honzik081 Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 muzu se zeptat kdo ti to delal? a jak je to moc komplikovane? mam standartni klicek a k tomu zvlast dalkove ovladani (od skodovky) dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 31. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 je to jednoduchý, musíš mít jednotku komfortní elektriky, která umí dálkový centrál, z ní se vytáhne do sloupku anténa, vymění se zámek ve dveřích a spínačka, protože vystřelovací klíče seženeš jen nový, pak se ty nový klíče přes VAG musí nakodovat, k tomu musíš mít PIN (ten je na tom plastové pásce, co jsi dostal s klíčema). práce na 2 hodiny. Dělal mi to jeden soukromej elektrikář přes auta v Praze. pokud bys byl pražskej, můžu ti dát kontakt. sám sehnal i ty potřebný díly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik081 Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 mam dalkove ovladani od skodovky, tak snad ta jednotka je v poradku, takze mi jde doufam jen o ten klic (klice, zamek (zamky?) atd). za kontakt bych byl rad (na email) kdyz tak jeste kolik te to stalo dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 2. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2007 no nejsem si tou jednotkou jistej. myslím, že dálka s přívěškem má svou vlastní přídavnou jednotku. klíče stály 1.200,- jednotka 1.500,- a práce asi 600,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 podle generace komfortu sežeň komfortku 2,5 g je 799AH, 3g je 799B musí komunikovat s palubkou a dveřníma jednotkami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 sorry splet jsem OI a OII jak kdybych tu nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.