zipro Vloženo 13. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2022 před 7 hodinami, bartom napsal: Podařilo se někomu aktivovat automatická dálková světla přes Caristu? Nebo, jak poznám že je asistent funkční? Svítí nějaká kontrolka? Lze to poznat při zaparkovaném autě? mě se zobrazuje ikona na virtuálním kokpitu cca dole uprostřed, klasická ikona pro dálkové světla a uvnitř ikony je A, funkci automatických dálkových světel mám již z výroby, pro každou jízdu ji musím aktivovat klasicky páčkou pod volantem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anderson Vloženo 13. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2022 před 11 hodinami, altra napsal: Ne, nefunguje to. Nemám tam položku "žádné dveře". Funguje to. Dělal jsem to ve VCDS 22.3.1.4 a na Scale 4/2021 což podle postupu, který jsem uvedl je jednoznačně postup pro VCDS. Aspoň, prosím, správně piš, že v OBD11 Pro to bohužel nejde nastavit + ročník auta. Tvá informace pak bude mít lepší informační hodnotu. Problém zkus nahlásit na podporu OBD11 a třeba problém vyřeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altra Vloženo 14. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2022 OK, nebylo to myšleno zle, spíš smutně. VCDS jsem objednal a zkusím s ním. Díky za každou informaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anderson Vloženo 14. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2022 @altraV pohodě, bohužel musím všechny zklamat a omlouvám se. To kódování mě fungovalo ale dnes to zase pípalo. Takže buď se to musí kódovat ještě jinde nebo to skutečně nepůjde. Mrzí mi to :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartom Vloženo 15. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2022 Jak je to s deaktivací start-stopu? lze nakodovat? Přes Caristu jsem jej deaktivoval a druhý den už zase funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 15. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2022 Godzinę temu, bartom napisał: Jak je to s deaktivací start-stopu? lze nakodovat? Přes Caristu jsem jej deaktivoval a druhý den už zase funkční. Vše závisí na roku výroby vozu, pokud je nad 2019, výrobce blokuje vypnutí Star / Stop. Můžete to také zkusit vypnout pomocí Car Scanner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartom Vloženo 15. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2022 (editace) Rok výroby 2020 tzn. asi nejjistější varianta kablík s Ali.? Tady jsem našel kodování jednotek. Může se nekdy hodit pro kontrolu https://vagcode.info/components/car_id-189 Editováno: 15. Listopad 2022, autor: bartom 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Černohorák Vloženo 19. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2022 Zdravím, pokud někdo hledáte na ali kabel tak mám ověřen funkční tento i s 22.9 ;-) https://www.aliexpress.com/item/1005004555893746.html?dp=61e57031f980b4ec29248927&cn=ah&aff_fcid=50fb7af83ed94ffdb99d7da83801ba21-1668874612791-01010-_AnTGXs&tt=CPS_NORMAL&aff_fsk=_AnTGXs&aff_platform=portals-tool&sk=_AnTGXs&aff_trace_key=50fb7af83ed94ffdb99d7da83801ba21-1668874612791-01010-_AnTGXs&terminal_id=adea709242834ccbb544dc7bbc18bd4e&afSmartRedirect=y za 5 dnů z francie doma :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boule Vloženo 13. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2022 Zdravím pánové, chtěl bych tu poprosit o kontakt na někoho kdo by mi nakodoval auto r.v. 2022. Někoho osvědčeného jako Ferda a pod. Nevím, jak na něho získat kontakt. Chtěl bych nastavit: - paměť jízdního modu (vypnutý Lane assistent) - Start/Stop - Denní svícení - aby svítila zadní světla - směrová světla z 3 blik na 4 blik - automatické zavření oken při dálkovém zamčení auta Díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
didoop Vloženo 28. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2022 (editace) Zdravim. Snazim sa nakodovat "door slam" alias automaticke zamknute po zavreti vodicovych dveri. nasiel som navody, no ked zmenim dany bit, nic to nepomaha. mam kamiq, ale myslim ze to je jedno. mam obd11 a idem podla tohto navodu : B7 - start stop jednotka Coding - 07 Long Coding Go to Byte 2 (remember the first byte is 0) Enable Bit 4 "Locking for door slamming active" podarilo sa to niekomu nakodovat ? po presadnuti z tesly alebo dacie, kde to takto funguje zabudam zamykat ... Dakujem Editováno: 28. Prosinec 2022, autor: didoop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fsociety19x Vloženo 29. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2022 hello. neviete nahodou ci sa da cez kodovanie upravit nastavenie auto light assist (asistent dialkovych svetiel)? Na mojej novej scale som hned narazil na problem a to ten že prichadzajuce auto to detekuje velmi dobre-napr protiiduce auto vyjde zo zakruty a doslova v priebehu milisekund mi vypne dialkove. Problem je, ked protiiduce auto je uz prec a zostane uplna tma tak ten blby assistent zasvieti zas dialkove az tak o 1-2 sekundy, niekedy je to odhadom az 2-3 sekundy. Ako nemusi sa to zdat vela ale to si uz manualne ovela rychlejsie viem prepnut cize mi potom akosi unika vyznam tohto asistenta. Nemam veci na kodovanie, ani skusenosti tak ak by niekto nieco vedel/mohol sa na to pozriet ci tam vobec dake nastavenia su. DIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 31. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2022 proto se tomu rika asistent.. Asistent ti muze nekdy cestovani ulehcit ci zprijemnit, ale porad je to jen asistent a nemuzes se na nej spolehat na sto procent.. To co popisujes se nastavit jinak neda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartom Vloženo 6. leden 2023 Sdílet Vloženo 6. leden 2023 Je tu někdo z Brna kdo by nakodoval Light assist? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 6. leden 2023 Sdílet Vloženo 6. leden 2023 Zkus @ExecutedDonut možná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 26. leden 2023 Sdílet Vloženo 26. leden 2023 Ma auto light asist nejake default nastavenie,ze funguje trebars od 60km/h vyssie?Je mozne to pripadne kodovanim upravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 26. leden 2023 Sdílet Vloženo 26. leden 2023 Ano má, dříve šla rychlost měnit, ale od cca MR21 jsem už tuto možnost ve VCDS nenašel :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 26. leden 2023 Sdílet Vloženo 26. leden 2023 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 26. leden 2023 Sdílet Vloženo 26. leden 2023 Da sa dokodovat do scaly skoda surround ako je vo fabii 3 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 26. leden 2023 Sdílet Vloženo 26. leden 2023 Tiez som to zistoval,ale jednotka to nepodporuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 26. leden 2023 Sdílet Vloženo 26. leden 2023 bolo by to fajn keby to slo. a drive green tiez nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
splávek1 Vloženo 29. leden 2023 Sdílet Vloženo 29. leden 2023 Je tu někdo nejlépe ze středních/ jižních Čech, kdo by mi na Scale vypnul line assist ? Nechce se mi kvůli tomu pořizovat VCDS a v servisu mi to neudělají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fsociety19x Vloženo 31. leden 2023 Sdílet Vloženo 31. leden 2023 Ahojte. Dufam ze ma neukamenujete ohladom mojej celkom primitivnej otazky. Mam v plane si na scale dokodovat cca tak 10 veci a kedze ceny za kodovanie su dost vysoke rozmyslam, že by som si to spravil sam. Co som pozeral tak OBD11 long coding je az od verzie PRO a ta stoji 100 ečiek ale len na rok coz je nonsens. Ostava mi teda druha moznost VCDS. Na ali sa da momentalne zohnat za 80 eur balenie obsahuje kabel s ARM cipom a CD so SW. Akurat by som potreboval vediet: 1. ako ste riesili ten soft?-dnes uz notebooky nemaju mechaniku a externu kvoli tomu nebudem predsa kupovat. cize da sa ten soft (plna verzia) stiahnut z netu? pripadne ze by mi ten sikmac poslal link na stiahnutie? 2. vsimol som si ze pri niektorych kodovaniach, ktore ste tu zdielali sa vyskytoval security access code? ten sa odkial ziskava? akoze planujem robit tak ci tak len veci, ktore uz boli tu na fore popisane pripadne na zahranicnom ale zaujimalo by ma to. DIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 31. leden 2023 Sdílet Vloženo 31. leden 2023 Pisni mi radej,z akej si lokality SK,mam sikovneHo chalana,ktory ti to za slusny peniaz a hlavne bezpecne bez rizika spravi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zipro Vloženo 1. Únor 2023 Sdílet Vloženo 1. Únor 2023 před 17 hodinami, fsociety19x napsal: Ahojte. Dufam ze ma neukamenujete ohladom mojej celkom primitivnej otazky. Mam v plane si na scale dokodovat cca tak 10 veci a kedze ceny za kodovanie su dost vysoke rozmyslam, že by som si to spravil sam. Co som pozeral tak OBD11 long coding je az od verzie PRO a ta stoji 100 ečiek ale len na rok coz je nonsens. Ostava mi teda druha moznost VCDS. Na ali sa da momentalne zohnat za 80 eur balenie obsahuje kabel s ARM cipom a CD so SW. Akurat by som potreboval vediet: 1. ako ste riesili ten soft?-dnes uz notebooky nemaju mechaniku a externu kvoli tomu nebudem predsa kupovat. cize da sa ten soft (plna verzia) stiahnut z netu? pripadne ze by mi ten sikmac poslal link na stiahnutie? 2. vsimol som si ze pri niektorych kodovaniach, ktore ste tu zdielali sa vyskytoval security access code? ten sa odkial ziskava? akoze planujem robit tak ci tak len veci, ktore uz boli tu na fore popisane pripadne na zahranicnom ale zaujimalo by ma to. DIK 1. je to na netu, stačí zadat do googlu VCDS download 2. projdi si fórum, je několik kódů, záleží kam přistupuješ, některé kódy stále platí, záleží na roku výroby scaly přikládám soubor postupy kódování ve VCDS - tzv. co jsem našel na fóru scala VCDS.docx 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Černohorák Vloženo 1. Únor 2023 Sdílet Vloženo 1. Únor 2023 Dej si pozor ať koupíš kabel s stm čipem jiný ti neveme, musí to být pravý V2 na scalu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.