_Denis_ Vloženo 21. Říjen 2018 Vloženo 21. Říjen 2018 Ahoj kluci, nemáte někdo tip na šikovné klempíře, kteří by dělali vytažení blatníků? Našel jsem jen něco v Kladně, no kdyby někdo věděl o něčem v MS kraji, byl bych rád ;) Díky předem za tipy. Citovat
azriel Vloženo 21. Říjen 2018 Vloženo 21. Říjen 2018 vytažení blatníků jako že promáčkliny?....a co třeba google ... napiš PDR ostrava atd,atd? :) nebo vytažení lemu aby si mohlna humpl namontovat límce,tak na to prodávají přípravek a uděláš doma sám :) ... ale tuzing 10 let za zenitem???? asi ne Citovat
_Denis_ Vloženo 21. Říjen 2018 Autor Vloženo 21. Říjen 2018 No právě protože nechci dělat tuzing, chci profi práci - nejde mi o rovnání, ale o vytažení A nejde o zbytečnou vymýšlenou úpravu, ale o rozšíření zadních blatníků po vzoru M3, ze které budu měnit širší předek, tak ať to ladí.Nebo kitování.. Citovat
azriel Vloženo 21. Říjen 2018 Vloženo 21. Říjen 2018 a proč si tu M3 rovnou nekoupit :) :) Jak jsem psal,google a obvolávat okolí Citovat
_Denis_ Vloženo 21. Říjen 2018 Autor Vloženo 21. Říjen 2018 No Google právě moc nepomohl, proto píšu sem A proč ne M3? Třeba proto že to není 4x4, kterou jsem chtěl, nebo protože stejné jízdní výkony jsou vykoupeny 2-3 násobnou cenou.Kdyby někdo věděl konkrétně, budu rád za tip 1 Citovat
TOMUS Vloženo 22. Říjen 2018 Vloženo 22. Říjen 2018 Denisi jsem zvedavy kolik stoji nove sirsi blatniky k M3 Citovat
_Denis_ Vloženo 22. Říjen 2018 Autor Vloženo 22. Říjen 2018 Přední? Kolem 15 tisíc Korun v páru. Plus nárazník + kapota + stěna + nadkolí + vedení vzduchu k brzdám. Plus lak. Takže hodně Citovat
TOMUS Vloženo 23. Říjen 2018 Vloženo 23. Říjen 2018 Měl jsem na mysli nove a origo od servisu bmw Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.