající uz by mel být na konci výroby celkem vychytaný, jsem trochu staromil a líbí se mi přední maska i xenonové svetla a jednoduchost vozu. Nový bude samozřejmě modernější a možná i hezčí, ale toho bych chtěl s 1.5TSI a to bude asi cena současné octavie a nebude v nabidce hned. A taky nechci auto v zakladni vybave, ty jsou vzdy osklivý.. A Woody ma pravdu, protoze linka bude uplne nova a ta ma vzdy hodne much... Sleva je to dobrá. Byla něčím podmíněná? Úvěr, výkup vozu apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sklennny Vloženo 11. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2018 Ne, byla to zaměstnanecká sleva, pracuji u vyrobce komponentů pro SA... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 12. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2018 @Sklennny, když už se tady oháníš výší slevy, tak by bylo fajn napsat za jakých podmínek. Pak si všichni myslí, že ta výše je normální. 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sklennny Vloženo 12. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2018 (editace) před 5 hodinami, Habi001 napsal: @Sklennny, když už se tady oháníš výší slevy, tak by bylo fajn napsat za jakých podmínek. Pak si všichni myslí, že ta výše je normální. . Editováno: 12. Říjen 2018, autor: Sklennny 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 12. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2018 Nováčci, necitujte předchozí příspěvky, dávejte odpovědět, ne citovat! 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 12. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2018 Je to asi offtopic, ale když dodavatel/subdodavatel má slevu 12, kolik mají přímo zaměstnanci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 12. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2018 @Atrani ano je to mimo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.