Guppy Vloženo 3. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2023 (editace) Právě na ty brzdové kotouče jsem myslel, jak na ně bude lítat ten slanej marast...... Editováno: 3. Prosinec 2023, autor: Guppy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo 3. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2023 @MIgráček Tohle je fakt velký blábol. Pokud výrobce disku nedoporučuje disk pro zimní provoz, tak z naprosto jiných příčin. A plecháč s poklicí radši ani nebudu komentovat. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIgráček Vloženo 3. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2023 A z jakých příčin výrobce neporučuje disk pro zimní provoz mi prozradíš? Skončit u blábolu je polovičaté. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 3. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2023 povrchova uprava ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo 3. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2023 Před hodinou, MIgráček napsal: A z jakých příčin výrobce neporučuje disk pro zimní provoz mi prozradíš? Skončit u blábolu je polovičaté. Ucpávání prostoru mezi diskem a brzdou sněhem, bránění brzdění. Důvody jsou bezpečnostní, estetické ani ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIgráček Vloženo 6. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2023 Pokud tedy výrobce dbá na bezpečnost, pak mi vysvětli, proč tady rozlišuje u stejného typu kola na základě povrchové úpravy https://www.elektrony.cz/cs/alu-kola/alutec-adx02-black/produkt vs. https://www.elektrony.cz/cs/alu-kola/alutec-adx02-fullblack/produkt Nechci výrobcům křivdit, ale myslím, že řeší jen životnost a případné reklamace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIgráček Vloženo 6. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2023 V 3. 12. 2023 na 18:28, hamoun napsal: povrchova uprava ... Tu jsem ale zmiňoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 6. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2023 (editace) já myslel - JEN povrchová úprava ... to bylo obecně. ne na tebe. plecháče jsou jen ekonomická varianta .. vůbec bych je nezmiňoval u čehokoliv ... Editováno: 6. Prosinec 2023, autor: hamoun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pheorinos Vloženo 27. Října Sdílet Vloženo 27. Října Koupil jsem auto na krásných kolech Procyon 18" a to bez jediného škrábnutí. Chtěl bych je teď nechat už jen na zimní pneu. Na letní sezónu bych rád kola Braga 18 v ET 45 dle TP. Jsem vždy raději pro kola originální a to už hlavně kvůli jejich pevnosti. Má někdo z Vás s koly zkušenost a nebo výhradu ? Díky z postřeh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 14. Listopadu Sdílet Vloženo 14. Listopadu Já jsem s disky spokojen, dobře vypadají,lehko se čistí 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pheorinos Vloženo 14. Listopadu Sdílet Vloženo 14. Listopadu Díky za foto na autě. Moc těch fotek s Braga koly není. Už jsou doma v krabicích, tak se těším na letní sezónu, jak budou ladit k mé barvě auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 15. Listopadu Sdílet Vloženo 15. Listopadu Myslím že je to dobrá volba. K mojí červené jsem vybral ty antracitové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.