rhosh Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 jo tak to mne taky, teda spis takhle : od koupe mi to tam mesic nesvitilo, ani jsem netusil ze to svitit ma, a pak se mi to asi pred tydnem rozsvitilo a ukazovala data z radia a CD, coz mne prekvapilo, teda mile, a pak to zase asi za dva dny zhaslo, a pak se asi po jednom dni rozsvitilo, dokonce chvilemi displej "zamrzl" s puvodnimi daty i po zmene napr. stanice ... no je to nejaky bug v sw asi co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
String1 Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 Co máte za rádio/navigaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhosh Vloženo 17. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 Dance, zadna navigace. Jinak ted mi to od ty doby co jsem to psal bezi porad, teda snad jsem to nezakriknul :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2 Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 Roomster vlastním od konce srpna.Horní třetina u Maxi-DOTu mi od té doby vypadla třikrát.Z toho dvakrát,když se mi rozsvítilo minimum paliva (naskočil obrázek pumy),ale po dotankování se už funkce znázorňujíci zvolenou stanici neobnovila,pouze pumpa již zhasla.Pokud vejdu do menu nastavení Maxi-DOTu,tak tam horní třetina zobrazuje co má a z toho vyplývá,že jako taková je funkční,jen s tím rádiem (u mne DANCE) nějak přestane fungovat.Po třetí mi vypadla,když při rozjezdu auto chcíplo(klasika má vina brzy puštěná spojka) a po nastartování horní díl Maxi-DOTu opět přestal fungovat.V servisu mi řekli,že prý nejsem sám komu vypadává a že prý je chyba v softvéru.Pravdou je,že v servise mi po restartu Maxi-DOT vždy rozdýchali.Takže pokud vám vše funguje jak má buďte rádi a má rada včas tankujte,než vám blikne minimum paliva a pokud někdo bude něco vědět o údajném novém softvéru tak ať dá vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 (editace) Mel jsem Dance a mel jsem s horni tretinou MaxiDOTu stejny potize, jednou sel, jednou ne, nezavisle na me vuli a nedalo se to nijak ovlivnit. Reseni nevim, bylo to sluzebni auto, uz mam jine. Editováno: 18. Listopad 2006, autor: Maverick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 25. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 Tak už mi to nesvítí taky. Takže asi do servisu, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 Jasne, sam s tim tezko neco udelas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 A nepísal niekto aj tu na fóre, že mal vypadnutý nejaký konektor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 27. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Komu už tu vadu spravovali. Mám s tím přijet ve čtvrtek. Oni musí zjistit co se tam pokazilo, tak ať nemusím čekat tak dlouho, že bych jim rovnou řekl co s tím je? Je to jen vada softwaru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Tak uz je zname reseni - chyba softu - radia se meni za nova s novym softem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Pockej, to tam nejde jen nalejt novej firmware, musi se kuli tomu menit cely radio? Ja sem zatim nezaznamenal zadny problemy s radiem ani maxikem, tyka se ta vymena vsech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biliv Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Pockej, to tam nejde jen nalejt novej firmware, musi se kuli tomu menit cely radio? Ja sem zatim nezaznamenal zadny problemy s radiem ani maxikem, tyka se ta vymena vsech? Přehrává se jen firmware. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 (editace) biliv: Neni pravda - podle instrukci ze Skoda Auto se meni radia s SW nizsim nez 0024. Editováno: 10. Prosinec 2006, autor: Maverick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdena_VM Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Tak se mi ta závada projevila taky - mám cca 5500km ... poprvé před měsícem a včera opět - zmizelo zobrazení rádia. Po vypnutí zapalování a opětovném puštění je to OK. To budu asi dost těžko reklamovat :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 I to podsviceni na ty prvni fotce je nesmyslny, je to fakt nejaka montaz. to podsviceni neni problem vyrobit (modre a bila pismenka) zacina mi svitat jak to vzniklo mrknete na muj maxik http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=272899 Hmmmm to bz se mi lííííííííbilo Jak jsi to vyrobil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 I to podsviceni na ty prvni fotce je nesmyslny, je to fakt nejaka montaz. to podsviceni neni problem vyrobit (modre a bila pismenka) zacina mi svitat jak to vzniklo mrknete na muj maxik http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=272899 Hmmmm to bz se mi lííííííííbilo Jak jsi to vyrobil ? výrobní know-how je možno se objednat v MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kejchal Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Prosím Vás, máte již někdo ten MaxiDot opravený servisem?? Mě servis stále tvrdí, že ještě nedostali CD s novým SW?? Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 22. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Kejchal> podle informací žádný software nepřehrávají, ale mění rádio kus za kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 Mam dotaz, jestli nekdo umi vycist kody budiku... Mam nove s maxikem a neni na nich kod... Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 takze se hlasim do klubu zmizelych hornich tretin maxiku Tak se zejtra podivam zase do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 mnoo ja maxika nemam, ale kamos u OII mel taky problem, a taky mu vymenili cely radio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 A když nebudu mít origo rádio, co všechno se tam zobrazuje na te horni tretine maxidotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka67 Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Tak jsme se teď vrátili z lyží v Rakousku a předevčírem mi začal MaxiDot pořád ukazovat STOP-kontrola chladící kapaliny. Protože tam byla kapalina na minimum, tak jsem to trochu dolil destilovanou vodou, ale počítač hlásil chybu pořád. Volal jsem tedy do svého servisu, kde mi řekli, že se možná porušil nějaký kabel, že můžu klidně jet (pokud tedy mám chladící kapalinu mezi riskami). Tak na konci týdne odvezu Roomstera do servisu a uvidím. Jinak cesta byla v pohodě, akorát mi štvala pořád blikající chyba (jasně že ručička teploty se pořád držela na 90) a já nemoh sledovat počítač. Ale byl jsem překvapenej, že s naloženým Roomsterem ve 4 lidech a lyžema na střeše jsem se dostal na spotřebu 7,4 litrů. Ale je pravda, že jsme jeli minimálně po dálnici - tam jsem ale zase využil 1.6 motor, protože s takhle naloženým autem nebyl problém držet vyšší rychlost i ve stoupáních. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman1 Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 A když nebudu mít origo rádio, co všechno se tam zobrazuje na te horni tretine maxidotu. Ano,to je dobrá otázka.Ještě na ni nikdo neodpověděl.Taky by mě to zajímalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 A když nebudu mít origo rádio, co všechno se tam zobrazuje na te horni tretine maxidotu. Ano,to je dobrá otázka.Ještě na ni nikdo neodpověděl.Taky by mě to zajímalo. predpokladam nic, origo radio predsa zapajas len na klasiku plus minus a repraky ... takze prenos informacii do Maxi-Dotu tam ziadny nebude .. teda apson si myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.