Dula Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 (editace) Starší tažná zařízení měla 7pólovou zásuvku, novější (a domnívám se, že originál tažné zařízení Fábie taky) mají 13pólovou. Aby šly přívěsy se starší 7pólovou zástrčkou připojit do nové 13 pólové zásuvky na autě je třeba použít takovej mezikus tj.redukci 13 na 7. Pokud ti kouká z auta jenom sedm kontaktů, zkus jestli to není právě ta redukce a jestli nejde vytáhnout ze zásuvky, která by měla vypadat tak jako je na přiloženém obrázku. Případně, máš-li možnost, to vyfoť. Editováno: 7. Prosinec 2006, autor: Dula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knix Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 tak to vyndat nejde, asi to neni original tazny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Takhle nějak vypadá ta redukce 13 na 7. Kontrolní otázky: svítí ti kontrolka zadních mlhovek (žlutá) ? žárovku v levé zadní mlhovce jsi kontroloval? pokud máš i přední mlhovky tak zadní se zapínají druhým povytažením knoflíku světel, to doufám víš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knix Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 jasně, to vim jak se zapínají HTP byl překlep. Na tu kontrolku se mrknu, ale myslim, že svítí. Díky za trpělivost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghofig Vloženo 28. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 Ahoj. Chvili jsem tady patral a nase temata jen o tom, jestli ma svitit jedna nebo dve mlhovky... Muj problem je v tom, ze mi zadni mlhovka nesviti VUBEC. Zkousel jsem menit zarovku, pojistku, zkusil jsem prohodit prave svetlo za leve a taky nic. Kontrolka na palubovce sviti... Napada nekoho, kde muze byt zakopany pes... Pripadne kudy vedou draty a kde zacit stopovat, jestli neni zlomeny kabel atd...? Predem diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 28. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 Zkusil bych tu pojistku. zadn__mlhovka.pdfNačítání informací... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghofig Vloženo 28. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 pojistka se menila... pisu to tam. taky bez uspechu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 28. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 Měřil jsi napětí na konektoru u světla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghofig Vloženo 28. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 Kubenec napsal: Měřil jsi napětí na konektoru u světla? jo... nic tam nejde. jen napajeni klasicky obrysovych svetel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 28. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 A na pojistce napětí je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 28. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 Tam asi napětí bude, protože kontrolka je napojena až za pojistkou. Zdřejmě bude problém ve vodiči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghofig Vloženo 28. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 Kubenec napsal: A na pojistce napětí je? Jo je. pri zapnuti vypinace tam je 12V... ja mam podezreni spise na kabelaz k te mlhovce. ale nevim, kudy to vede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 28. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 Vede to levým prahem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bodrik11 Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Kubenec napsal: Vede to levým prahem. NEVIEM AKO SI MOHOL VYMENIť ľAVE SVETLO ZA PRAVE, MYSLIM žE HMLOVKA JE LEN V ľAVOM, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghofig Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 bodrik11 napsal: NEVIEM AKO SI MOHOL VYMENIť ľAVE SVETLO ZA PRAVE, MYSLIM žE HMLOVKA JE LEN V ľAVOM, na zkousku v tom problem vubec neni... ty svetla jsou vicemene identicka. do praveho sice nevede drat pro mlhovku, ale jinak tam zarovka je, konektor z leveho svetla tam pasuje taky... takze se na vyzkouseni prohodit daji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart246 Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 Tento problém jsem měl i já, v mém případě byla závada v el. zásuvce na připojení vozíku, kde byl kontakt na odpojení mlhovek na autě, při připojeném vozíku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghofig Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 Ano ano. ja uz sem pak nepsal. Presne k tomu jsem se pri mereni dratu dopracoval. Proud sel az do zasuvky, ale z ni se nevracel uz do dvetla. Vzhledem k tomu, ze jsem nejak nemel naladu to rozebirat a nebylo nejak moc kde, tak jsem draty mezi sebou propojil svorkou, mlhovka sviti a problem vyresen. Kazdopadne diky za reakci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ransom Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 Čau táta se rozhodl, že vymění zásuvku na Fábii byla tam 13tka a dal tam 7mičku. Teď nesvítí zadní mlhová světla. Je to 1.4MPI, ale teď nevím rok a tažné je origo z fabriky. Dneska to zkoušel měřit a nejde do žárovky proud. Ale jak čtu tady nejspíše to dělá právě zásuvka. Takže bych se chtěl zeptat co teď s tím co propojit rozpojit předělat? Díky moc za každou pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkiss Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 Dobry den, mel bych dotaz. Snad neni moc blbej, ale vrta me to hlavou ze zvedavosti. Vzadu me sviti mlhovky vlevo i vpravo. Pritom vetsina fabii jsem videl svitici jen na leve strane. Mam vybavu "holobyt". Byl to nejakej priplatek, nebo to ma nejake opodstatneni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 Nemáš tažné? Kabeláží tažného se to propojí a svítí obě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkiss Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 No tazny mam. To sundavaci. Kvuli taznymu jsou dve mlhovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 Ony jsou tam patice na obě.. jen z výroby je osazená a zapojená jen jedna.. Když dáváš tažné, tak se kabeláž připojuje k zadním svítilnám a propojuje to obě mlhovky.. takže stačilo doplnit žárovku a hurá, funguje.. asi to udělal někdo před tebou;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkiss Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 No ja jsem jedine rad :-) vypada to lip. Tak dekuju za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 ona ta jedna mlhovka má však opodstatnění, dělá se to kvůli většímu kontrastu při rozsvícení brzdových světel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.