Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobry den..Chcel by som poradit...Mam 3 octaviu 1.2 tsi a mam problem s tym ze mi fukare v interiery fukaju cca 10 sekund potom prestane fukat vzduch a po 10 minutach zase sa zapnu na 10 sekund..a takto dookola...nieviete kde moze byt problem? Dakujem 

Podobnou věc jsem měl na O2 a odešla směšovací klapka rozvodu vzduchu ve ventilaci. Ventilátor běží? 

Podobný trabl řeším teď - dnes jsem hodil auto do servisu - fungují mi ventilátory vždy jen chvíli, spíš nefungují :( Snad to nebude žádná vážná vada. 

Včera jsem jel 300km, pršelo a celé auto zamlžené - fakt radost. Climatronic jsem úplně vypnul, protože pod spolujezdcem stále cvakalo nějaké relátko. Reset klapek nepomáhal. Až auto bude, můžu dát vědět.

• Autor
před 21 minutami, beuticek napsal:

Podobnou věc jsem měl na O2 a odešla směšovací klapka rozvodu vzduchu ve ventilaci. Ventilátor běží? 

ventilator bezi..ide asi 10 sekund a zacne spomalovat az kym sa nevypne

• Autor
před 20 minutami, Velda napsal:

Podobný trabl řeším teď - dnes jsem hodil auto do servisu - fungují mi ventilátory vždy jen chvíli, spíš nefungují :( Snad to nebude žádná vážná vada. 

Včera jsem jel 300km, pršelo a celé auto zamlžené - fakt radost. Climatronic jsem úplně vypnul, protože pod spolujezdcem stále cvakalo nějaké relátko. Reset klapek nepomáhal. Až auto bude, můžu dát vědět.

ok...:)

U O2 mi to dělala serva klapek climatronicu. Chvíli topilo, chvíli chladilo, chvíli nešlo z výdechů nic... Po výměně serv vše OK.

Telefon ze servisu - nemají díl, bude až v pondělí. Ale prý to vypadá, že nefunguje ten ventilátor, resp. nějaká jeho řídící část - Nový 5.000,- Kč :kol-139: no tak jsem zvědav. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.