jiri26 Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 mám klasiku - páku na volant za 300,- ( takže nic ) a zamykání zpátečky od Construktu. Co máte Vy - případně co dát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macc Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 S A F E T R O N I C já ho nemám ale uvažuji o něm!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malisss Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 construct, tajnej vypinac a pojistku proti kradezi --- v praze skoro nutnost :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Defend-lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 construct, tajnej vypinac a pojistku proti kradezi --- v praze skoro nutnost :-( Stejně tak + kleště na brzdový a spojkový pedál od Bullocku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 construct, tajnej vypinac a pojistku proti kradezi --- v praze skoro nutnost :-( Stejně tak + kleště na brzdový a spojkový pedál od Bullocku O spojení brzdového a spojkového pedálu jsem taky uvažoval. Můžeš sem hodit foto nebo link, kde se to dá sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Budy Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Co třeba www.bullock.cz ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Construct a utajeny vypinac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hunter1 Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Tajnej vypínač, Bullock, Alarm s pagerem, pojištění. Dle expertů je doba překonání Bullocka 17 minut, Defendlock, contruct, atd kolem 5 minut a profici i míň. škoda že že satelitní vyhledávání je tak drahý, spalo by se klidněji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Co třeba www.bullock.cz ... Kouknul jsem na to a je to přesně to, co bych si představoval. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 Co třeba www.bullock.cz ... Vypada to dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIKO Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 na co se dá připojit tajnej vypínač u TDí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Mám Defend Lock a myslel jsem si, že to stačí. Než jsem viděl tohle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Mám Defend Lock a myslel jsem si, že to stačí. Než jsem viděl tohle: to šlo jen do určitého roku výroby vložek, nové vložky jsou už proti tomu zabezpečené.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 jinak defend+ bullock je dobrá kombinace (co se týče mechaniky), pokud máte ještě xenony dal bych i defend hook. Detaily zde : http://www.defend.cz/O-produktu/Aktualita/...rtfoliu-Defend/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaajdaa Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Mám pojištění, defent lock a myslel jsem si jak je to účinný, ale asi ti tak není no. Koukal jsem více na bullock a líbí se mi čím dál víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Mám pojištění, defent lock a myslel jsem si jak je to účinný, ale asi ti tak není no. Koukal jsem více na bullock a líbí se mi čím dál víc. Mám ho taky, jen je to docela těžkej klump, takže mám pravačku slušně vytrénovanou a párkrát jsem už při přesunu zámku za přední sedačky málem rozbil ústa skoroženě Obvykle to funguje tak, že když někam dorazím a nepospíchám, mám zamčeno za 2 vteřiny a když pospíchám, crcám se s tím minutu grrrrrr. Ale jinak doporučuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Mám pojištění, defent lock a myslel jsem si jak je to účinný, ale asi ti tak není no. Koukal jsem více na bullock a líbí se mi čím dál víc. Mám ho taky, jen je to docela těžkej klump, takže mám pravačku slušně vytrénovanou a párkrát jsem už při přesunu zámku za přední sedačky málem rozbil ústa skoroženě Obvykle to funguje tak, že když někam dorazím a nepospíchám, mám zamčeno za 2 vteřiny a když pospíchám, crcám se s tím minutu grrrrrr. Ale jinak doporučuju Já vím jen jedno, i když mám Construct+Bullock+pojistku+nějaký alarm přes mobil, tak pokud to auto budou chtít lapkové, tak si ho vemou a nic je nezastaví, i kdych v tom autě spal Tohle je dobré si pamatovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Mám pojištění, defent lock a myslel jsem si jak je to účinný, ale asi ti tak není no. Koukal jsem více na bullock a líbí se mi čím dál víc. Mám ho taky, jen je to docela těžkej klump, takže mám pravačku slušně vytrénovanou a párkrát jsem už při přesunu zámku za přední sedačky málem rozbil ústa skoroženě Obvykle to funguje tak, že když někam dorazím a nepospíchám, mám zamčeno za 2 vteřiny a když pospíchám, crcám se s tím minutu grrrrrr. Ale jinak doporučuju Já vím jen jedno, i když mám Construct+Bullock+pojistku+nějaký alarm přes mobil, tak pokud to auto budou chtít lapkové, tak si ho vemou a nic je nezastaví, i kdych v tom autě spal Tohle je dobré si pamatovat tak tak... bohužel... když ti s tím neodjedou, tak ti ho alespoň rozflákají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaajdaa Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Já si jen nedokážu dost dobře představit přijít k autí zrovna když se v něm bude někdo snažit odemknout třeba defend locka. Fakt nevim co bych dělal, ale asi by to pro toho dotyčnýho nebylo moc příjemný... Nestalo se vám to náhodou někomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Je to pár let zpátky a stalo se to kolegovi, šel z oběda a viděl na parkovišti, jak mu v autě sedí chlap. Dotyčný mu tvrdil, že mu auto půjčil známý. Nikdo by neřekl, co se v kolegovi i přes výškovou a váhovou nevýhodu skrývalo a byl potom vděčný, že ho viděli další kolegové, protože sám ani nevěděl, co dělá a chlapa málem umlátil. Zlodějíček u výslechu zatloukal, ale pohrozili mu, že na něj kolegu ještě jednou pustí a ten vyklopil všechny auta a udal i komplice, který z aut dělal ND. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrdvorax Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Já teda mám Defend Lock a jsem naprosto spokojenej, nemůže snad pro Škodu Octavii být nic lepšího. Jednoduše zamkneš bez klíče, zámková vložka se překonat nedá - to je vyzkoušený od profi zloděje, kterej nám to chtěl ukrást a raději pak utekl, a k tomu mám Defend Hook - takže ani do motoru a kufru se mi nikdo nedostane, čili auto neukradnutelný. Ale mám známýho, ten v srpnu koupil úplně novou Fabii a měl tam Construct, no a hned ráno, co to koupil, ještě nevyřízený všechny papíry, bylo auto pryč a kus Constructu leželo na parkovišti před barákem. Construct je teda peknej šmejd. Nepřál bych nikomu slyšet, jak známý na Construct nadával... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrdvorax Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 S A F E T R O N I C já ho nemám ale uvažuji o něm!!! To je blbost! Je statisticky dokázaný, že neumí zamknout všechny auta, po pár hodinách se to ve velkém procentu případů rozsype nebo zablokuje a nemůžeš odjet. Maj to hrozně nedokonalý a nevyzkoušený. Každá elektronika auta je totiž jiná (i ve výrobě na pásu se liší kus od kusu) a s tím oni neumí pracovat, natož pak na to dát záruku. Znám lepší zamykače řadicí páky. (Jo Defend Lock se zamyká bez klíče), ale automatický zamykání řadicí páky teď představili na veletrhu Automechanika ve Frankfurtu - Defend Matic, už to prý je i u nás v ČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrdvorax Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Mám Defend Lock a myslel jsem si, že to stačí. Než jsem viděl tohle:http://www.youtube.com/watch?v=_hQOQFcJh9g Jestli nejsi slepý, tak vidíš, že to je starý jak metuzalém, a dávno nepravdivý. Tu zámkovou vložku nikdo už roky nepoužívá. Dnes maj vymakaný systémy, používám Defend Lock - Pin Lock a tam se mi teda nikdo nedostal, a že to už zkoušeli profíci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrdvorax Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Mám pojištění, defent lock a myslel jsem si jak je to účinný, ale asi ti tak není no. Koukal jsem více na bullock a líbí se mi čím dál víc. Mám ho taky, jen je to docela těžkej klump, takže mám pravačku slušně vytrénovanou a párkrát jsem už při přesunu zámku za přední sedačky málem rozbil ústa skoroženě Obvykle to funguje tak, že když někam dorazím a nepospíchám, mám zamčeno za 2 vteřiny a když pospíchám, crcám se s tím minutu grrrrrr. Ale jinak doporučuju Já vím jen jedno, i když mám Construct+Bullock+pojistku+nějaký alarm přes mobil, tak pokud to auto budou chtít lapkové, tak si ho vemou a nic je nezastaví, i kdych v tom autě spal Tohle je dobré si pamatovat tak tak... bohužel... když ti s tím neodjedou, tak ti ho alespoň rozflákají... Když máš Defend Garanci, tak ne... To je pohoda jak blázen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.