Piťuka Vloženo 24. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2018 (editace) Zdravím chcel by som sa vás spýtať na čudný zvuk motora za studena na volnobeh...je to štrkotavý pravidelný zvuk z pravej spodnej strany motora...keď sa motor zohreje tak to už počuť len fonedoskopom medzi remenicou a olejovou vaňou...r.2016 najazdené 45000 Octavia 3.ma s tým niekto skúsenosť ?prikladám subor: najlepšie to počuť od 40dsiatej sekundy kedy som vložil telefón medzi pravé predné koleso a podblatnik Ďakujem motor.mp3 Editováno: 24. Říjen 2018, autor: Piťuka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.sramek Vloženo 24. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2018 Tak to same màm ja na o3 2.0 tdi 110kw naj. 129000 jdn za studena take. Tipuji neco u rozvodu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piťuka Vloženo 24. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2018 Tomáš neviem čo to môže byť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.sramek Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 Tak pumpa kladky nebo ol. Cerpadlo ?? Chce tk nazor nekoho jineho jeste ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richinc Vloženo 26. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2018 Mám tem samý problém, nevím co to může být jak se to zahřeje je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piťuka Vloženo 26. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2018 Ja osobne si myslím že to bude to olejové čerpadlo pretože presne stoho miesta ide ten zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richinc Vloženo 26. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2018 (editace) Četl jsem ze tady s tim mají borci problem u Rs ale dela jim tento zvuk za tepla, pisou ze to vyměnili a zvuk porad je stejný sdilim co psal : Je to olejové čerpadlo...v škode ti povedia že to je prirodzený zvuk toho čerpadla...aj keď ho vymeníšbude to robiť. Bohužiaľ sa s tým nič nedá spravit Editováno: 26. Říjen 2018, autor: Richinc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian141 Vloženo 7. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2018 nazdar mam ten isty zvuk bol som v autorizovanom servise a vraj je to normalne a robi to nejaka vakuova pumpa.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 7. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2018 Aj moj to robi (ckfc) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piťuka Vloženo 8. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2018 Kristian 141 koľko máš najazdené?lebo ak je auto v záruke tak v autorizovanom servise povedia že je to normálne ale akonáhle záruka padne tak tam prídeš s tým problémom a povedia že to treba vymeniť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
satriani Vloženo 19. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2018 No ja mam rs combi 2014 a keď nastartujem auto tak ma taky zvláštny pískavy zvuk, ak prejdem 1 alebo 2km tak to už nepočuť. Robí to len vtedy keď nastartujem auto úplne prvý krát v Danny den, keď prejdem nejakú vzdialenosť a potom ho zase nastartujem tak už ten zvuk nevydáva,len keď prvý krát nastartujem. Prikladám nahravku 20983 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rades-46 Vloženo 17. leden 2019 Sdílet Vloženo 17. leden 2019 Taky stejnej zvuk a prej podtlakove cerpadlo receno v servise. Neni 100% jisty,ze vymenou zvuk zmizi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marčas Vloženo 17. leden 2019 Sdílet Vloženo 17. leden 2019 Zdar, dělá to odstředivý regulátor oleje v čerpadle. Normalni jev. Žádný strach. Dělá hluk protože regulátor je excentrický a tím jak obíhá v komoře tak to dělá takový zvuk. Takže na pohodu!! Zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.sramek Vloženo 18. Únor 2019 Sdílet Vloženo 18. Únor 2019 Díky marcas už jsem měl strach kolik to zas bude stat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Birniboy77 Vloženo 2. Září 2019 Sdílet Vloženo 2. Září 2019 Zdravím, takže tenhle zvuk je v normálu? 4339634F-272D-4D82-96FB-383ADD93384B.MOV 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczek Vloženo 4. Září 2019 Sdílet Vloženo 4. Září 2019 Mam presne to same. Za studena, pak to zmizi. V servisu sundali multiremen, aby vyloucili veci okolo a jde to z motoru. Prej nekde od rozvodu. Takze jsem mel obavu, ze budu delat rozvody uz v 85tis km.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 4. Září 2019 Sdílet Vloženo 4. Září 2019 Ja to mám tiež rovnako. Tak isto známy si doviezol passata rv.2016 a robí mu to tiež. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Birniboy77 Vloženo 4. Září 2019 Sdílet Vloženo 4. Září 2019 Hroznej zvuk, kór teď v létě když má člověk stažená okna....řešení žádné předpokládám (viz. předchozí komenty)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 4. Září 2019 Sdílet Vloženo 4. Září 2019 Mne to robí tak 20 max 40sek po štarte potom je to OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Birniboy77 Vloženo 4. Září 2019 Sdílet Vloženo 4. Září 2019 tak to mně rozhodně dýl, nechtěl jsem se na to moc zaměřovat a kazit si tak dojmy z auta, nicméně to budu teď sledovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janhubner Vloženo 29. Září 2019 Sdílet Vloženo 29. Září 2019 Dělá mě to samé na CRMB najeto 110tkm. Několik km než se zahřeje, potom ticho. Přesně od čerpadla, takže to bude asi v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczek Vloženo 6. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2019 Studeny motor. Po ohrati zvuk zmizi. Motor2.m4a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter85 Vloženo 6. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2019 Zdravím mám rovnaký problém ako je tu popisovaný a chcel som sa spýtať či už niekto vymenil to olejové čerpadlo a či ten zvuk prestal. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 6. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2019 Poslednú dobu som si všimol, že niekedy to ráno robí niekedy nie. Zaujímavé. Čo som spomínal toho passata tak pri ňom som si všimol, že to robilo jednak po štarte dosť dlho a dokonca aj keď má olej 70°C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter85 Vloženo 6. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2019 No mne to robí stále motor CKFC 181000 len cez leto keď bolo teplejšie tak sa auto rýchlo zohralo a zvuk zmizol. Aj by som to olejove čerpadlo vimenil ak by som vedel že ten zvuk zmizne lebo mi to dosť vadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.