Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Právě že jsem se ptal,ale že bych odchaze s pocitem, že jsou si jistí to rozhodně nebylo. Spíš jsem odchazel ,že asi. Auto jde do výroby 2.0 tdi, tam na 99.9% bude mokrá jen mě to zajímalo u ostatních.

Vloženo
Citovat

To jsou ale odborníci. Budu dnes asi volat a objednávat se na opravu lišty na zadním bočním okénku a musím se zeptat i na tu spojku. I když jen se zajímavosti. Taky mám na ně otázku, jak je to s tou spojkou a automatickou ruční brzdou. Nikde jsem k tomu nenašel informace.

Vloženo

OK. Tak mám suchou. Ale ještě jaký vliv má (A) auto-brzda na sojku. Při stání na a.brzdě je zařazená 1. A podle mně je spojka jak kdybych stál na běžné spoj.pedálu. Čili moc dobré n e e. Jinak se mi to zdá, jako moc dobrá vychytávka.

Vloženo

Když stojíš třeba na křižovatce tak nechat D, nedávat N, je to lepší tu chvíli stát na brzdě, než dáva z D na N na D. Pak není vhodné třeba stát dlouho na místě a v autě si jen topit. DSG to nemá rádo.

• o 5 let později...
Vloženo

Zdravím, nechci zakládat nové téma, tak se s dnešní zkušeností podělím zde. Karoq 1.5 DSG7 (2024), chystal jsem se  předjíždět, tak jsem ručně podřadil, přišlápl plyn, otáčky vyletěly až k červené oblasti a převodovka automaticky nepřeřadila na vyšší převodový stupeň. Až když jsem ručně zařadil vyšší rychlost, tak se převodovka po chvíli přepla do automatického řazení D. 😐 

Vloženo

Jsem tak nějak čekal, že když po manuálním přeřazení otáčky překročí nějakou mez, že se přepne zpět na automat a ne že se to roztočí tak, že se skoro rozkočí motor... 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...