Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, omlouvám se pokud to již zde je a já to nenašel, nebo pokud to patří jinam.

Mám otázku, mám k autu jen jeden klíč (vystřelovací 3 tlačítka).

Jde mi o to, jestli nutně musím do autorizovaného servisu pro nový, nebo jestli to jde udělat j někde kde se zabývají autoklici.

Na O2 problém nebyl, když jsem nechal udělat kopii u O3, nešel nakodovat imobilizér, tudíž klíč krom odemykání nefunkční.

Kde je chyba? Musí se to dělat nějak online? Ať vím jestli to pokoušet a nechat si pána z autoklicu trénovat na mě výrobu, nebo jít jinam :D

Do servisu, jina moznost neni.

• Autor

Takže je nutná nějaká online aktivace, nebo něco podobného?

• 3 týdny později...
V 27. 11. 2018 na 12:38, Petr Tomšů napsal:

Zdravím, omlouvám se pokud to již zde je a já to nenašel, nebo pokud to patří jinam.

Mám otázku, mám k autu jen jeden klíč (vystřelovací 3 tlačítka).

Jde mi o to, jestli nutně musím do autorizovaného servisu pro nový, nebo jestli to jde udělat j někde kde se zabývají autoklici.

Na O2 problém nebyl, když jsem nechal udělat kopii u O3, nešel nakodovat imobilizér, tudíž klíč krom odemykání nefunkční.

Kde je chyba? Musí se to dělat nějak online? Ať vím jestli to pokoušet a nechat si pána z autoklicu trénovat na mě výrobu, nebo jít jinam :D

Je potřeba objednat klíč ze Škodovky takzvaný dealer key a potom ho nahrát jinou diagnostikou. Problém je, že neorigo klíče umí nahrát málokdo protože do nich neumí nahrát imodata. Pokud si objednáš klíče na VIN tak immodata jsou tam nahrané a ty ho k autu jenom přihlásíš přes neorigo diagnostiku třeba VVDI Xhorse, ABRITES, Supervag. VVDI a ABRITES umí nahrát i immo data takže ti stačí prázdný klíč. Ze SuperVAGEM ho naučíš do auta, ale potřebuješ aby v něm byla nahraná immo data. V klíčích MQB (OC.III) je tip transpordéru TP 88/TP48AES a 16 bitů component security a to umí zatím jen ty dvě značky.

Dakujem, ze to Alesovi niekto vysvetlil, lebo tu kecal nezmysly. Tiez som riesil podobnu vec, a bolo to ako popisujes ty, nie ales. Jeho prispevky jednoduchsich uzivatelov castejsie matu.

Dost ludi alternativa zaujima, najma ak alternativa je plnohodnotne riesenie problemu. To ze mi to v origo servise urobia komplikovanejsie a drahsie povazujem napriklad pri kodovani kluca (kde bud bude alebo nebude fungovat navzdy) za vyrazne menej priaznive riesenie. A riesenie od M22 robili aj mne a odporucam ho kazdemu, kto ma rovnaky problem.

Vzdy som bol nazoru, aby forum davalo navody, a nebolo (platenou?) reklamou na automobilku ako v pripade Alesa.

Upraveno od Eska-monter

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.