misiak242 Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 Páni mám jednu otázku, maxidot facelift sa da namontovať a nakodovať len v origo servise (online)? alebo sa to da aj inak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davecv88 Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 mám maxidot diesel s montáží A něco na benzín by se nenašlo ?? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jancoSV Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 Da sa namontovat Maxidot aj ked nemam od neho PIN??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 Bohuzel ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jancoSV Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 Myslim ze niekto tu pisal, ze sa da ten PIN vycitat pomocou VAG. Nema niekto skusenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 19. Červen 2013 Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 (editace) našiel som túto tému http://forum.skodahome.cz/topic/56069-d-dot-s-parkovacim-asistentem/ má to niekto spravené na roomovi alebo na fabii ?? Mňa to osobne celkom zaujíma a páči sa mi to. Editováno: 19. Červen 2013, autor: marfan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 25. Červen 2013 Sdílet Vloženo 25. Červen 2013 Nikto to este neskusal alebo nevidel ci sa to da dat do fabie ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Kalandra Vloženo 25. Červen 2013 Sdílet Vloženo 25. Červen 2013 Kluci, nechci nějak otravovat, ale je tu někdo, kdo dával neorigo radio, popřipadě navigaci do Fabie před FL? Ja dokoupil origo převodník od škodovky pro Can 2,0-1,6, za cca 1700kč, chvíli mi to na Maxidotu psalo tečku, pak se mi zobrazila i volba RNS... Ale pak z niceho nic zase mrtvola :-( Nezkoušel to už někdo?? Protože v oktavii 2, co má CanBus 2,0 mi radio i komunikace běžela... Jen tady ne :-( Mužu poprosit ještě někoho o kontrolu zapojení převodníku?? Sice si myslim že tam není co posrat, ale jen pro sichr :-) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Kalandra Vloženo 25. Červen 2013 Sdílet Vloženo 25. Červen 2013 Tak, pujčil jsem si fotku převodníku.... Dal jsem z auta oranžovohnědý na CAN1L z auta druhej oranžovo zelenej na can1H na 30 jsem dal napájení na 31 kostru No a do radia jsem zapojil svorky CAN2L a Can2H z převodníku. Je to správně, že??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kejml22 Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Mám dotaz vlastním Fabii II 1.9 tdi 11/2008 lze do ní nainstalovat maxidot z 1.6tdi facelift? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 nie nedá je to iná elektronika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kejml22 Vloženo 16. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2013 A nemáte někdo Maxidota na prodej do 11/2008 1.9 tdi Fabia II... nemůžu ho nikde sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 skus sa spytat uzivatela Milhausek, je z Humpolca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 (editace) Mam maxika FII predface diesel na prodej, samozrejme vcetne PINu, 0km a uplne novy. Editováno: 23. Srpen 2013, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 jasne, alebo tuto s-talkera ) pozdravujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 otázečka k maxidotu, jak se prosím dostanu k průměrné spotřebě s horním indexem 2, mám tam jen průměrku s indexem 1 a k té 2 se ne a ne dostat, ani dle návodu k obsluze. Něco dělám špatně, protože už jednou jsem ji tam měl. díky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 Ze spodní strany páčky stěračů máš tlačítko - to krátkodobě podržíš a přepneš se do dlouhodobého PP (index 2). Stejným způsobem se vrátíš zpět. Ovšem když ho podržíš déle,vynuluješ si hodnoty PP. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 díky, už vím co dělám špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gajdy23 Vloženo 24. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 Zdravím všechny, nemáte prosím někdo na prodej maxidot budíky na fabii II před faceliftem benzín nebo nevíte, kde by se daly sehnat?? Moc děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 24. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 mám, můžu i namontovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TraCker Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 mám, můžu i namontovat Na jakou cenu bych se prosím dostal (maxidot + práce), kdybych to chtěl hodit do 1,4 63kw před face. Moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tima.j Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 Zdravím vás tu , chci se zeptat chtěl bych maxiDot Do OI 74kw 2006 Jaká je přibližná cena a kolik je s tím práce ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 A prečo sa pýtaš v sekcii Fabia II/Roomster? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukee Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 (editace) ahoj hosi, nevie niekto poradit co sa mi stalo s displejom, ktory ukazuje najazdene km a cas? odvcera mi to takto cudne svieti. da sa to opravit alebo to bude treba komplet vymenit? Editováno: 13. Únor 2014, autor: lukee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 Myslím, že sa dá vymeniť displej, nemusíš meniť komplet celé budíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.