Matrix Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Při testu akčních členů se rozsvítí na MFA displeji taky takvá hezoučká sněhová vločka, která má asi signalizovat, že venkovní teplota je pod 4°C, nevíte někdo jak se to dá aktivovat ??? Mě se za žádných okolností nesrozsvěcí. Anebo to je závislé na stupni výbavy ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Nevim teda co je MFA,tak to rikam, predem,nez budu za debila,az se zeptam. Ukazuje se v nejaky podobe tohle varovani o nizky teplote i na Maxidotu? Nejaka ta vlocka,nebo neco na tom hlavnim displayi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Nevim teda co je MFA,tak to rikam, predem,nez budu za debila,az se zeptam. Ukazuje se v nejaky podobe tohle varovani o nizky teplote i na Maxidotu? Nejaka ta vlocka,nebo neco na tom hlavnim displayi ? myslim si že MFA myslí displej s pal. počítačem-spotřeba,hodiny..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 (editace) Tak nejdriv co je MFA - Multi-Funktion-Anzeige, čiže palubní počítač. A ted k vlocce - jestli se to da kodovat nevim, spis bych rekl ze ne a ze by to melo umet kazde auto s MFA Vlocka se zobrazuje, kdyz je vnejsi teplota podle MFA v rozmezi +4°C až -4°C. Editováno: 19. Říjen 2006, autor: Maverick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 19. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 MFA je ten levej displej, kde se ti ukazuje >> čas, venkovní teplota, okamžitá spotřeba, průměrná spotřeba, průměrná rychlost, ujetá vzdálenost, doba jízdy... Při testu akčních členů se taky na tomto displeji rozsvítí taková ikonka sněhové vločky. Stejný symbol sem viděl třeba u Opla Omegy na spuštění klimatizace tak nevím, jestli to nemá signalizovat spuštěnou signalizaci třeba u aut s automatickou klimačkou, anebo jakou to má vlastně fci. Jinak od MR01 by Octavie měli mít přímo kontrolku ve tvaru sněhové vločky, která signalizuje teplotu nižší než 4°C a u Maxidotu by to mělo ještě napsat nějakej blábol... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 19. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Koukám že než sem to napsal, tak jste mě už předběhli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?...hlight=vlo%E8ka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 19. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 No zkouším to všude, nooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 No zkouším to všude, nooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?...hlight=vlo%E8ka Aha,tak jsem si myslel,ze se to tam doctu,jak to je a tam je akorat to samy,nejak mi unika,proc jsi sem dal ten odkaz..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?...hlight=vlo%E8ka Aha,tak jsem si myslel,ze se to tam doctu,jak to je a tam je akorat to samy,nejak mi unika,proc jsi sem dal ten odkaz..... Nedostal odpoved - tudis nejde. Ale pracuje se na necem, takze pokud nejaky uspech - dam vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Při testu akčních členů se rozsvítí na MFA displeji taky takvá hezoučká sněhová vločka, která má asi signalizovat, že venkovní teplota je pod 4°C, nevíte někdo jak se to dá aktivovat ??? Mě se za žádných okolností nesrozsvěcí. Anebo to je závislé na stupni výbavy ??? Ty woe, Tvoje starosti bych fakt chtel mit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Při testu akčních členů se rozsvítí na MFA displeji taky takvá hezoučká sněhová vločka, která má asi signalizovat, že venkovní teplota je pod 4°C, nevíte někdo jak se to dá aktivovat ??? Mě se za žádných okolností nesrozsvěcí. Anebo to je závislé na stupni výbavy ??? Ty woe, Tvoje starosti bych fakt chtel mit No a woe ,me to taky zajima..... Co ta nase zalezitost sefe ? zasejc nic,zejo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Při testu akčních členů se rozsvítí na MFA displeji taky takvá hezoučká sněhová vločka, která má asi signalizovat, že venkovní teplota je pod 4°C, nevíte někdo jak se to dá aktivovat ??? Mě se za žádných okolností nesrozsvěcí. Anebo to je závislé na stupni výbavy ??? Ty woe, Tvoje starosti bych fakt chtel mit No a woe ,me to taky zajima..... Co ta nase zalezitost sefe ? zasejc nic,zejo ? Ja jen ze jestli se ridite dle vlocky na displeji a ne tim, co je opravdu venku za okolnosti, tak to neni upne vonco. Nehlede na to, ze bych opravdu takovy starosti mit nechtel Sedim doma pane, esli mi ale rupne zitra v kouli, pojedu si ukoncit nemocenskou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Tak to pojd probrat do hospy,at tady ne Ooooteckujeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 19. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Když už to tam mám, tak rpoč by to nemohl fungovat, že jo. Myslím že mnohem větší blbosti se řešej v ruznejch sekcích tuningu apod... Sebrat manželce z kuchyňský linky zářivku a šoupnout si ji pod prahy... Anebo aby mi modře svítily ostřiovače na okno... tomu říkám řádný blbosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 myslím že pokud MFA ukazuje venkovní teplotu tak i pípne a přepne se na toto zobracení při přechodu na teplotu pod 4 st C. U maxidotu je ve spodním poli teplota stále a při přechodu pod 4 st, se ozve gong a teplota na chvíli bliká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Ale kdo ma budiky 98 - s cervenym podsvicenim tak tam ta funkce neni i kdyz je zobrazovana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 19. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Já mám MR00, zelené podsvícení. Ale když je venku pod 4°C, tak se nic neozve ani nerozsvítí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Když už to tam mám, tak rpoč by to nemohl fungovat, že jo. Myslím že mnohem větší blbosti se řešej v ruznejch sekcích tuningu apod... Sebrat manželce z kuchyňský linky zářivku a šoupnout si ji pod prahy... Anebo aby mi modře svítily ostřiovače na okno... tomu říkám řádný blbosti. To sem na tomhle foru jeste nevidel, ale to mas pravdu, ze to sou kapitalni blbosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 20. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Na tomhle foru možné né, ale kdejakej blbeček tuningář to tam má... Octávia RS na plyn a šup pod prahy zářivky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Na tomhle foru možné né, ale kdejakej blbeček tuningář to tam má... Octávia RS na plyn a šup pod prahy zářivky Uff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 6. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 pracuje se na necem, takze pokud nejaky uspech - dam vedet Nepřišel jsi na něco ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeny Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 kdykoliv je teplota pod 4 stupně, moje kokta znázorní aktuální teplotu na levém displeji ihned po nastartování do doby než nepřepnu na jiný ukazatel(hodiny, spotřeba atd.) Mělo by to fungovat i tak, že pokud vyjedeš z teplé garáže např. 10 stupňů do zimy pod 4 stupně, tak by to mělo hodit zvukovej signál a znázornit aktuální teplotu+ta vločka. vím že starší kokty přes faceliftem to většinou nemají, protože ani nemají čidlo teploty ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 kdykoliv je teplota pod 4 stupně, moje kokta znázorní aktuální teplotu na levém displeji ihned po nastartování do doby než nepřepnu na jiný ukazatel(hodiny, spotřeba atd.) Mělo by to fungovat i tak, že pokud vyjedeš z teplé garáže např. 10 stupňů do zimy pod 4 stupně, tak by to mělo hodit zvukovej signál a znázornit aktuální teplotu+ta vločka. vím že starší kokty přes faceliftem to většinou nemají, protože ani nemají čidlo teploty ne? Cidlo venkovni teploty mam, ale tato funkce asi neni v RJ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.