987654321 Vloženo 16. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2018 Zdravím. Mám Citigo z roku 2017 a najeto cca 6000km. Poslední dobou se mi opakovaně stává ,že nesvítí pouze levé zadní světlo.Na světle svítí normálně blinkr a brzdové ,ale klasické osvětlení už né (ty tři žárovky). V servisu mi už třikrát vyměnili pojistku a žárovky. Mechanik ještě vyměnil pojistku ze 7,5 na 10. Po čtnácti dnech světlo zase nesvítí. Ví někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 16. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2018 (editace) Co to bylo za mechanika, že ti tam dával pojistku s vyšší proudovou hodnotou 10 A ? Předepsaným hodnotám pojistek odpovídají taky příslušné elektrické obvody a jejich vodiče s danými průřezy. Pokud tam dáš pojistku o vyšší proudové hodnotě, tak se taky může stát, že ti nepraskne pojistka, ale může se přetavit vodič a tím taky (i když s malou pravděpodobností) může dojít k požáru. Radím takové věci moc nedělat, v dnešních autech, mi připadají některé vodiče hrozně poddimenzované, tak ať nezahoříš!!!! Jinak co to bylo ze servis, když ti pořád jenom mění pojistky a žárovky a neměří obvody, pak by na to přišel! Doufám, že to nebyl autorizovaný servis Škodovky, i když bych se zase tak moc nedivil, je to o člověku, na kterého narazíš. Místy je to děs a hrůza, co tam mají za mechaniky = vlastní zkušenost. Někde se poptej mezi známými, kde je servis s dobrým autoelektrikářem, tohle by měl v pohodě vyřešit, na dálku je těžko radit ( může to být zkrat, pronikání vlhkosti, důsledek nekvalitní montáže ve výrobě auta, prostě cokoliv). Editováno: 16. Listopad 2018, autor: DušanV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.