Pr3datoR Vloženo 11. Března Sdílet Vloženo 11. Března Zdravim, tak se bohuzel vracim.. to co jsem popsal vyse tak vydrzelo 700km a zase to same... znova jsem sondoval a zjistil, ze bylo praskle kolinko na hadicce co jde od spojky od egru do skrtici klapky, tak jsem vymenil hadici a zase to vydrzelo treba 500km a kontrolka zase zpet 🙄 vsechno uz jsem zkontroloval, koupil i novej vzduch filtr, hadicky vsechny ok, trubka od egru ke klapce cista, klapka taky.. a proste neee a neee to fungovat.. po procitani fora jsem si rikal, ze uz nebudu zkouset druhovyrobu EGR, tak jsem koupil vrakacovej original Pierburg a po 150km.. zase to same.. Porad chyba 16785 (P0401) nizky prutok spalin. K tomu mam jeste 16804 ucinek Katu maly.. Chci se zeptat, snad jen jednou jsem tu nasel, ze se musi smazat adaptacni hodnoty a pak nastavit egr a klapku.. ja jen vzdy smazu chyby a pak rovnou nastavim... neni to nahodou ten kamen urazu? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.