VitaP Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Mám Defend Lock a myslel jsem si, že to stačí. Než jsem viděl tohle:http://www.youtube.com/watch?v=_hQOQFcJh9g Jestli nejsi slepý, tak vidíš, že to je starý jak metuzalém, a dávno nepravdivý. Tu zámkovou vložku nikdo už roky nepoužívá. Dnes maj vymakaný systémy, používám Defend Lock - Pin Lock a tam se mi teda nikdo nedostal, a že to už zkoušeli profíci. Já vím, že tenhle systém se už na moc autech nepoužívá. Spíš mne zarazila ta lehkost. Nejhorší je, že tímhle způsobem BUMP Klíče otevřeš běžné zámky. Třeba od garáže, bytu... Ale jak někdo psal nahoře, když budou chtít, příjdeš o auto a můžeš v něm i spát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu82 Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 otazka je jak je bullock bezpecny v oktavce kdyz ma oktavka plastovej pedal spojky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Pícha Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Tak já mám pojištění, jelikož je auto na splátky, pak používám páku na volant, jakmile někde stojím aspoň půlhodinu, k tomu je v autě gps zabezpečení. Člověk je trochu klidnější, ale stejně nerad parkuju v noci venku. Stejně když auto budou chtít, tak překonaj asi všechno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 já mam defend lock vyšel levnějc než Construct kterej má lepší zpracování (platí se kvalita) jinak nemam alarm je to zbytečný jen sem uděklal tajnej vypinač a odpojil sem ŘJ motoru tak aby to nepsalo žádnou závadu když na to zapomenu a díky tomu vypínači sem nepřišel o auto zloděj totiž když napoprvně nenastartuje jde z auta neví co v tom je dál a nemá čas hledat vypínače na to je pořád i když je to profík moc ve stresu stálo mě to jeden vypínač drát cín a smršťovačky a mam klid vim že auto zmizí jedině na odtahu a tomu nepomuže už stejně nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmerlin Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 Ja si dal Zeder Lock a zda se mi to dost slusny... Akorat sem kvuli tomu musel az na Slovac... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikkii Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 (editace) Zeder Lock je zatial neprekonana vec Paani...... http://www.zederlock.sk/ tiez ho mam na svojej O1, brat teraz kupil O2 SCOUT a zajtra ho idem dat namontovat aj na neho, cena cca 7500 Sk. Editováno: 20. Prosinec 2009, autor: pikkii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 Tak já jsem si vyrobil speciální zamykkání všech tří pedálů.Specialita je v rafinovanosti zámku.Jediná možnost jak to překonat je autogenem rozřezat.Pedály jsou kryté až nahoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 to: pikkii' mužeš být v klidu pokud bude auto krást profík ani tohle mu vadit nebude jak sem psal nahoře mam defend kvli levnělší ceně oproti Contructu a výhoda je v tom že to zamykám bez klíče. jinak vim že to stejně nestačí a mam tajnej vypínač kterej mi auto zachránil po pokusu o krádež auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Tak na ten tajnej vypínač si také myslím, ale nemohu se na to dostat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikkii Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Kazdy system je len a len pre dobro majitela, len je tam rozdiel ci sa da obist za 5min. alebo za 2hod. Osobne si myslim ze ten kto neda na auto ziadne zabezpacenie je hlupak, pretoze skodovky sa kradnu asi najviac , a ak niekto nechce davat peniaze za zabezpecenie tak nech si kupi fransuza ci japonca a bude spat kludne..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
judr Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Ja mam tohle: http://www.flim.ru/pr_block.asp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kobra Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 Nechci vám házet hračky do kanálu pánové,ale jelikož montuju zabezpečení do baráků a na školení se probere i tohle,tak vás mohu ubezpečit,že všechno se dá překonat.Jde jen o čas a vynaložené prostředky.Měl jsem zákazníka co měl na velkým Bavoru 4ks nezávislého vyhledávání a vyprávěl,jak mu z toho 3ks dokázali zlikvidovat a jen díky tomu,že jeden zůstala tak to našel.( náklady na investici 100-150 ti. ) Člověk musí vycházet z toho,že když už je někdo bourák co otevře všechno,tak si vybere něco pořádnýho a ne to,co tu asi většinou máme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.