Jar_da Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 mne horná tretina svieti aj ked nič nezobrazuje. provokatére Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 pardon majstre lol mne horná tretina svieti aj ked nič nezobrazuje. provokatére Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 pardon majstre mne horná tretina svieti aj ked nič nezobrazuje. provokatére copak ti tam sviti ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Nič, len je podsvietená a neni čierna provokatére copak ti tam sviti ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Nič, len je podsvietená a neni čierna nenas foto??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Mne sa v poslednej dobe dost casto stava ze sa mi nezapne ten riadok na radio. Teda ked je klucik v polohe I tak radio ide aj displej maxiku je ok, no ked nastartujem, tak radio na 3s zhasne a znova sa zapne ale maxik ostane bez nazvu radia...proste ostane podsvieteny ale bez textu. Viete niekto poradit ci je to reklamovatelna zavada? Diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kadli Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Myslim že už se to tady řešilo mrkni tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...14806&st=25 řešilo se to výměnou radia pokud si pamatuji.Mě se to zatím ještě nestalo ani jednou. Ale radio už mam druhy u toho prvního mi špatně hráli mp3 tak mi ho měnily tak asi budu mít nový software Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 tak myslím,že moje téma už dávno není moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Diky! Som vedel ze to niekde je. No mal som iny problem s radiom a ten bol nereklamovatelny zatial...teda nechceli vymenit radio lebo na nic neprisli. Ale to som este nemal Maxika. Teraz ho mam a blbne mi uz aj ten displej a to je pre nich znama chyba. Tak idem do servisu a menit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 taky budu porizovat neorig. radio s maxidotem, taky by me zajimalo, jestli lze tu horni cast displeje preprogramovat, aby si zobrazovali jine udaje...a jak to vubec preprogramovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 pokud koupis nejake neorigo treba sony, na maxiku nebudes mit nic. a kdys koupis origo bude se ti zobrazovat nazev radia a treba cislo songu u cd....atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 foto nenas foto??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 foto Tak to jo... tak mi to na fabice taky svitilo,ale modre.... ja myslel za sis tam neco hezkeho nejakym zposobem napisal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 foto Bez urážky, ten maxík vypadá strašně. Jak z vietnamské tržnice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 no ok Bez urážky, ten maxík vypadá strašně. Jak z vietnamské tržnice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 jinak z druhé strany, pokud by někdo měnil klasika budíky za budíky s maxíkem, a měl origo rádio, zjistěte si dopředu PIN rádia (v servise škoda např.) po výměně budíků ho budete potřebovat pro zprovoznění rádia, pokud ho nevíte, tak si poznamenejte před výměnou SKZ-ko rádia, pro dodatečné zjištění PINu rádia (SKZ přečte VAG, VAS), jinak ho budete muset vyndat a přečíst na štítku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Mne tusim stacil VIN karoserie a v MB vedeli vsetko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armanny Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Nechal si někdo z vás nacenit výměnu budíků v autorizovaném servisu ŠKODA? pokud jim seženu levnější budíky tak kolik by si vzali za práci.. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubakk Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 (editace) dnes jsem s tim byl v servisu a stalo me to 250kc cca 30min. delali asi poprve na roomsterovi a trosku zlobilo kodovani klicu ale vse dopadlo ok. budiky jsem si dodal, po vymene se mi zda ze ten bez maxidotu mel jasnejsi podsvit budiku (otackomer , rychlomer). udivilo me jen, ze cca 1min po uzamceni auta jeste sviti horni display s hodinama a ukazatelem km, ma to tak byt? Editováno: 22. Únor 2008, autor: bubakk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strecek Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 dnes jsem s tim byl v servisu a stalo me to 250kc cca 30min. delali asi poprve na roomsterovi a trosku zlobilo kodovani klicu ale vse dopadlo ok. budiky jsem si dodal, po vymene se mi zda ze ten bez maxidotu mel jasnejsi podsvit budiku (otackomer , rychlomer). udivilo me jen, ze cca 1min po uzamceni auta jeste sviti horni display s hodinama a ukazatelem km, ma to tak byt? Mam MaxiDot z vyroby a je to presne tak jak pises. Podsvit je jemnejsi nez mam ve sluzebnim Roomsteru a displej s kilometrama a hodinama zhasina az chvili po vytahnuti klicku, nebo po zamceni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Taky mohu tuto funkci potvrdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 je to o.k., aby jsi mohl dopsat knihu jízd , škoda že už není regulace podsvitu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 dnes jsem s tim byl v servisu a stalo me to 250kc cca 30min. delali asi poprve na roomsterovi a trosku zlobilo kodovani klicu ale vse dopadlo ok. budiky jsem si dodal, po vymene se mi zda ze ten bez maxidotu mel jasnejsi podsvit budiku (otackomer , rychlomer). udivilo me jen, ze cca 1min po uzamceni auta jeste sviti horni display s hodinama a ukazatelem km, ma to tak byt? Tak jsem si nechal maxika vyměnit taky v servisu stálo mně to 600kč. Trápil se s tím hodinu a půl. Měl nějaký problém s imobilizérem , propojil to on-line s Ml.Boleslaví (jsem netušil že něco takovýho jde ) a nakonec to vyřešil všechno šlape jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubakk Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 (editace) Tak jsem si nechal maxika vyměnit taky v servisu stálo mně to 600kč. Trápil se s tím hodinu a půl. Měl nějaký problém s imobilizérem , propojil to on-line s Ml.Boleslaví (jsem netušil že něco takovýho jde ) a nakonec to vyřešil všechno šlape jak má. jak jsem psal,u me byl taky problem s imobilizerem a nakodovanim klicu ale zvladl to bez propojeni s boleslaví ,no hlavne ze vse funguje . v servisech asi budiky nemeni a nemaj to v priruckach .... tak se uci na vozech zakazniku. Editováno: 6. Březen 2008, autor: bubakk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 v servisu se ještě pořád snaží přizpůsobit nové budíky resp. immo přes 17, což je od mr07 roku jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.