bourakk Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 Ahojte. som tu novy a som z SVK...kamarat mi odporucil tuto stranku ze by ste mi mohli pomoct tak to idem skusit..mam nexus radio v OII a mam tam aj CD menic na 6 CD,lenze ked som hladal AUX konektor nikde som ho nenasiel...ani v kastliku spolujazdca a ani v laktovej opierke... lebo ten co si daval skladat octaviu tak si tam nedal dorobit tu predpripravu nwm preco...tak som zacal hladat alternativne riesenie ,a po case som ho aj nasiel .dal som si v Cechach kupit tento konektor http://www.rapid-autohifi.com/aux-vstup-a-vystup-pro-originalni-oem-autoradia-mfd2-rns2-nexus-6603.html# lebo na Slovensku som ho nikde nezohnal .tak ja nateseny som to siel skusit zapojit a jak som zapojil hudba jaksik nikde...neviem preco. tak som vsetko mozne skusal a nic. potom som si tam vsimol na tej stranke napisane ze ( nutnost softwarové aktivace výstupu dle typu rádia ) tak som hladal po celom google nejaky softwer a nic som nenasiel. tak sa obraccam na vas s prosbou ci mi neviete pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mark00 Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 (editace) já sem si aux výstup dodělával sám.......ten konektor sem nekupoval, vzal sem obyčejnů stíněnů dvojlinku, na jeden konec samice pinů (3ks) a na druhý 3,5mm jack samca napojil sem to do nexusu a zvku z externího zdroje v pohodě fungoval...nemusel jsem nic aktivovat a podle tvého popisu to mám stejné....OII, nexus, měnič a žádná předpříprava Editováno: 11. Prosinec 2012, autor: mark00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bourakk Vloženo 25. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2012 já sem si aux výstup dodělával sám.......ten konektor sem nekupoval, vzal sem obyčejnů stíněnů dvojlinku, na jeden konec samice pinů (3ks) a na druhý 3,5mm jack samca napojil sem to do nexusu a zvku z externího zdroje v pohodě fungoval...nemusel jsem nic aktivovat a podle tvého popisu to mám stejné....OII, nexus, měnič a žádná předpříprava no to asi hej .asi mame ten isty probleem..a vedel by si mi take spravit ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 26. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2012 No jsou 2 možnosti . Buď je to zapojený jinak a nefunguje ( tomu moc nevěřím ) . Nebo to potřebuje aktivovat . Někdo kdo má VCDS a kabel ti to zaškrtne a jede to . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2012 tohle na nexusu nepojede!!! pojede možná out výstup pro zesilovač, aux je ale zapojen do 18-pin konektoru! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 26. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2012 Na Blues 12 pin konektor . Tak to znamená hodit piny do té 18 co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2012 přesně tak a koupit ten 18-pin konektor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 26. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2012 No ono jde o to jestli je tam už něco zapojeno . To by stačily jen piny . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo55 Vloženo 28. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2018 Dobrý deň, mám nové auto, ide o OctaviuII, 2011 ročník. Pod lakťovou opierkou je zabudovaný aux vstup. Po pripojení kábla a napojení smartfónu, takisto zvolení AUX na rádiu sa vôbec nič nedeje. V kábli chyba nie je. Chcem sa opýtať, či je možné, že pod lakťovou opierkou je iba "príprava" na AUX vstup, a teda že nie je prepojený s rádiom, alebo je niekde chyba medzi konektorom a a rádiom. Je možné tento konektor nejak vybrať a uistiť sa, že je v ňom kábel? Poprípade čo by ste mi poradili? Ďakujem pekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 28. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2018 Mam o 5 rokov starsiu Octaviu a teda aj starsie radio . Tu zdierku na aux nemam, napriek tomu mi aux funguje. U mna stacilo povolit aux cez menu radia. U teba asi podobne , pripadne cez diag. Za 10 minut aj skontrolujes ci mas ten kabel natiahnuty . Ale musis dvihnut ten stredovy tunel , alebo vybrat ten drziak konektora, ak sa to da zhora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo55 Vloženo 28. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2018 Nastavenia rádia som pozeral, tým to nebude, držiak som sa pokúšal vybrať, no je tam dosť blbý prístup a nepodarilo sa. Skúsim teda asi zbehnúť do servisu na tú diagnostiku, zrejme nemám na výber... Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo55 Vloženo 28. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2018 Ešte sa mi naskytá otázka. Je tam namontovaný Parrot ck3100. Nie je možné, že pri jeho montáži mohol byť AUX odpojený a namiesto neho do daného konektoru v radii zapojený Parrot? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 28. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2018 To ti nikto nepovie. Ledaže vytiahnes radio a pozries zapojenie iso konektora a hned budes vediet či máš tam ten Aux. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 29. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2018 Parrot by urcite nemel byt pripojeny misto AUX, to bys potom pri volani musel radio rucne prepinat do rezimu AUX... Jak pise mino22, zacal bych vytazenim radia a zkontrolovanim, jestli je tam AUX zapojeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter vilhan Vloženo 15. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2022 Dobry den pani, mam original radio s navigoaciov rok vyroby 2006 po pripojeny kablu do aux vstupu a prepnuti na radiu aux nechce nic hrat radio normalne funguje,neviete nejaky dvôvod aky problem by tam mohol byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.