Přejít na obsah

Sněhová vločka na MFA displeji

Matrix

Doporučené příspěvky

Při testu akčních členů se rozsvítí na MFA displeji taky takvá hezoučká sněhová vločka, která má asi signalizovat, že venkovní teplota je pod 4°C, nevíte někdo jak se to dá aktivovat ??? Mě se za žádných okolností nesrozsvěcí. Anebo to je závislé na stupni výbavy ???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevim teda co je MFA,tak to rikam, predem,nez budu za debila,az se zeptam. Ukazuje se v nejaky podobe tohle varovani o nizky teplote i na Maxidotu? Nejaka ta vlocka,nebo neco na tom hlavnim displayi ?

myslim si že MFA myslí displej s pal. počítačem-spotřeba,hodiny.....

Odkaz ke komentáři

Tak nejdriv co je MFA - Multi-Funktion-Anzeige, čiže palubní počítač.

A ted k vlocce - jestli se to da kodovat nevim, spis bych rekl ze ne a ze by to melo umet kazde auto s MFA ;)

Vlocka se zobrazuje, kdyz je vnejsi teplota podle MFA v rozmezi +4°C až -4°C.

Editováno: , autor: Maverick
Odkaz ke komentáři

MFA je ten levej displej, kde se ti ukazuje >> čas, venkovní teplota, okamžitá spotřeba, průměrná spotřeba, průměrná rychlost, ujetá vzdálenost, doba jízdy... Při testu akčních členů se taky na tomto displeji rozsvítí taková ikonka sněhové vločky. Stejný symbol sem viděl třeba u Opla Omegy na spuštění klimatizace :) tak nevím, jestli to nemá signalizovat spuštěnou signalizaci třeba u aut s automatickou klimačkou, anebo jakou to má vlastně fci. Jinak od MR01 by Octavie měli mít přímo kontrolku ve tvaru sněhové vločky, která signalizuje teplotu nižší než 4°C a u Maxidotu by to mělo ještě napsat nějakej blábol...

Odkaz ke komentáři

Při testu akčních členů se rozsvítí na MFA displeji taky takvá hezoučká sněhová vločka, která má asi signalizovat, že venkovní teplota je pod 4°C, nevíte někdo jak se to dá aktivovat ??? Mě se za žádných okolností nesrozsvěcí. Anebo to je závislé na stupni výbavy ???

Ty woe, Tvoje starosti bych fakt chtel mit :smich:;)

Odkaz ke komentáři

No a woe :),me to taky zajima..... :p

Co ta nase zalezitost sefe ? zasejc nic,zejo ? :)

Odkaz ke komentáři

No a woe :),me to taky zajima..... :p

Co ta nase zalezitost sefe ? zasejc nic,zejo ? :)

Ja jen ze jestli se ridite dle vlocky na displeji a ne tim, co je opravdu venku za okolnosti, tak to neni upne vonco. Nehlede na to, ze bych opravdu takovy starosti mit nechtel ;):t-_-

Sedim doma pane, esli mi ale rupne zitra v kouli, pojedu si ukoncit nemocenskou...

Odkaz ke komentáři

Když už to tam mám, tak rpoč by to nemohl fungovat, že jo. Myslím že mnohem větší blbosti se řešej v ruznejch sekcích tuningu apod... Sebrat manželce z kuchyňský linky zářivku a šoupnout si ji pod prahy... Anebo aby mi modře svítily ostřiovače na okno... tomu říkám řádný blbosti.

Odkaz ke komentáři

Když už to tam mám, tak rpoč by to nemohl fungovat, že jo. Myslím že mnohem větší blbosti se řešej v ruznejch sekcích tuningu apod... Sebrat manželce z kuchyňský linky zářivku a šoupnout si ji pod prahy... Anebo aby mi modře svítily ostřiovače na okno... tomu říkám řádný blbosti.

To sem na tomhle foru jeste nevidel, ale to mas pravdu, ze to sou kapitalni blbosti -_-

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

kdykoliv je teplota pod 4 stupně, moje kokta znázorní aktuální teplotu na levém displeji ihned po nastartování do doby než nepřepnu na jiný ukazatel(hodiny, spotřeba atd.) Mělo by to fungovat i tak, že pokud vyjedeš z teplé garáže např. 10 stupňů do zimy pod 4 stupně, tak by to mělo hodit zvukovej signál a znázornit aktuální teplotu+ta vločka. vím že starší kokty přes faceliftem to většinou nemají, protože ani nemají čidlo teploty ne?

Odkaz ke komentáři

kdykoliv je teplota pod 4 stupně, moje kokta znázorní aktuální teplotu na levém displeji ihned po nastartování do doby než nepřepnu na jiný ukazatel(hodiny, spotřeba atd.) Mělo by to fungovat i tak, že pokud vyjedeš z teplé garáže např. 10 stupňů do zimy pod 4 stupně, tak by to mělo hodit zvukovej signál a znázornit aktuální teplotu+ta vločka. vím že starší kokty přes faceliftem to většinou nemají, protože ani nemají čidlo teploty ne?

Cidlo venkovni teploty mam, ale tato funkce asi neni v RJ.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...