Publikováno Prosinec 10, 20186 r pokusil jsem se demontovat levou sluneční clonu u octavia 3, ale nenašel jsem způsob jak ji vymontovat z vozidla
Prosinec 10, 20186 r V dielenskej prirucke Karoserie - montazni prehled, cast 2.7 a 2.8 je postup ako na to
Prosinec 10, 20186 r Autor před 1 minutou, misor1994 napsal: V dielenskej prirucke Karoserie - montazni prehled, cast 2.7 a 2.8 je postup ako na to nemám dílenskou příručku, kde jí seženu děkuji
Prosinec 10, 20186 r Nech sa paci, niekde v tejto teme (kde je aj vela inych uzitocnych veci) to bude https://forum.skodahome.cz/topic/125750-zajímavé-čtení-učební-pomůcky-servisní-a-dílenské-příručky-oiii/
Prosinec 10, 20186 r Autor děkuji našel jsem, ale stále nevím jak použít kleště k odjištění v popisu je toto: Demontáž levého držáku – Vycvaknout krytky (poz.5) . – Pomocí např.kleští s delšími čelistmi odjistit zajišťovací spony (poz.4). Spony jsou vzájemně pootočeny o 90° . – Levý držák vykývnout ze střešní výztuhy a vyjmout společně se clonou děkuji za odpověď
Červen 3, 20196 r Ahojte! Nemá niekto" ľavú "slnečnú clonu na OCT. III COMBI za prijateľnú cenu? Upraveno Červen 3, 20196 r od ondrejb
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.