Publikováno Leden 2, 20196 r Dobry den..Chcel by som poradit...Mam 3 octaviu 1.2 tsi a mam problem s tym ze mi fukare v interiery fukaju cca 10 sekund potom prestane fukat vzduch a po 10 minutach zase sa zapnu na 10 sekund..a takto dookola...nieviete kde moze byt problem? Dakujem
Leden 2, 20196 r Podobnou věc jsem měl na O2 a odešla směšovací klapka rozvodu vzduchu ve ventilaci. Ventilátor běží?
Leden 2, 20196 r Podobný trabl řeším teď - dnes jsem hodil auto do servisu - fungují mi ventilátory vždy jen chvíli, spíš nefungují :( Snad to nebude žádná vážná vada. Včera jsem jel 300km, pršelo a celé auto zamlžené - fakt radost. Climatronic jsem úplně vypnul, protože pod spolujezdcem stále cvakalo nějaké relátko. Reset klapek nepomáhal. Až auto bude, můžu dát vědět.
Leden 2, 20196 r Autor před 21 minutami, beuticek napsal: Podobnou věc jsem měl na O2 a odešla směšovací klapka rozvodu vzduchu ve ventilaci. Ventilátor běží? ventilator bezi..ide asi 10 sekund a zacne spomalovat az kym sa nevypne
Leden 2, 20196 r Autor před 20 minutami, Velda napsal: Podobný trabl řeším teď - dnes jsem hodil auto do servisu - fungují mi ventilátory vždy jen chvíli, spíš nefungují :( Snad to nebude žádná vážná vada. Včera jsem jel 300km, pršelo a celé auto zamlžené - fakt radost. Climatronic jsem úplně vypnul, protože pod spolujezdcem stále cvakalo nějaké relátko. Reset klapek nepomáhal. Až auto bude, můžu dát vědět. ok...:)
Leden 2, 20196 r U O2 mi to dělala serva klapek climatronicu. Chvíli topilo, chvíli chladilo, chvíli nešlo z výdechů nic... Po výměně serv vše OK.
Leden 4, 20196 r Telefon ze servisu - nemají díl, bude až v pondělí. Ale prý to vypadá, že nefunguje ten ventilátor, resp. nějaká jeho řídící část - Nový 5.000,- Kč no tak jsem zvědav.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.