Dzarin Vloženo 25. Únor 2019 Sdílet Vloženo 25. Únor 2019 (editace) Ahoj, všiml jsem si teď u svého sklopného tažného, že je prasklá izolace, zatím jsem ho nepoužil. Moc se tomu nedivím, protože když vidím v jakém úhlu je to tam nacpané, tak prasknutí se nabízí, ale naštve to, máte to někdo taky tak, nebo většinou ok? Editováno: 25. Únor 2019, autor: Dzarin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 27. Únor 2019 Sdílet Vloženo 27. Únor 2019 Mam to iste ako tu uvadzas. Je to na reklamaciu? Co ostatny. Casom vlhkost urcite poskodi cely konektor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 27. Únor 2019 Sdílet Vloženo 27. Únor 2019 Ano, je to na reklamaci, očividně někdo víc přitáhl svazek v kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzarin Vloženo 27. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2019 Dnes jsem byl v servise, potřebují, abych jim to tam nechal, nafotí, pošlou do ŠKODY a pak během 1 dne se vyjádří jestli je to oprava v rámci reklamace. Každopádně pokud by nebyla, tak už nevím, tohle je očividně výrobní vada, špatně udělané, nebo nekvalitní materiál, není možné, aby to samo od sebe po půl roce prasklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titino Vloženo 27. Únor 2019 Sdílet Vloženo 27. Únor 2019 Dnes jsem to kontroloval a prasklá izolace není ? nutno dodat staří vozu 14 měsícu 16000 km najeto, tažné používam sem tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzarin Vloženo 28. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2019 Mám najeto 6 000km a auto 7 měsíců.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 28. Únor 2019 Sdílet Vloženo 28. Únor 2019 reklamoval by som , iba čo zhnije časom konektor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyper ST Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 Včera jsem také udělal kontrolu.Staří 10mesicu, najeto 22.000km a používám ho tak 10x za měsíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzarin Vloženo 4. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 Díky, akorát ta tvoje koncová část, kde to mám rozlomené, vypadá trošku jinak, jakoby už upravená a obtočená nějakou izolační páskou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyper ST Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 Jestli jsem dobře na to koukal tak je to jeden kus a je to guma( žádná páska). Odpoledne se podívám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 6. Březen 2019 Sdílet Vloženo 6. Březen 2019 On 3/4/2019 at 5:26 AM, Hyper ST said: Včera jsem také udělal kontrolu.Staří 10mesicu, najeto 22.000km a používám ho tak 10x za měsíc. Ono to vyzerá že máš trochu inú konckovku s pripojením káblu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 31. Březen 2019 Sdílet Vloženo 31. Březen 2019 Zásuvka je vymenená v rámci reklamácie. Vraj sa to dost zle vymienalo. Pri výmene vyhodili poistku 15A pre ťažné zariadenie a nešlo tým pádom odistiť a zaklapnuť ho. Na to som prišiel až po príchode zo servisu. Na druhý deň to opravili výmenou poistky a diagnostikou. Uz je to OK. Uvidime ako dlho vydrzí gumová izolácia na zásuvke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzarin Vloženo 12. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2019 Tak prchovka opravena v rámci reklamace za 1 den, vypadá to ok, tak snad to chvilu vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 3. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2019 Tak mi ta izolace taky praskla, budu reklamovat až pojedu na výměnu oleje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Lycka Vloženo 17. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2019 Tak mam taky, mesic stary sportline... Budu reklamovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dino15 Vloženo 26. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2019 Prosím koľko pin ma zásuvka na origo tažnom 7 alebo 13 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 26. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2019 Vždy 13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaroshCZ Vloženo 27. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2019 Ahoj, tak jsem koukal na tažné zařízení jestli nemám prasklou izolaci a překvapilo mě že mám část kabelu omotaný izolačkou. Zrovna tohle mi nepřijde jako profesionální řešení. Máteto stejně nebo to někdo zbastlil? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášPCE Vloženo 28. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2019 Mám to stejně omotané izolačkou už od převzetí /z výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaroshCZ Vloženo 28. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2019 Diky tak je to asi standart. Odesláno z mého Pixel 2 XL pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 (editace) Tak vám musím napsat jak probíhá výměna prachovky na tažným. Když jsem se byl objednat na výměnu oleje, tak jsem zároveň informoval technika o závadě a požadoval výměnu ve stejný den, jelikož pracují v zahraničí a jezdím domu jen na víkend . Vím, že při každé reklamační opravě se musí vše nafotit a poslat do ŠA. Při dotazu zda si závadu nafotí a objedná díl mi bylo nepříjemným tónem odpovězeno, že prachovek má na skladě dostatek a v den servisu na to kouknou a případně vymění. Řekl jsem si OK a považoval to za vyřízené. Při přistavení auta v den servisu a předávání mi jiný technik řekl že vymění olej ,ale prachovka není napsaná v zakázce a nemají ji ani na skladě a že to musí nafotit a sepsat reklamační objednávku. To mi řekla krev ze zubů a byl jsem dost nasranej. Po dvouch týdnech telefon , kdy mohu auto přistavit , ale lepší by bylo ve všední den , aby byl přítomný elektrikář a že ani nemají představu jakým způsobem to vymění. No perfektní! Dnes v den D , po celodenním opravně , opět telefonát , že si mám auto vyzvednout, ale prachovka není vyměněna z důvodu, že nemají patřičné kleště na znovu nacvakání pinů. To mi totálně vyrazili dech , další den v prdeli a nic. To už jsem se jen smál, já si nebudu ku.vit zdraví! Das ist Česko , čeká mě další návštěva tak snad to klapne. TOP servis - Auto Š. Č. Budějovice Editováno: 29. Listopad 2019, autor: Catexcavator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 A proč to nevyreklamuješ v zahraničí kde pracuješ? Záruka je na celou Evropu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 30. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2019 asi tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 30. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2019 Odpověď je jednoduchá, cena. Pochybuju, že budou ochotni dělat mi záruční opravy, když na placený servis jezdím jinam. Ale třeba se pletu. Musím zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 30. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2019 Tak škodovku jsem nikdy zatím reklamace neřešil v zahraničí, ale Audi a MB ano a žádný problém, auta koupena z DE s full servisem u nás reklamované a servisované a Audi to samé, i Audi koupena v ČR servis reklamace v DE no problém. Nevím o tom ani nikde jsem neviděl napsaný, že musíš reklamovat v zemi kde jsi zakoupil, záruka je specifikovaná a dle mě celoevropská. Kolega takto řešil Kodiaq z ČR ve Francii, kde dlouhodobě pracuje a bezproblému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.