Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Páni mám jednu otázku, maxidot facelift sa da namontovať a nakodovať len v origo servise (online)? alebo sa to da aj inak?

mám maxidot diesel s montáží

A něco na benzín by se nenašlo ?? :-)

Da sa namontovat Maxidot aj ked nemam od neho PIN???

Bohuzel ne

Myslim ze niekto tu pisal, ze sa da ten PIN vycitat pomocou VAG. Nema niekto skusenost

Nikto to este neskusal alebo nevidel ci sa to da dat do fabie ??

Kluci, nechci nějak otravovat, ale je tu někdo, kdo dával neorigo radio, popřipadě navigaci do Fabie před FL?

Ja dokoupil origo převodník od škodovky pro Can 2,0-1,6, za cca 1700kč, chvíli mi to na Maxidotu psalo tečku, pak se mi zobrazila i volba RNS... Ale pak z niceho nic zase mrtvola :-(

Nezkoušel to už někdo?? Protože v oktavii 2, co má CanBus 2,0 mi radio i komunikace běžela... Jen tady ne :-(

Mužu poprosit ještě někoho o kontrolu zapojení převodníku?? Sice si myslim že tam není co posrat, ale jen pro sichr :-)

Díky

Tak, pujčil jsem si fotku převodníku....

Dal jsem z auta oranžovohnědý na CAN1L

z auta druhej oranžovo zelenej na can1H

na 30 jsem dal napájení

na 31 kostru

No a do radia jsem zapojil svorky CAN2L a Can2H z převodníku.

Je to správně, že???

post-23616-0-58509800-1372179882_thumb.j

• 3 týdny později...

Mám dotaz vlastním Fabii II 1.9 tdi 11/2008 lze do ní nainstalovat maxidot z 1.6tdi facelift? Díky

nie nedá je to iná elektronika

A nemáte někdo Maxidota na prodej do 11/2008 1.9 tdi Fabia II...  nemůžu ho nikde sehnat.

• 1 měsíc později...

skus sa spytat uzivatela Milhausek, je z Humpolca

Mam maxika FII predface diesel na prodej, samozrejme vcetne PINu, 0km a uplne novy.

Upraveno od s-talker

jasne, alebo tuto s-talkera :))

pozdravujem

• 2 měsíce později...

otázečka k maxidotu, jak se prosím dostanu k průměrné spotřebě s horním indexem 2, mám tam jen průměrku s indexem 1 a k té 2 se ne a ne dostat, ani dle návodu k obsluze. Něco dělám špatně, protože už jednou jsem ji tam měl. díky

Ze spodní strany páčky stěračů máš tlačítko - to krátkodobě podržíš a přepneš se do dlouhodobého PP (index 2). Stejným způsobem se vrátíš zpět. Ovšem když ho podržíš déle,vynuluješ si hodnoty PP.

díky, už vím co dělám špatně :)

• 4 týdny později...

Zdravím všechny, nemáte prosím někdo na prodej maxidot budíky na fabii II před faceliftem benzín nebo nevíte, kde by se daly sehnat?? Moc děkuji za odpovědi.

mám, můžu i namontovat

mám, můžu i namontovat

Na jakou cenu bych se prosím dostal (maxidot + práce), kdybych to chtěl hodit do 1,4 63kw před face. Moc díky

• 1 měsíc později...

Zdravím vás tu , chci se zeptat chtěl bych maxiDot Do OI 74kw 2006  Jaká je přibližná cena a kolik je s tím práce ? Díky 

A prečo sa pýtaš v sekcii Fabia II/Roomster?

• 1 měsíc později...

ahoj hosi,

nevie niekto poradit co sa mi stalo s displejom, ktory ukazuje najazdene km a cas? odvcera mi to takto cudne svieti. da sa to opravit alebo to bude treba komplet vymenit?

post-35349-0-19429500-1392312285_thumb.j

Upraveno od lukee

Myslím, že sa dá vymeniť displej, nemusíš meniť komplet celé budíky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.