Přejít na obsah

Pr3datoR

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Pr3datoR

Bažant

Bažant (2/14)

  • One Month Later
  • Week One Done
  • Conversation Starter Vzácný
  • First Post Vzácný

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Pr3datoR

    EGR ventil

    Zdravim, tak maly update a mozna i rada pro ostatni. Nakonec to dopadlo tak, ze jsem odpojil konektor od egru a auto jede jak po masle. Egr je od firmy Maxgear a vydrzel tedy fungovat 5 dni. Takze priste misto usetreni tisicovky koupim rovnou Pierburg. Ale jsou hodny.. maji tak pekne delany tesneni, ze se da vlastne rovnou pouzit jako zaslepka kdyz se prohodi a dopredu k trubce vratim stare..
  2. Pr3datoR

    EGR ventil

    Tohle je vypis chyb.. 6 Nalezeny chyby: 16804 - rada 1: system katalyzatoru ucinek prilis maly P0420 - 35-10 - - - Sporadicky 17811 - System zpetneho vedeni vyfukovych plynu Regulacni odchylka P1403 - 35-10 - - - Sporadicky 16555 - rada 1: system odmerovani paliva System prilis chudy P0171 - 35-10 - - - Sporadicky 16490 - Tlak v sacim potrubi/tlak vzduchu: (G71) /F96 Nesmyslny signal P0106 - 35-10 - - - Sporadicky 17811 - System zpetneho vedeni vyfukovych plynu Regulacni odchylka P1403 - 35-10 - - - Sporadicky 17811 - System zpetneho vedeni vyfukovych plynu Regulacni odchylka P1403 - 35-00 - - Rikam si, jestli to fakt nemuze delat netesnost te hadicky co jde z egru do airboxu.. hadicka a na obou koncich kolinka.. vcera uz jsem ji vzteky na chvili odpojil z airboxu a jel.. a nezacukalo to
  3. Pr3datoR

    EGR ventil

    Mel jsem to asi trochu rozepsat co s tim je.. takze: auto zaclo cukat pri jizde po meste.. drive uz jsem mel podobny problem s jinym autem a tam vymenil egr bez nastaveni a jezdilo to v pohode bez cukani. Tady jsem ho tedy taky vymenil a asi tyden to jezdilo bez cukani. Pak najednou chcipnul motor na krizovatce.. rikam si ok takze klapka, jo naky bordel tam byl tak jsem ji vycistil hadrem a udelal potom odpojeni baterie.. a pak se mela sama nacist. Volnobeh je celkem ok a uz to nechcipa ale kdyz jedu treba i 90 na 5 tak najednou zacne skubat, jakoby se dusit a vubec nejde za plynem. Takze jsem si koupil kabel, stahnul program a chtel udelat to zakladni nastaveni ale prave porad jen pise ADP probiha a preskakuje to na chyba a vysledek zadny.. egr porad dokola cvaka a ted prave i po otoceni klicku, porad pockvakava, pak kdyz nastartuju tak asi ne.. nevim neni uz to pak moc slyset.
  4. Pr3datoR

    EGR ventil

    Zdravim, tak dnes jsem chtel nastavit zakladni nastaveni EGRu a nejak to neprobehlo.. spustil jsem to, zacal cvakat ale obcas u ADP bezi probliklo chyba a takhle porad dokola.. bezelo to uz asi 10 minut, tak jsem to vypnul. Ale ted kdyz otocim klickem tak hned zase porad egr cvaka.. nevite prosim nekdo co s tim? Uz jsem z toho hotovej..
  5. Pr3datoR

    EGR ventil

    Taky si rikam, ze funkce na tom asi uplne nezavisi. Diky za odpoved.
  6. Pr3datoR

    EGR ventil

    Zdravim, chci se zeptat na tu hadicku co ma kolinka. K cemu je tam vlastne dobra? Musi byt poradne utesnena? Jde o to, ze jsem menil egr ale ten puvodni mel tlustsi tu trubicku na kterou se to nasazuje. Takze ted mi to tam podle me uplne dobre netesni u toho Egru, i kdyz jsem to stahl stahovaci paskou.
  7. Zdravim. Chci se zeptat, jak moc dulezita je tesnost podtlakove hadicky co jde od EGRU k sani. Dohledal jsem, ze je to podtlakova hadicka, menil jsem EGR a ten puvodni mel vetsi prumer na nasazeni, ten novejsi ma mensi a tak jsem ji jen stahnul paskou ale neni uplne tesna podle me. Muze to delat nakou neplechu? Nebo jakou tam ma vlastne funkci, to je nejaky odfuk toho EGRU?
×
×
  • Vytvořit nový...