marfan Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 skús zatlačiť hore na plast kde máš ten displej mne to občas spravi niečo podobne alebo mi to nič neukazuje a stredom mám bielu čiaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukee Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 vdaka za radu marfan, skutocne to zacalo zase ukazovat po par zatlaceniach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 (editace) je to nejaká blbosť je tam asi zlý spoj neviem. Editováno: 14. Únor 2014, autor: marfan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Mě to v létě dělalo to, že když jsem přejel rukou v horní části při utírání, tak mi vršek zhasnul úplně, dokud jsem znova nezapnul klíček..od určitý doby už to zase nedělá ať tlačim jak chci..taky zvláštní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 no aj mne to robilo jeden čas cez zimu to nerobí ale len cez leto sa mi zda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek1003 Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 Zdar pánové, nedělá někdo MaxiDot na Fabku 1,2HTP, rv.2008 v okolí Hradce Králové? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 Humpolec 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek1003 Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 A ještě blbá otázka s montáží se to pohybuje v jaké ceně a je to na počkání nebo to trvá dýl? Humpolec není zase tak daleko snad by tam HaŤaPka dojela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 na počkání, více v SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 Kdyby někdo chtěl v Prostějově mám benzín i diesel, 0 KM bez VIN (nepoužité) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 mám otázku a všimnul jsem si toho až ted....nebo se zabývám už kravinama...když je auto zamčeno a odemknu at už DO či klasicky klíčem, tak rozsvítí se vám MAXIDOT (at už symbol zavřeného auta, či hodiny, km...)???....já měl dojem, že předtím se rozsvícel...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 Tuším, že se maxidot rozsvěcuje až po otevřené nějakých dveří.. Do té doby je vypnutý. Je to stejné jako když sedíš v nenastartovaném autě a máš všechny dveře zavřené, také po chvíli zhasne. Schválně se na to jak půjdu k autu podívám . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 Maxidot se rozsvítí až po otevření dveří. Teď jsem to byl vyzkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 super, díky moc, spadl mi kámen ze srdce, že to tak funguje a ne jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 (editace) Jo je to tak. Myslím že se ty doby zhasnutí dají nakódovat. Mě se po výměně gateway jednotky a kódování doba zhasnutí celkem zkrátila. Editováno: 19. Březen 2014, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M M Zoul Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Chci se jen zeptat jestli jsem dobře pochopil z toho co jsem tu četl, tak že maxidotový budíky z 1.2 51kw by mi nefungovali na 1.6 77kw? Jedná se o předfacelift.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 podle mně půjdou bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M M Zoul Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 Já si taky myslím, jen bych se chtěl ještě zeptat jestli stačí pouze budíky a je to výměna pouze kus za kus nebo jsou nějaké kabely navíc.. A ještě jestli by tomu nevadilo kdybych se pokusil sehnat budíky třeba z bouranýho auta.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 pokud nemáš palubní pc - nutná kabeláž a a pokud nemáš palubní pc nebo climatronic tak i čidlo venkovní teploty... pak je nutné znova spárovat immobilizér - klíče... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M M Zoul Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 Aha, no mám tam to co mám na fotce.. a klimu taky nemám.. A poslední otázka, kolik by to asi tak stálo taková sranda když bych třeba sehnal jen ty budíky.. (jen jestli bych se případně doplatil, kdybych se rozhodl do toho jít..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phz Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Zdravím pánové, někdo schopný namontovat maxidot do fabia r.v 2008. Strední čechy?(Mladá boleslav). Předpokládám že si budu muset sehnat komplet kabeláž.(budíky,páčky) cidlo teploty? Mám pouze manuální klimu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Mužů v Humpolci, vše potřebné bych mel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phz Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 Mužů v Humpolci, vše potřebné bych mel díky za odpověď, máš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 (editace) Dnes ma prekvapila hlaska na maxidote. "Vymente bateriu v kľúči". V navode som to nenašiel. Editováno: 15. Květen 2014, autor: akubus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 Mne to tiež niekedy vypíše (v priemere asi raz za pol roka), a túto hlášku som videl už krátko potom ako som kúpil auto (vtedy malo asi 7-8 mesiacov). Od vtedy som to ešte pár krát videl, ale DO funguje naďalej bez problémov, tak neriešim. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.