Twisted Vloženo 17. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2022 V 14. 10. 2022 na 10:56, Seabow napsal: Je mozne dostat sa k sosovke (cocke) projektora bez rozoberania krytov svetiel? Chcel by som sa zbavit toho matneho povlaku na sosovke lebo mi to podla mna dost znizuje svietivost. Da sa vybrat cely projektor aj so sosovkou? Ak nie tak som videl nejake videa na nete ze sa dostali k sosovke zvnutra cez iny otvor a zahnutym drotikom na ktorom bola nejaka utierka to vycistili. Robil to uz niekto? Mam ponuku na vymenu projektorov DLA ale auto ma 90000 km tak neviem ci paraboly uz by boli vypalene aby sa to oplatilo a samozrejme nieje to lacny spas. Dat dole kryty a iba vycistit sosovku sa neoplati financne. Uz ma to serie lebo auto nema strasne vela km a mam tam osramy laser a nesvieti to tak ako by malo (mohlo). Že by byly projektory vypálené po 90 000 km, to se mi nezdá, zvlášť pokud používáš DRL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 17. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2022 @bojler no na ruznych autech asi nejvic rok. zatim dobry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kmen Vloženo 14. Únor 2023 Sdílet Vloženo 14. Únor 2023 Ahoj. Ted jsem zjistil, že při rozsvícení na auto se mi ne nastavují bixenony. Kde může být problém? Máte někdo zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 14. Únor 2023 Sdílet Vloženo 14. Únor 2023 Daj to najprv na diagnostiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinrx Vloženo 7. Březen 2023 Sdílet Vloženo 7. Březen 2023 Ahoj, nevím jestli mám problém, ale potkávačky mi svítí hodně nízko - blízko před sebe- Dá se s tím jezdit, ale asi to není normální stav. Jde to nějak nastavit, nebo odešlo nějaké čidlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 27. Srpna Sdílet Vloženo 27. Srpna (editace) Ahoj může mi někdo poslat fotku jak svítí světla s funkci DLA? Jedná se mi o to jestli to mám Ok.přikládám foto jak to teďka mam. Na Levé straně mam přechod(schod) Editováno: 27. Srpna, autor: Leonekkk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denial Vloženo 8. Září Sdílet Vloženo 8. Září tak vcera som za 30 minut (bez zdvihaku ci odmontovania podbehov) vymenil vypalene xenonove vybojky za bevinsee d3s ledky. chybu to nehlasi, svieti to, v noci som to este netestoval (ma to svietit lepsie/silnejsie ako xenon) a boli lacnejsie ako nove vybojky. kedze vpredu to zakryva sosovka, tak by to mohlo prejst aj cez stk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 8. Září Sdílet Vloženo 8. Září @denialtaké jsem chtěl vyměnit za ledky ale na konec stoho sešlo… jen ti to dělá bordel ve světlech a hlavně v dálkových.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100Bubu Vloženo 9. Září Sdílet Vloženo 9. Září mam ich tiež. bordel to nerobí. chyby to nehlási. ja som dal 4300K a svieti to farebne ako originál ale silnejšie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 9. Září Sdílet Vloženo 9. Září @100BubuMáš světla DLA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100Bubu Vloženo 9. Září Sdílet Vloženo 9. Září ano 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denial Vloženo 9. Září Sdílet Vloženo 9. Září tie bevinsee co som dal ja maju podla obalu 6000K, mali kladne doporucenie z briskoda fora, zatial som s nimi v noci nesiel, ale balenie aj samotne vyhotovenie hodnotim na vysokej urovni. a staci mi, ked budu svietit aspon rovnako ako xenony, ale podla ludi, co maju ledky, svietia tie lepsie, tak uvidim. a boli lacnejsie ako vybojky a snad aj dlhsie vydrzia. tiez mam dla s "riasami" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Září Sdílet Vloženo 17. Září Ahoj, máš nějaké další zkušenosti? Je poznat 6k na barvě hodně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denial Vloženo 19. Září Sdílet Vloženo 19. Září (editace) Zdravim, Bevinsee D3S LED. neisiel som s tym este v uplnej tme. vidim tam nejaky divny vyrez vpredu, neviem, ci to tam bolo aj pri xenonoch, ci som tam pri montazi nieco posunul alebo ci je to vlastnostou tych lacnych lediek. kazdopadne svietit to svieti a chybu to nehlasi. https://postimg.cc/7bkKQkJW https://streamable.com/kuhtvo reflektory su 8 rokov stare, paraboly v neznamom stave, predne plexi doskrabane a spinave poliaci zas doporucuju tieto, ale su drahsie https://xende.pl/2xzarniki-led-xenon-d3s-6000k-xende-germany-canbus-6-generacja-p-35.html Editováno: 19. Září, autor: denial 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100Bubu Vloženo 19. Září Sdílet Vloženo 19. Září ja mam toto LED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Září Sdílet Vloženo 20. Září A jaké máš zkušenosti s rozložením světla a oslňováním? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denial Vloženo 20. Září Sdílet Vloženo 20. Září pri tych Bullvision pisu Power: 300W/Pair 160W High Power 80000 LM Large Lumens 150000lm este sa ti z toho neroztopili reflektory a kable, ked xenon ma 35 watt a 3200 lumenov? uz len na zaklade tych nezmyslov, neviem, ci by som si to kupil pri mojich uvadzaju Power: 35W/Bulb, 70W/Pair https://www.aliexpress.com/item/1005007271601786.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100Bubu Vloženo 21. Září Sdílet Vloženo 21. Září nikto neblika a svieti to ovela lepšie. mam sksenost že netreba pozerat čísla ale počty lediek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.