Listopad 30, 200717 r pardon majstre lol mne horná tretina svieti aj ked nič nezobrazuje. provokatére
Listopad 30, 200717 r pardon majstre mne horná tretina svieti aj ked nič nezobrazuje. provokatére copak ti tam sviti ??
Prosinec 9, 200717 r Mne sa v poslednej dobe dost casto stava ze sa mi nezapne ten riadok na radio. Teda ked je klucik v polohe I tak radio ide aj displej maxiku je ok, no ked nastartujem, tak radio na 3s zhasne a znova sa zapne ale maxik ostane bez nazvu radia...proste ostane podsvieteny ale bez textu. Viete niekto poradit ci je to reklamovatelna zavada? Diky!
Prosinec 9, 200717 r Myslim že už se to tady řešilo mrkni tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...14806&st=25 řešilo se to výměnou radia pokud si pamatuji.Mě se to zatím ještě nestalo ani jednou. Ale radio už mam druhy u toho prvního mi špatně hráli mp3 tak mi ho měnily tak asi budu mít nový software
Prosinec 9, 200717 r Diky! Som vedel ze to niekde je. No mal som iny problem s radiom a ten bol nereklamovatelny zatial...teda nechceli vymenit radio lebo na nic neprisli. Ale to som este nemal Maxika. Teraz ho mam a blbne mi uz aj ten displej a to je pre nich znama chyba. Tak idem do servisu a menit!
Prosinec 10, 200717 r taky budu porizovat neorig. radio s maxidotem, taky by me zajimalo, jestli lze tu horni cast displeje preprogramovat, aby si zobrazovali jine udaje...a jak to vubec preprogramovat?
Prosinec 10, 200717 r pokud koupis nejake neorigo treba sony, na maxiku nebudes mit nic. a kdys koupis origo bude se ti zobrazovat nazev radia a treba cislo songu u cd....atd.
Prosinec 10, 200717 r foto Tak to jo... tak mi to na fabice taky svitilo,ale modre.... ja myslel za sis tam neco hezkeho nejakym zposobem napisal....
Únor 16, 200817 r jinak z druhé strany, pokud by někdo měnil klasika budíky za budíky s maxíkem, a měl origo rádio, zjistěte si dopředu PIN rádia (v servise škoda např.) po výměně budíků ho budete potřebovat pro zprovoznění rádia, pokud ho nevíte, tak si poznamenejte před výměnou SKZ-ko rádia, pro dodatečné zjištění PINu rádia (SKZ přečte VAG, VAS), jinak ho budete muset vyndat a přečíst na štítku.
Únor 20, 200817 r Nechal si někdo z vás nacenit výměnu budíků v autorizovaném servisu ŠKODA? pokud jim seženu levnější budíky tak kolik by si vzali za práci.. díky
Únor 22, 200817 r dnes jsem s tim byl v servisu a stalo me to 250kc cca 30min. delali asi poprve na roomsterovi a trosku zlobilo kodovani klicu ale vse dopadlo ok. budiky jsem si dodal, po vymene se mi zda ze ten bez maxidotu mel jasnejsi podsvit budiku (otackomer , rychlomer). udivilo me jen, ze cca 1min po uzamceni auta jeste sviti horni display s hodinama a ukazatelem km, ma to tak byt? Upraveno Únor 22, 200817 r od bubakk
Únor 22, 200817 r dnes jsem s tim byl v servisu a stalo me to 250kc cca 30min. delali asi poprve na roomsterovi a trosku zlobilo kodovani klicu ale vse dopadlo ok. budiky jsem si dodal, po vymene se mi zda ze ten bez maxidotu mel jasnejsi podsvit budiku (otackomer , rychlomer). udivilo me jen, ze cca 1min po uzamceni auta jeste sviti horni display s hodinama a ukazatelem km, ma to tak byt? Mam MaxiDot z vyroby a je to presne tak jak pises. Podsvit je jemnejsi nez mam ve sluzebnim Roomsteru a displej s kilometrama a hodinama zhasina az chvili po vytahnuti klicku, nebo po zamceni.
Březen 5, 200817 r dnes jsem s tim byl v servisu a stalo me to 250kc cca 30min. delali asi poprve na roomsterovi a trosku zlobilo kodovani klicu ale vse dopadlo ok. budiky jsem si dodal, po vymene se mi zda ze ten bez maxidotu mel jasnejsi podsvit budiku (otackomer , rychlomer). udivilo me jen, ze cca 1min po uzamceni auta jeste sviti horni display s hodinama a ukazatelem km, ma to tak byt? Tak jsem si nechal maxika vyměnit taky v servisu stálo mně to 600kč. Trápil se s tím hodinu a půl. Měl nějaký problém s imobilizérem , propojil to on-line s Ml.Boleslaví (jsem netušil že něco takovýho jde ) a nakonec to vyřešil všechno šlape jak má.
Březen 6, 200817 r Tak jsem si nechal maxika vyměnit taky v servisu stálo mně to 600kč. Trápil se s tím hodinu a půl. Měl nějaký problém s imobilizérem , propojil to on-line s Ml.Boleslaví (jsem netušil že něco takovýho jde ) a nakonec to vyřešil všechno šlape jak má. jak jsem psal,u me byl taky problem s imobilizerem a nakodovanim klicu ale zvladl to bez propojeni s boleslaví ,no hlavne ze vse funguje . v servisech asi budiky nemeni a nemaj to v priruckach .... tak se uci na vozech zakazniku. Upraveno Březen 6, 200817 r od bubakk
Březen 6, 200817 r v servisu se ještě pořád snaží přizpůsobit nové budíky resp. immo přes 17, což je od mr07 roku jinak
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.