Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mám pocit, že súdruhovia v škodovke opäť nedomysleli ukončenie prahov vzadu pri podblatníkoch. Je tam kopa tesnení pod ktoré sa v daždi a zime dostanú nečistoty a soľ a prahy začnú hniť. Zase mám čo čistiť pri každom prezúvaní. Myslím, že obdobné je to aj vpredu. Takéto riešenie zadných podblatníkov som nevidel ani u KODIAKA a ani na inom aute.

Máš pravdu, přesně, navíc se to těsnění pomalu začíná odlepovat :/

Máte nějaké fotky?

Fotky by se vážně hodily. Takhle je to o ničem bez fotek.

Fotka jak stehno :dohpro nezasvěcené o ničem.

no domnivam se, že je to před zadnim levym kolem ale opravdu je blbě vyfocene

• Autor

Presne tak, je to ukončenie prahu na spodnej časti podblatniku pri zadných kolesách. Nedá sa to lepšie vyfotiť keď sa jedná o tento koniec prahu.

Zkusil jsem vyfotit  to nešťastné místo ,kde dveře jsou místo podběhu .Doléhání dveří na těsnění je velmi špatné já tam mám na levé straně velkou mezeru, na fotkách to je částečně vidět, pravá strana je o něco lepší a těsní. Vlevo jsou špatně napasované dveře, panty a zámek. Těch míst kde se šetřilo je na autě víc, bohužel. 

P1070847.JPG

P1070849.JPG

IMG_20190604_163353.jpg

IMG_20190604_163614.jpg

Upraveno od man.kar

Tomu říkám hezky nafoceno. A hned je zřejmé o co jde. Reklamaci si nezkoušel?

Zjistil jsem to teprve včera,tak se teprve chystám kontaktovat prodejce ,uvidíme co na to řekne.

Bordel na spodku dveří jsem taky objevil. Koukám, že musím prozkoumat jak mi sedí dveře proti tomu těsnění, ale vzhledem k těm kamínkům ve dveří tam pravděpodobně mám taky mezeru....

Upraveno od TWiDY

Říkal jsem si, jestli to někomu bude vadit a dlouho nic až slavino74 se ozval. Já při prvním mytí auta po zimě nechtěl věřit vlastním očím, co za bordýlek se dostává mezi to těsnění. Přitom by stačilo aby to těsnění nalepený na dveřích mělo několikamilimetrový přesah tak, aby překrylo těsnění blatníku. Takhle hezky to vypadá s tím bordýlkem :)

P1070803.JPG

P1070804.JPG

P1070805.JPG

P1070806.JPG

P1070807.JPG

• 2 týdny později...

Toto je špína nebo už to rezne? Zkoušel už někdo reklamovat?

P1070807.JPG.e34b8218e7f8764db2af117f344308b0.JPG

Upraveno od Pawouk
Odstraněna citace.

Naštěstí jen špína, zajímalo by mě jak to má řešený Kodiaq.

• Autor

Myslím, že tak 3 až 4 zimy a dvere nám začnú kvitnúť. Bude sa tam držať bordel a soľ. Celé zle

Uvidím jak to bude vypadat u mého Karoqa, zatím jsem v očekávání, ale měl by být vyrobený v MR2020. Pokud bude stejné, tak to bude chtít dolepit nějaké těsnění...

• 4 měsíce později...

Zdravím.20191111_103303.thumb.jpg.8279bbce86e952076a5293192e4fb100.jpg

Pro jistotu jsem před zimou nalepil na roh zadních dveří folii. Uvidim jak se to bude chovat.

Ty jo, nedalo mi to a ještě teď večer jsem mazal do garáže se podívat, ale já tam mám čisto, jen opravdu malinký náznak nečistoty a to při důkladném ohledání a auto mám zasraný jako jetel. To by jste asi měli reklamovat. Jinak já to budu schválně sledovat, jak se to bude vyvíjet na mém autě, ale zatím OK.

Nevím jestli už udělali nějakou úpravu tohoto. Mám Leden 2019. Že tam teče voda tak nevadí, je tam přímo pod tím rohem odtokovy kanálek.  Nejhorší je že tam zůstanou viset drobné kaminky které neumí propadnout.  Sleduj a dej vědět případně pošli foto jestli už to máš jinak vyřešené.  

• 1 rok později...

Mam to taky hodně špinavé (9/21) přemyšlím ze bych tam nalepil něco takového.

https://www.kutilstvi.cz/samolepici-tesnici-d-profil-pro-velke-spary--tesneni-dveri-a-vrat--odmerujeme-metraz/

Já našel u číňana toto . https://www.aliexpress.com/item/1005001736731165.html?spm=a2g0o.cart.0.0.155e3c00LdlhCt&mp=1

Snímek obrazovky 2021-01-23 183323.png

Upraveno od mapo27

Designove hnus, mozna prakticke.

Uz i cinan chce vyvarit, kdo chce opicku musi mit i na bananky 👍.

Myslím si, že se i pod to dostne bordel.

Včera jsem umyl auto a dnes otevřu zadní dveře a mam to zase špinavé po nějaké době to musí přece začít reznout, nechápu Škodovku proč to tak blbě udělaly.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.