beuticek Vloženo 13. Březen 2019 Sdílet Vloženo 13. Březen 2019 Na dvojkový octě jsem dával zelenou od Milotecu a vydržela neskutečně dlouho, než se obouchala od kamínků. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trisy89 Vloženo 13. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2019 Zatím jsem rozhodnutý pro červený Hammerite. Jednou jsme s ním dělal brzdy ještě na Opelu a je tam dodnes. Musím ale říct, že ten polyuretan zní taky dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 13. Březen 2019 Sdílet Vloženo 13. Březen 2019 Dával jsem na bývalou FI zelený Hammerite a dodnes to na tom autě je a vypadá to k světu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 13. Březen 2019 Sdílet Vloženo 13. Březen 2019 tiež by som dal foliatec , je dosť drahá ale je toho aj na dve autá a funguje to , len ak ju rozriediš tak už zaschne ... OSOBNE by som to rozobral a vyčistil brzdy riadne a namazal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 13. Březen 2019 Sdílet Vloženo 13. Březen 2019 Před hodinou, suri. napsal: tiež by som dal foliatec , je dosť drahá ale je toho aj na dve autá a funguje to , len ak ju rozriediš tak už zaschne ... OSOBNE by som to rozobral a vyčistil brzdy riadne a namazal @suri. Jak vlastně v AS čistíte brzdy? co při tom děláš? Minulý rok jsem žadal vyčištění brzd a novou brzdovou kapalinu a z toho mám vyměněnou jen kapalinu asi.. Rozdělat chapu, ale co tam čistíte a mažete? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trisy89 Vloženo 13. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2019 @suri. Ty děláš v autorizáku? Jinak s těma brzdama by mě to taky zajímalo. Budu mít ten na předku nové zimmermanny tak jestli je mám nějak preventivně namazat? Popřípadě čím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 13. Březen 2019 Sdílet Vloženo 13. Březen 2019 Vyčistiť hlavne vodítka brzdových doštičiek od prípadnej hrdze- zvyknem ich namazať tukom s prímesou AL alebo Cu .Do piestikov a manžety u mladého auta by som nešprtal tie vydržia roky hlavne meniť kapalinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 13. Březen 2019 Sdílet Vloženo 13. Březen 2019 Myslíš čepy co drží třmen na těhlici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 13. Březen 2019 Sdílet Vloženo 13. Březen 2019 no pri výmene brzd sa čistí náboj na čistý kov , vyčistiť "vedenie" dostičiek , proste to miesto kde sa pohybujú a namazať predpísanými mazadlami dle chuti a skúseností ... osobne používam originálny tuk G000650 ale je poriadne drahý , v práci konkrétne Makra Kera brake ale je to jedno , robí to každý výrobca chémie pre automotive , niektoré sú lepšie niektoré horšie ... Takisto mažem vodítka brzd - na OIII sa to týka len malých predných brzd lítiovou vazelínou v originále /aby neleptala gumu/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 13. Březen 2019 Sdílet Vloženo 13. Březen 2019 Díky @suri. Je možné na vodítka použít tuto od ATE? Mam ji ještě nepoužitou doma https://www.autokelly.cz/Product/AT-700015/1236434?gclid=EAIaIQobChMI6sXylZX_4AIViud3Ch0ELgHMEAQYASABEgIb5vD_BwE Někdo decentně mázne tu vnější desku na vnější straně, aby se ve třmenu pohybovala a nezarostla. Je to bezpečný? Tam by to asi chtělo meděné pasty trochu a dát ji i na náboj pod nový kotouč? Možná budu měnit brzdy, protože jsou trochu chycený, tak ať to brzdí. Nikdy jsem ovšem mazání neřešil. Vždy jen vyčištění a složení, protože nevim kam jaké mazadlo použít. Rád bych to ale teď udělal komplet jak se patří, ať se to vše hýbe jak má a natřel bych i třmeny rovnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 13. Březen 2019 Sdílet Vloženo 13. Březen 2019 ak je biela tak na vodítka OK , na činné plochy ani moc nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 13. Březen 2019 Sdílet Vloženo 13. Březen 2019 @suri. Ano je bílá, píší tam že je šetrná i ke gumě. Činné plochy nemazat vůbec nebo namazat něčím jiným? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trisy89 Vloženo 14. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2019 @Aleš_BX To já už ho koupil s krásně černýma brzdami. Ale nevadí, zrovna dnes je v servise na výměně předních desek a kotoučů, takže o víkendu bych se na to chtěl podívat a ideálně to obrousit a nabarvit. Jeden den na zaschnutí stačí ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PropeThy Vloženo 14. Březen 2019 Sdílet Vloženo 14. Březen 2019 Četl jsem, že za pár hodin od aplikace už můžeš jet ale nemá se to moc namáhat. Vytvrdne to na 100% až zhruba za 5 dní. Ale koukal jsem na barvy a mají široký sortiment. Možná bych uvažoval i o bílé ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil... Vloženo 14. Březen 2019 Sdílet Vloženo 14. Březen 2019 na doporučení červený Hammerite (149 Kč) + štětec + drátěný kartáč za pár korun v OBI 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trisy89 Vloženo 14. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2019 @Devil... No to si děláš... to je luxus. Nemáš fotku z větší dálky? Třeba celé kolo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil... Vloženo 14. Březen 2019 Sdílet Vloženo 14. Březen 2019 (editace) @Trisy89 Takto? Editováno: 14. Březen 2019, autor: Devil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trisy89 Vloženo 14. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2019 @Devil... Jo super, paráda. Myslíš že se červené budou hodit k modré? @Aleš_BX OK, děkuji. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil... Vloženo 15. Březen 2019 Sdílet Vloženo 15. Březen 2019 @Trisy89 nebál bych se toho, protože toto je taková ta jahodově červená, kdežto originál RS je taková vybledlejší mi přijde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trisy89 Vloženo 15. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2019 @Devil... Jo tak nikdy není pozdě to změnit že... maximálně si člověk pořádně zabrousí. :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemfis Vloženo 15. Březen 2019 Sdílet Vloženo 15. Březen 2019 K modré bych to viděl spíš na žluté třmeny ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trisy89 Vloženo 15. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2019 @Nemfis To si vůbec nedovedu představit. Spíš mi to přijde jako pěst na oko, ale je to o vkusu. Každej to má trochu jinak. Ty máš žluté? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PropeThy Vloženo 15. Březen 2019 Sdílet Vloženo 15. Březen 2019 Žlutá by mohla být fajn. Však brzdy se natíraji kvůli kontrastu. I teoreticky zelená k modré. Ja červenou nechci jen kvůli tomu, že to má skoro každý. Chci mít něco jiného.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 15. Březen 2019 Sdílet Vloženo 15. Březen 2019 Mam pocit, ze se blizi Velikonoce :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemfis Vloženo 15. Březen 2019 Sdílet Vloženo 15. Březen 2019 nejak mi ta žlutá k tomu pasuje líp, ale je zase víc vidět. Zaleží podle gusta každého soudruha. Já mám červené třmeny na zeléné RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.