Dreamz Vloženo 21. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2018 Dobrý den, cca před měsícem se mi to stalo poprvé, že u kolumbusu se mi načte logo a pak černá obrazovka a na nic neraguje dával jsem za vinu že jsem nechal rosvicene světla asi 30 min pak jsem světla vypnul a nechal auto cca 2 hodiny zamčené a pak už columbus fungoval. Ale teď se mi to stalo znova po jízdě cca 45 min jsem auto zamknul cca na 5 min pak jsem auto znova sedl a zase jen logo a pak černá obrazovka. Nestává se to často ale je to otravné , nevíte co by to mohlo být? Napadla mě baterka, ale to by přeci i špatně startovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2018 přehrát jej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreamz Vloženo 3. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2019 Nějaký návod jak ho přehrát? Dělá se to stejně jako aktualizace map ? Tudiz stažení nějakého souboru a preinstalace ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 Firmver nie je dostupny ako mapy, takze treba ist do servisu. Jedine, ze by bol niekto, kto to ma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 Firmware pro MIB1/MIB2 Columbus asi neni problem prehrat, a mapy taky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.