Přejít na obsah

Mechanické zabezpečení Octávie

jiri26

Doporučené příspěvky

Mám Defend Lock a myslel jsem si, že to stačí. Než jsem viděl tohle:

http://www.youtube.com/watch?v=_hQOQFcJh9g

Jestli nejsi slepý, tak vidíš, že to je starý jak metuzalém, a dávno nepravdivý. Tu zámkovou vložku nikdo už roky nepoužívá. Dnes maj vymakaný systémy, používám Defend Lock - Pin Lock a tam se mi teda nikdo nedostal, a že to už zkoušeli profíci. :)

Já vím, že tenhle systém se už na moc autech nepoužívá. Spíš mne zarazila ta lehkost. Nejhorší je, že tímhle způsobem BUMP Klíče otevřeš běžné zámky. Třeba od garáže, bytu... Ale jak někdo psal nahoře, když budou chtít, příjdeš o auto a můžeš v něm i spát.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 roky později...

já mam defend lock vyšel levnějc než Construct kterej má lepší zpracování (platí se kvalita) jinak nemam alarm je to zbytečný jen sem uděklal tajnej vypinač a odpojil sem ŘJ motoru tak aby to nepsalo žádnou závadu když na to zapomenu a díky tomu vypínači sem nepřišel o auto zloděj totiž když napoprvně nenastartuje jde z auta neví co v tom je dál a nemá čas hledat vypínače na to je pořád i když je to profík moc ve stresu stálo mě to jeden vypínač drát cín a smršťovačky a mam klid vim že auto zmizí jedině na odtahu a tomu nepomuže už stejně nic

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

to: pikkii'

mužeš být v klidu pokud bude auto krást profík ani tohle mu vadit nebude jak sem psal nahoře mam defend kvli levnělší ceně oproti Contructu a výhoda je v tom že to zamykám bez klíče. jinak vim že to stejně nestačí a mam tajnej vypínač kterej mi auto zachránil po pokusu o krádež auta

Odkaz ke komentáři

Kazdy system je len a len pre dobro majitela, len je tam rozdiel ci sa da obist za 5min. alebo za 2hod. Osobne si myslim ze ten kto neda na auto ziadne zabezpacenie je hlupak, pretoze skodovky sa kradnu asi najviac , a ak niekto nechce davat peniaze za zabezpecenie tak nech si kupi fransuza ci japonca a bude spat kludne.....

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

Nechci vám házet hračky do kanálu pánové,ale jelikož montuju zabezpečení do baráků a na školení se probere i tohle,tak vás mohu ubezpečit,že všechno se dá překonat.Jde jen o čas a vynaložené prostředky.Měl jsem zákazníka co měl na velkým Bavoru 4ks nezávislého vyhledávání a vyprávěl,jak mu z toho 3ks dokázali zlikvidovat a jen díky tomu,že jeden zůstala tak to našel.( náklady na investici 100-150 ti. )

Člověk musí vycházet z toho,že když už je někdo bourák co otevře všechno,tak si vybere něco pořádnýho a ne to,co tu asi většinou máme ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...