Petr863 Vloženo 18. Duben 2019 Sdílet Vloženo 18. Duben 2019 Zdravím, omlouvám jestli píšu špatně, ale měl bych dotaz. Mám octavii III, r.v. 2016, centrální bezdotykové zamykání. No a včera jsem zjistil, že když zamknu auto ať už dálkou nebo přímo dotknutím kliky tak se mi zamknou tři dveře, kufr, ale dveře spolujezdce jsou odemčené. Auto dám do servisu, ale jde mi o to, že jsem obvolal x servisů a všude mě chtějí objednat nejdříve za 3 týdny. A že budu 3 týdny jezdit s autem které defacto budu mít odemčené je každému jedno. Jde mi o to jestli mohu sám udělat něco, aby ty dveře spolujezdce byly třeba permanentně zamknuté nebo prostě cokoliv co můžu udělat do té doby než mi na to kouknou v servisu. Poradíte prosííííííííím? Auto potřebuji pro práci a nemám možnost s ním prostě nejezdit. A nechávatjedny dveře odemčené mě upřímně děsí :-) Předem děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 19. Duben 2019 Sdílet Vloženo 19. Duben 2019 Mrkni do nastavení v infotainmentu. Matně si vzpomínám, že by tam něco v tom smyslu mělo být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Duben 2019 Sdílet Vloženo 19. Duben 2019 Jednoduchý postup: Zámky bohužel odchází. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 20. Duben 2019 Sdílet Vloženo 20. Duben 2019 Neni tohle jenom detska pojistka pro zadni dvere? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OIILG Vloženo 21. Duben 2019 Sdílet Vloženo 21. Duben 2019 Stal se mi včera přesně stejný problém s levými zadními dveřmi (OIII 2014). Po přepnutí a vrácení té "dětské pojistky" to zase začalo fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr863 Vloženo 23. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2019 Problém je, že mě to nezamyká přední pravé dveře. Zkoušel jsem i infotainment a nefunguje nic. Asi je rozbitý zámek protože to nejde zamknout ani zevnitř. No musím doufat, že mě auto nikdo nevykrade a ukecat někoho v servisu aby mě vzali co nejdříve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 23. Duben 2019 Sdílet Vloženo 23. Duben 2019 A zkoušels ten postup co psal ferda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasF3 Vloženo 29. Duben 2019 Sdílet Vloženo 29. Duben 2019 Petr863 Mam stejný problém na F.3 2017 zjistil sem to včera jen tak čistě náhodou. Takže mě čeká taky servis. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr863 Vloženo 29. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2019 Takže Ferdův postup opravdu funguje, dveře mám trvale zamčené a nevadí mi tak, že mě servis vezme až za čas. Moc děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasF3 Vloženo 29. Duben 2019 Sdílet Vloženo 29. Duben 2019 To máš dobrý mě ani Ferdův postup nepomohl. Nejde s ním pootočit, jen pokud odtlačím kliku dveří, tak s nim kousek pootočím, je slyšet cvaknutí ale dveře jdou stále otvírat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasF3 Vloženo 2. Květen 2019 Sdílet Vloženo 2. Květen 2019 Zdravim, tak ja už mam po servisu zámku a byla to prkotina. Bylo povytažené lanko z vodícího držáku a tim bylo lanko lehce přešponované jakoby byla klika dveří z 1/4 v záběru a systém to zkrátka už nezamkl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.