Čús André Vloženo 13. leden 2019 Sdílet Vloženo 13. leden 2019 Dobrý den Už jsi nevím rady... Takže mám na vás prosbu Mám škoda Octavia 2 1.9 TDI 77kw BXE Po výměně celé spojkové sady (dvouhmota) Se začali ozívat strašný rány při teplém startu za studena starty úplně v pořádku ... Mysleli jsme si že to dělá spojka tak jsem jí měnili zase za novou ale nepřestalo to. Dále jsme dali novou baterii teplotní čidla rozvody turbo jsme měnili protože staré bylo už po smrti . Pak jsme jeli na mapa nafty a taky v klidu tak už nevím co by to mohlo být byl bych rád kdyby se s tím už někdo setkal a věděl co s tím .. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mahulík Vloženo 14. leden 2019 Sdílet Vloženo 14. leden 2019 (editace) Diagnostika proběhla? Měl jsem podobný problém, i kdyz nikoliv po vyměně spojky a bylo mi receno, ze je vymačkané tesnění na vstřikách. Editováno: 14. leden 2019, autor: mahulík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čús André Vloženo 14. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2019 Diagnostika neukázal nic... Vše.v pořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 14. leden 2019 Sdílet Vloženo 14. leden 2019 Nahraj to a postni sem video nebo link z nějakého uložiště, to musí být zajímavé vidět i slyšet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 14. leden 2019 Sdílet Vloženo 14. leden 2019 Baterie, startér OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čús André Vloženo 14. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2019 Teď jsem v práci pak to natočím. Ano startér i baterie nová Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čús André Vloženo 14. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2019 Tady je video a někdy to bývá ještě horší received_320651385231835.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 14. leden 2019 Sdílet Vloženo 14. leden 2019 Napadá mě chcíp klapka jestli nezůstává částečně přivřená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 15. leden 2019 Sdílet Vloženo 15. leden 2019 Ano, vypadá to, jako kdyby to bylo dušený tou klapkou neb to mělo jinej problém s dodávkou vzduchu i paliva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čús André Vloženo 15. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2019 Teď o víkendu se na to podíváme a napíšu výsledek Děkuji za rady ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekkkk Vloženo 17. Únor 2019 Sdílet Vloženo 17. Únor 2019 Čím to nakonec bylo? mám úplně ten samý problém. Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekkkk Vloženo 17. Únor 2019 Sdílet Vloženo 17. Únor 2019 Dobrý den, po výměně spojkové sady začalo bouchat v motoru když je auto zahřáté studení starty ok, po nastartování vše běží normálně. video-1550398328.mp4 video-1550398477.mp4 video-1550398327.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttominoo Vloženo 25. Únor 2019 Sdílet Vloženo 25. Únor 2019 Ahoj. Vyřešil jsi jsi to? Já minulý týden měnil dvouhmotu a od té doby mám taky ten samý problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 25. Únor 2019 Sdílet Vloženo 25. Únor 2019 Tak když víš od jakého zásahu je problém, tak je dost jasné co problém způsobuje, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttominoo Vloženo 25. Únor 2019 Sdílet Vloženo 25. Únor 2019 To právě, že nevím protože za studena nic, když hned nastartuju znova tak nic, ale až auto stojí třeba 10 min. Tech vláken na tohle téma je tu sposta, ale výsledku málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 25. Únor 2019 Sdílet Vloženo 25. Únor 2019 Pravděpodobně problém vyřeší alespoň na čas repase starteru, případně výměna aku. Chyba ale patrně budě v dvouhmotě, která se rozkmitá. Repase starteru, ale dá motoru při startu větší švih a rozkmitat se nestihne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
groubr Vloženo 13. Květen 2019 Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 Ahoj chtěl bych se zeptat, jestli někdo přišel jak to vyřešit? Minulý týden jsem také nechal měnit komplet spojku a teď mám také problém s teplými starty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladinekhe Vloženo 18. Červen 2020 Sdílet Vloženo 18. Červen 2020 V 14. 1. 2019 na 17:49, Čús André napsal: Tady je video a někdy to bývá ještě horší received_320651385231835.mp4 ahoj,mam stejnej problem ,po vymene spojky to stejny co ty,za tepla spatny starty,jak jsi to vresil,vcem byl problem,dekuji za ospoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomik2012 Vloženo 30. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2022 Ahoj jak jsi vyřešil ty špatný starty po výměně dvouhmoty mám stejný problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.