Tattoomaen Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 Mě prodejce taky řekl přesně všechny informace a průběžně je upřesňoval. Dokonce to bylo v nadsázce tak, že auto sjede z linky v úterý 13:50. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tattoomaen Vloženo 13. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2017 Nebyl Je to prodejce, s kterým si klasicky vykám a známe se čistě obchodně. Ovšem spolehlivej a velice snaživej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schrapnel Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 Ahoj, keď som v Září 2017 poptával O3RS, tak mi tvrdili čakačku 26 týždňov. Neviete náhodou koľko sa čaká teraz? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 český trh a slovenský trh mají rozdílné termíny dodání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schrapnel Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 Zaujíma ma ČR. Žijem v Prahe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schrapnel Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 (editace) Tak si odpoviem. O3 RS krátka - s vyhrievaným čelným sklom 6mes, bez vyhrievaného čelného skla 3 mes. Editováno: 6. Březen 2018, autor: Schrapnel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ropuchalek Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 Ahoj,toto je můj úplně první příspěvek a zároveň vás všechny zdravím. Objednal jsem O3 kombi 1.4 TSI STYLE 26.1.2018. Prodejce mi napsal do smlouvy že předpokládaný datum předání 30.4.2018. Taky tady někdo čeká? Snad se dočkám!!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 Tři měsíce? To by tak mohlo být. Prodejce by měl vědět na kdy je zaplánovaná výroba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimX11 Vloženo 7. Březen 2018 Sdílet Vloženo 7. Březen 2018 před 12 hodinami, ropuchalek napsal: Ahoj,toto je můj úplně první příspěvek a zároveň vás všechny zdravím. Objednal jsem O3 kombi 1.4 TSI STYLE 26.1.2018. Prodejce mi napsal do smlouvy že předpokládaný datum předání 30.4.2018. Taky tady někdo čeká? Snad se dočkám!!! Zdravím tě tady, také čekám na O3 FL 1.4 TSI Style, akorád liftback Objednával jsem 2 dny před tebou, tedy 24.1.2018. Ve smlouvě mám také duben 2018, ale bylo mi řečeno, že je možné, že koncem března bude hotové Takže dodací doba taková u Octavie nyní je, kromě digitálního přístrojového panelu, který výrobu prodlužuje. Určitě založ téma v sekci "Vaše ŠKODA Octavie III" a můžeš dát info co si objednával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Hofman Vloženo 28. Březen 2018 Sdílet Vloženo 28. Březen 2018 Ahoj, já jsem objednával liftback 1.4 tsi dsg 29.1. Před týdnem jsem volal do Škodovky a bylo mi řečeno, že je předpokládaný termín dodání 21.-23. KT. Což je mazec, 4 měsíce? Je to běžné? Neobjednavam přeci RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimX11 Vloženo 28. Březen 2018 Sdílet Vloženo 28. Březen 2018 V současné době to běžné je, záleží samozřejmě na výbavě, ale zájem je velký. Na Karoq jsou aktuální čekací doby cca. 12 měsíců... Takže ještě můžeme být rádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Hofman Vloženo 28. Březen 2018 Sdílet Vloženo 28. Březen 2018 To je pravda 12 měsíců je šílených v jiných diskuzích jsem se dozvěděl, že za to u Oktavek aktuálně může vyhřívané čelní sklo ja jsem si ho tam "naneštěstí" také nakonfiguroval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimX11 Vloženo 28. Březen 2018 Sdílet Vloženo 28. Březen 2018 (editace) Jestli na auto spěcháš, můžeš možná ještě konfiguraci pozměnit, ale vyhřívané čelní sklo je tady většinou doporučované a mě se bude hodit, také jsem u něj zůstal Editováno: 28. Březen 2018, autor: RadimX11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 28. Březen 2018 Sdílet Vloženo 28. Březen 2018 Jojo, na sklo se nyní čeká. Mám ho taky a pěkně mě serou ty drátky. Mám tedy webasto.... Kdo jste webasto neobjednal, tak je výhřev ve skle i navzdory drátkům dobrá volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 28. Březen 2018 Sdílet Vloženo 28. Březen 2018 Ano, okno nomentálně oddaluje výrobu, ale stojí to za to. Lehce odběhnu od tématu a vyjadřím svůj názor na ony drátky. Absolutně je nevnímám a to ani v noci. Webasto bohužel nemám a proto vnímám okno v zimě jako perfektního sluhu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 28. Březen 2018 Sdílet Vloženo 28. Březen 2018 před 4 hodinami, RadimX11 napsal: V současné době to běžné je, záleží samozřejmě na výbavě, ale zájem je velký. Na Karoq jsou aktuální čekací doby cca. 12 měsíců... Takže ještě můžeme být rádi Ta cekacka je ale jen na specifickou motorizaci ... jinak je to kolem 20 tydnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ropuchalek Vloženo 30. Březen 2018 Sdílet Vloženo 30. Březen 2018 OCTAVIA 1.4 TSI STYLE - Mám objednáno od 26.1.2018 bez vyhřívaného skla a taky stále čekám.Psal jsem mému prodejci před dvěma týdny a ten mi odpověděl že do konce března mi dá vědět.To už asi nestihne když jsou svátky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Hofman Vloženo 4. Duben 2018 Sdílet Vloženo 4. Duben 2018 V 30. 3. 2018 na 10:33, ropuchalek napsal: OCTAVIA 1.4 TSI STYLE - Mám objednáno od 26.1.2018 bez vyhřívaného skla a taky stále čekám.Psal jsem mému prodejci před dvěma týdny a ten mi odpověděl že do konce března mi dá vědět.To už asi nestihne když jsou svátky. Stále nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 4. Duben 2018 Sdílet Vloženo 4. Duben 2018 Koukám, že je to jak za bolševika. Objednáš a čekáš..... U Karoka rok - to už nemá s tržním hospodářstvím nic společného. Páni z automobilky by si měli uvědomit, že se jim na to čekání může občas někdo vysrat a koupí si místo Škodovky třeba Renault, nebo nejlepší český Hnůj. A to je pro Škodu prostě škoda! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 4. Duben 2018 Sdílet Vloženo 4. Duben 2018 Blábolíš. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 4. Duben 2018 Sdílet Vloženo 4. Duben 2018 Ne, to je realita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 4. Duben 2018 Sdílet Vloženo 4. Duben 2018 Promiň, ale není. To je ukázka demagogie a žvanění. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 4. Duben 2018 Sdílet Vloženo 4. Duben 2018 před 10 hodinami, Clerfayt napsal: Koukám, že je to jak za bolševika. Objednáš a čekáš..... Omyl, v dnešní době si můžeš na rozdíl od doby minulé vybrat klidně jiné zboží, když nechceš čekat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ropuchalek Vloženo 4. Duben 2018 Sdílet Vloženo 4. Duben 2018 před 14 hodinami, Adam Hofman napsal: Stále nic? Tak se nic nezměnilo,stále čekám.Zítra budu prodejci volat a pak dám vědět.Nemůžu posoudit zda se prodejce snaží či ne,ale už jsem dal dost vysokou zálohu a už couvnout nemůžu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ropuchalek Vloženo 5. Duben 2018 Sdílet Vloženo 5. Duben 2018 (editace) Ahoj,tak dnes v 9 hodin se mi narodila.Měří 466cm,váží 1845 kg.Jmenuje se Octavia.Zatím je v porodnici v Mladé Boleslavi.Ve čtvrtek si pro ní jedu. Editováno: 5. Duben 2018, autor: ropuchalek 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.