Marek Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 (editace) sorry, ale ty nevíš jak vypadá maxidot? Co se ti zobrazuje mezi budíkyma? Třeba symbol auta s otevřenýmy dveřmy? ...... zde foto... Editováno: 24. Říjen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v01ta Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 (editace) sorry, ale ty nevíš jak vypadá maxidot? Co se ti zobrazuje mezi budíkyma? Třeba symbol auta s otevřenýmy dveřmy? ...... zde foto... Cau "rejpale" , jasne ze vim jak vypada maxidot ...a protoze vim, jak vypada, a ze by mel v plne vybave (Elegance) byt, a ja ho nemam, tak se ptam, jestli mi to nekdo pomuze objasnit, proc ho nemam. Jedina mozna pricina, ktera mne napada je N1. Ale jinak dik za hezke obrazky ) VoK Editováno: 24. Říjen 2009, autor: vok.cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 S N1 to nemá nic společného... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 (editace) a co se ti ukazuje mezi budíkama? Maxík by tam měl být....MFA se dá i vypnout... Editováno: 24. Říjen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v01ta Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 a co se ti ukazuje mezi budíkama? Maxík by tam měl být....MFA se dá i vypnout... Mam tam tohle: ...obrazek je odsud z fora. VoK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 (editace) Maxidot má kód 9Q2, klasický PP má 9Q1 a auto bez PP má kód 9Q0. Neuvádza sa ale na štítku v servisnej knižke, je len v kompletnom výpise k danému autu (ten má cca 200 položiek). Maxidot sa sériovo pre Elegance začal dávať až v priebehu roka 2008, takže je možné, že máš skladové auto, ktoré maxidot sériovo nemalo... Napíš mi do SZ tvoj VIN kód, ja ti zistím kompletný popis auta a aj dátum výroby, potom budeme múdrejší. Nechce sa mi veriť, že by maxidot v tvojom aute zamenili za nejaké staršie budíky bez maxidotu. Dá sa to spraviť, ale že by boli až tak drzý v tej predajni, to hádam nie! Editováno: 24. Říjen 2009, autor: Igor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 (editace) V eleganci byl maxidot v 2008 seriově jen v edici 08 a tá začala v červenci+-. včetně klimatronicu, parkovacích čidel a vyhřívání sesel atd..... Editováno: 25. Říjen 2009, autor: petrumr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 (editace) edition 08 platilo od 1.7.2008 ale nevím do kdy.... EDIT DATUMU Editováno: 25. Říjen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 1,8 sem to kupoval-+ a objednal jsem to asi v červenci, tak asi po té jejich dovolené to začalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 Ceníky Fabií EDITION 08 mi ukazoval prodejce už v květnu 2008 s tím, že budou platit od června 2008. Auto jsem objednal v polovině června 2008, a dodáno bylo druhý týden v červenci. Samozřejmě už s maxidotem. Od té doby v Eleganci maxidot tuším už zůstal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v01ta Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 ...kurna chlapi, to mi nerikejte, ze mam takovou smulu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 ale tady na foru seženeš..budíky s maxíkem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djpetr Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 obrať se na honza72 Mohu jen doporučit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v01ta Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Ahoj vsem, diky Igorovi jsem nakonec zjistil, ze opravdu v moji Fabii v top vybave, nema podle VIN byt ani maxik, ani Climatronix, a ze jsem mel proste jenom smulu. Co nechapu a prijde mi trochu nefer je to, ze Skoda takhle hybe s vybavama. Clovek, ktery si objedna novy model Fabie mezi prvnimi a navic v top vybave by mel, podle mne, dostat to nejlepsi. To, ze se rekneme za tyden pote se do auta zacne montovat opravdu top vybava me vcelku dokaze akorat nas..... Mejte se hezky a jeste jendou dik Igorovi! VoK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 nejlepší na tom bylo to, že sis mohl objednat fabii v eleganci a fabii v eleganci edice 08 ve stejný čas a tomu říkám smůla, kdo se o to nezajímal, tak přišel o pěknou výbavu za menší peníz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v01ta Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 nejlepší na tom bylo to, že sis mohl objednat fabii v eleganci a fabii v eleganci edice 08 ve stejný čas a tomu říkám smůla, kdo se o to nezajímal, tak přišel o pěknou výbavu za menší peníz. ...njn ...byl jsem zrovna kratce ve firme, takze jsem vubec netusil, ze se muzu domluvit a auto si sam nakonfigurovat ...ten kdo mi to objednaval proste bezhlave vybral Fabku v nejlespi vybave a bylo mu jedno, co tam je a neni... ... Takze za rok si to pekne naklikam sam ...a uz se na to tesim ... snad to vyjde a budu mit Octavii VoK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 však já mám MR09, nemám Edition 08 a Maxíka jsem připlácel. Nevím, kde jste přišli na to, že je v Eleganci sériově automaticky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Akrubek: Už je, zrovna od roku 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Není pravda, že by byl Maxidot, Climatronic a el. ovládaná okna vzadu jenom v E08 (zadní parkovací senzory a vyhřívaná sedadla byly ve standardní výbavě Elegance i dřív). V E08 nešlo o nic jiného než o přidání výbavy a snížení cen, nabídka byla papírově asi půl roku akční, aby pak od října byla výbavou standardní a navíc s dalším snížením ceny. Aut bylo přes prázdniny bez toho paketu dost, já sem tehdy kupoval R a u skladových aut byly obrovské slevy, zvlášť na modelový ročník 2008. Takže pokud auto nebylo E08, měl člověk velmi dobrou šanci snížit si u skladového auta víc než přiměřeně cenu. Popravdě, nevim, co se ti nelíbí na přidání výbavy do standardu. Měl bys bejt naštvanej na nákupčího/nesolidního dealera.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 Akrubek: Už je, zrovna od roku 2009 Tak já objednával auto v MR08, dodáno bylo MR09, ale připlácel jsem:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 Pak bych si byt tebou nasel slusneho prodejce, protoze vybava byla automaticky navysovana vsem autum, ktere jeste nebyly ve vyrobe nebo na sklade. No a i u tech bylo kompenzovano snizenim ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 hmm, já to měl trochu jinak, víš zaměstnanecký nákup má trochu jiné podmínky...neboj, neprodělal jsem:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Kdepak udělali soudruzi z NDR chybu, aneb kolik mám vlastně najeto kilometrů...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 hhhaa bud zamrznul, neob umrel. je to 20, nebo 30 ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 - Je to 20... Jestli ten maxidot zamrznul nevím (bylo jen -13°C), ale už mi to udělalo podruhé, a vždycky to po pěti minutách jízdy zase naskočilo... Pokud vím, tak funkčnost dílů je dimenzována až do -37°C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.