Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, nikde jsem nenašel podobné téma, tak zakládam nové. 

Jednou jedu po tmě, přepnu na dálky, poté dálky vypnu a nesvítily mi světla (normální potkávačky). Obrysová svítila, tak jsem to zkoušel přepínat, vypnout a zapnout motor a nic. Tak jsem jel na dálkách, poté jsem je vypnul a světla mi pak normálně svítila.. Nějak jsem to neřešil. Pak jsem si začal všímat, že když přijdu do auta, zapnu motor, otočím spínačem, tak se světla rozsvítila až po cca 5ti vteřinách... No a teď jedu.. při jízdě se mi vypínají světla (zhasne i kontrolka na palubce vždy), pak se zase zapnou atd a teď už cca den se vůbec nezapnou. Žárovky ok, spínačka světel (tou jsem si myslel, že to bude) je OK, zkoušel jsem 3 z jiných aut.. Pojistky OK, svazek v patici od spínačky by měl být OK, vše jsem domáčkl.. Myslím si, že to bude levou páčkou, co si myslíte vy? 

Díky za rady ?

• 7 měsíců později...

podarilo sa vyriešiť? mne sa to parkrat stalo. potom som strekol kontox do prepinača pod volantom a fungovalo lepšie. dnes však už stretávacie ani nezapnem. 

• 3 roky později...

Levá páčka pod volantem na 100%. Měl jsem to také 

• 3 týdny později...

Mám podobný problém ale blbne mi takto denní svícení, takže zkusit páčku směrovek? Co s ní přesně? Kam stříknout kontox? Díky

Denní svícení bude realizováno přes nějaké relé/modul, takže je třeba hledat tam.

Nejspíše to bylo relé denního svícení 484, propájel jsem spoje a zatím problém nenastal.

Mě po 12 letech odešlo taky relé DS, bylo to tady už x krát probráno. Ano stačí proletovat nebo vyměnit. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.