Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Zdravím chcel by som sa vás spýtať na čudný zvuk motora za studena na volnobeh...je to štrkotavý pravidelný zvuk z pravej spodnej strany motora...keď sa motor zohreje tak to už počuť len fonedoskopom medzi remenicou a olejovou vaňou...r.2016 najazdené 45000 Octavia 3.ma s tým niekto skúsenosť ?prikladám subor: najlepšie to počuť od 40dsiatej sekundy kedy som vložil telefón medzi pravé predné koleso a podblatnik

Ďakujem

motor.mp3

Editováno: , autor: Piťuka
Vloženo (editace)

Četl jsem ze tady s tim mají borci problem u Rs ale dela jim tento zvuk za tepla, pisou ze to vyměnili a zvuk porad je stejný sdilim co psal :

Je to olejové čerpadlo...v škode ti povedia že to je prirodzený zvuk toho čerpadla...aj keď ho vymeníšbude to robiť. Bohužiaľ sa s tým nič nedá spravit

Editováno: , autor: Richinc
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Kristian 141 koľko máš najazdené?lebo ak je auto v záruke tak v autorizovanom servise povedia že je to normálne ale akonáhle záruka padne tak tam prídeš s tým problémom a povedia že to treba vymeniť

• o 2 týdny později...
Vloženo

No ja mam rs combi 2014 a keď nastartujem auto tak ma taky zvláštny pískavy zvuk, ak prejdem 1 alebo 2km tak to už nepočuť. Robí to len vtedy keď nastartujem auto úplne prvý krát v Danny den, keď prejdem nejakú vzdialenosť a potom ho zase nastartujem tak už ten zvuk nevydáva,len keď prvý krát nastartujem. Prikladám nahravku

20983

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Zdar, dělá to odstředivý regulátor oleje v čerpadle. Normalni jev. Žádný strach. Dělá hluk protože regulátor je excentrický a tím jak obíhá v komoře tak to dělá takový zvuk. Takže na pohodu!! Zdarec

• o 1 měsíc později...
  • o 6 měsíců později...
Vloženo

Mam presne to same. Za studena, pak to zmizi. V servisu sundali multiremen, aby vyloucili veci okolo a jde to z motoru. Prej nekde od rozvodu. Takze jsem mel obavu, ze budu delat rozvody uz v 85tis km....

• o 4 týdny později...
  • o 5 týdny později...
Vloženo

Poslednú dobu som si všimol, že niekedy to ráno robí niekedy nie. Zaujímavé. 

Čo som spomínal toho passata tak pri ňom som si všimol, že to robilo jednak po štarte dosť dlho a dokonca aj keď má olej 70°C.

Vloženo

No mne to robí stále motor CKFC 181000 len cez leto keď bolo teplejšie tak sa auto rýchlo zohralo a zvuk zmizol. Aj by som to olejove čerpadlo vimenil ak by som vedel že ten zvuk zmizne lebo mi to dosť vadí.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...