Mit Vloženo 14. Březen 2021 Sdílet Vloženo 14. Březen 2021 Před hodinou, Hophop napsal: Přesně v tom místě kde má "marhor" oloupanou barvu , mám už z fabriky nalepenou průhlednou pásku . Ale stejně raděj objednám kryty od číňana , bude to jistota . Je to smutný , že to není doladěný z výroby a musí to napravovat číňani ! Mam tam taky tu průhlednou pásku ale bordel už mam i pod tou páskou. Nechapu že se na to nepřišlo před výrobou Karoqa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin8xf Vloženo 14. Březen 2021 Sdílet Vloženo 14. Březen 2021 taky tam mám nalepenou tu pruhlednou samolepku ale po 8 měsícich je již popraskaná a je tam k ničemu. jinak bordel tam je opravdu hned po vyčištění, to bude první misto kde bude koroze. bohužel se toho děsím protože na předešlém autě jsem takové problémy s korozí měl a řešit to v záruce je opravdu na silné nervy. takže i za cenu že ty ochranné lišty jsou hnusné ale pokud tomu bordelu zabrání tak je objednám, jde to namontovat i na vuz co nemá ty plastové lemy blatníku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mit Vloženo 14. Březen 2021 Sdílet Vloženo 14. Březen 2021 před 3 minutami, Mit napsal: Mam tam taky tu průhlednou pásku ale bordel už mam i pod tou páskou. Nechapu že se na to nepřišlo před výrobou Karoqa. Jak je ta šipka tam už je folie a já mam pod ni bordel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marhor Vloženo 14. Březen 2021 Sdílet Vloženo 14. Březen 2021 před 20 hodinami, Mit napsal: Budeš to reklamovat? když ano napiš jak dopadla reklamace. Za 2-3 měsíce mám 30 000 km, tak to zkusím reklamovat. Ale není to rez, je to zřejmě odřené od kamínku, který "putoval" dolu. Uvidím, co mi řeknou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mit Vloženo 14. Březen 2021 Sdílet Vloženo 14. Březen 2021 před 6 minutami, marhor napsal: Za 2-3 měsíce mám 30 000 km, tak to zkusím reklamovat. Ale není to rez, je to zřejmě odřené od kamínku, který "putoval" dolu. Uvidím, co mi řeknou. Kdyby to bylo dobře utěsněné dobře tak se tam žádný kamínek nedostane. Já když jsem byl u prodejce reklamovat křivý volant tak jsem se ptal na zadní dveře že se tam drží bordel a ze to bude reznout. Odpověd byla že to mam v záruce a nemam to řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 15. Březen 2021 Sdílet Vloženo 15. Březen 2021 před 18 hodinami, martin8xf napsal: taky tam mám nalepenou tu pruhlednou samolepku ale po 8 měsícich je již popraskaná a je tam k ničemu. jinak bordel tam je opravdu hned po vyčištění, to bude první misto kde bude koroze. bohužel se toho děsím protože na předešlém autě jsem takové problémy s korozí měl a řešit to v záruce je opravdu na silné nervy. takže i za cenu že ty ochranné lišty jsou hnusné ale pokud tomu bordelu zabrání tak je objednám, jde to namontovat i na vuz co nemá ty plastové lemy blatníku? Taky by mě zajímalo. Když ale prohlížím ty obrázky, tak mám obavu, že to na autě bez plastových lemů bude přečnívat. Asi bude muset někdo vyzkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin8xf Vloženo 15. Březen 2021 Sdílet Vloženo 15. Březen 2021 bylo by super kdyby někdo kdo to již má namontované dal informaci zda je to možné použit i na vuz bez těch plastovych lemu. za mne moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ras23 Vloženo 15. Březen 2021 Sdílet Vloženo 15. Březen 2021 Ja mam auto bez lemov a objednal som to, ak to bude precienavat, tak to orezem 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hophop Vloženo 16. Březen 2021 Sdílet Vloženo 16. Březen 2021 Tak jsem objednal podběhy na aliexpresu , dodání květen , cena 1200 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provit Vloženo 16. Březen 2021 Sdílet Vloženo 16. Březen 2021 (editace) Já také dneska za 1170,- Kč. Snad nám k tomu nedají DPH. Při ceně nad 500Kč, dělají namátkovou kontrolu a musí se doplatit DPH. Snad budeme mít trochu štěstí... :) Editováno: 16. Březen 2021, autor: provit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans5 Vloženo 17. Březen 2021 Sdílet Vloženo 17. Březen 2021 V 14. 3. 2021 na 12:57, Hophop napsal: Přesně v tom místě kde má "marhor" oloupanou barvu , mám už z fabriky nalepenou průhlednou pásku . Ale stejně raděj objednám kryty od číňana , bude to jistota . Je to smutný , že to není doladěný z výroby a musí to napravovat číňani ! Pásku tam mám taky. Jsem zvědav, jak dlouho vydrží, zatím dobrý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedlaa Vloženo 17. Březen 2021 Sdílet Vloženo 17. Březen 2021 Po přečtení tohoto vlákna jsem si utvrdil fakt, že VW si potrpí více na detailech než Škodovka. Pro porovnání náš Tiguan. Vnitřek dveří jsem utíral hadrou někdy koncem ledna. V místě, jak se to špiní Karoqu, jsme neměli nic. Pouze pár kapek vody, jde vidět i na této fotce. Zbytek bordelu, co se dostane od podvozku, zachytí lišta, kterou jsem zvýraznil na fotce. Zevnitř auto umývám cca jednou za půl roku. Je to tam krásně čisté. V místě lišty bývá trochu zaschlé hlíny a trávy. Trochu nechápu, proč to tak nemají vyřešené i u Karoqa, když je to typově skoro stejné auto. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 17. Březen 2021 Sdílet Vloženo 17. Březen 2021 U Karoqu jde pod auto lišta na dveřích, to problém není, problém je, že tam kde Tiguan má plast kolem podběhu a až potom dveře, tvoří toto u Karoqu s Atecou lem dveří. U WV to tak měl řešené třeba první Tuareg a s další generací přešli na stejné řešení jako u Tiguanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 17. Březen 2021 Sdílet Vloženo 17. Březen 2021 Problém je hlavně v tom, že tam kde má Tiguan lišty, má Karoq pouze gumu. S tím, že odspodu problém není, bych úplně nesouhlasil, protože po každém dešti je ta spodní guma totálně zasraná a dostává se to i přes ni do zádveří, a to nejen u zadních dveří. To, co jsem čistil u jedničkové Fábky jednou za půl roku, musím dělat u Karoqa každý měsíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 17. Březen 2021 Sdílet Vloženo 17. Březen 2021 Tak u našich na Karoqu se tam zespodu nic nedostává :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mit Vloženo 25. Březen 2021 Sdílet Vloženo 25. Březen 2021 Zeptám se zda by se někdo kdo má Karoqa 2017-18 nekouknul na zadní dveře zda už mu to rezne nebo ne, děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mit Vloženo 11. Duben 2021 Sdílet Vloženo 11. Duben 2021 Tak dnes namontováno plastové lemy nemam. 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 11. Duben 2021 Sdílet Vloženo 11. Duben 2021 Tak s těmi lemy to vypadá o něco lépe. Bez těch lemů bohužel nic moc, ale snad to bude alespoň funkční. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 11. Duben 2021 Sdílet Vloženo 11. Duben 2021 Tak to je masakr :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 11. Duben 2021 Sdílet Vloženo 11. Duben 2021 Vyzera to strasne. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mit Vloženo 12. Duben 2021 Sdílet Vloženo 12. Duben 2021 Tak dneska první jízda a řekl bych že ten bordel se tam dostává pořád a to jsem jel jen 20 km,asi to jde spodem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedlaa Vloženo 12. Duben 2021 Sdílet Vloženo 12. Duben 2021 Já myslel, že Karoq má ty lemy od výroby jako Tiguan a ono se za to připlácí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans5 Vloženo 13. Duben 2021 Sdílet Vloženo 13. Duben 2021 Nechám to, jak to je a kbyby něco budu případně řešit v rámci záruky 5/100 tis. V autě vozim rozprašovač s čističem interiérů, tak to holt občas opucuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 15. Duben 2021 Sdílet Vloženo 15. Duben 2021 (editace) V 23. 1. 2021 na 18:33, mapo27 napsal: Já našel u číňana toto . https://www.aliexpress.com/item/1005001736731165.html?spm=a2g0o.cart.0.0.155e3c00LdlhCt&mp=1 Kdyby měl ještě někdo o tu plastovou věc do zadních podběhů zájem, tam mám jeden zbytečný pár doma. 😉 Edit 16.4.2021: Prodáno. Editováno: 16. Duben 2021, autor: dafro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provit Vloženo 17. Duben 2021 Sdílet Vloženo 17. Duben 2021 Dnes jsem taky namontoval tu plastovou věc. Jediné štěstí, že mám černé auto a plastové lemy, tak to tolik nestraší :) Ještě jsem si natřel brzdové třmeny Alkytonem, taky na černo protože mám černá kola. Zítra dám ještě druhý nátěr. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.