acesky Vloženo 30. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 (editace) 29.8.2019 Výměna nefunkčního zámku víčka palivové nádrže svépomocí. Ahoj, víčko palivové nádrže mi na mém Superbu přestalo fungovat někdy na podzim 2018. Dosud jsem sbíral zkušenosti ostatních a čekal na vhodné počasí, jelikož nemám garáž. Do přílohy dávám postup, který jsem použil při mé výměně. Snad vám to pomůže ;-) AceSky Škoda Super II, Liftback 3.6, 2011 - Výměna nefunkčního zámku víčka palivové nádrže.pdf Editováno: 3. Září 2019, autor: acesky 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 30. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 Vedle, tohle je sekce III. generace 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 Přesunuto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acesky Vloženo 30. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 Přesunuto. Moc se omlouvám a děkuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acesky Vloženo 3. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2019 Raději přikládám obrázek dílu, jelikož vlastní mechanismus je někdy označován jako "zámek víčka nádrže" a jindy zase jako "nastavovací mechanismus pro víčko tankovací nádrže". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitab Vloženo 8. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2020 Prosím o reupload, již není dostupné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2020 Co není dostupné? Funguje to normálně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitab Vloženo 8. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2020 Pravda. Nepřihlášenemu mi to psalo nedostupné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitab Vloženo 8. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2020 Já postupoval odzadu a stačilo sundat jenom kousek plastu a tapecu. Jak to budu montovat zpět nafotím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PietroXF Vloženo 16. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2020 Jsem to vyměnil na 3T5 = Combi Superb II. Zabralo to 3 hodiny, nejvíc práce bylo s odstrašovaném plastových krytu a tapecu... Kdybych vedel, jaka to bude dřina, tak jen odcvaknu dratek, aby servo nezavrelo nikdy vicko nadrze, a vymenim Uzaver nadrze, za nejaky nový s klíčkem, a hotovo. Totalni pakarna se k tomu dostat, bez návodu bych to asi nedal.... Jinak je tam servo-motor Made in China, a ten asi konci dobu spolehlivosti podstatně drive než centrální uzamykaní vozidla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acesky Vloženo 16. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2020 Jo jo, to že je ta výměna totální voser v návodu také píši 😉 😆. Nicméně ten pocit z dobře odvedené práce stojí za to a můžeš na sebe být pyšný 😉. Vím o čem mluvím, protože já do toho šel úplně naslepo, fotil u toho všechno možné jelikož jsem se ke správnému postupu dopracovával sám a až následně vybral jen potřebné fotky do návodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitab Vloženo 16. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2020 Spis se tam ulomi pacicky na plastovem mechanismu, ten motorek nas vsechny prezije. Ja to delal zezadu pres tapec, staci trochu odehnout plastovy kryt, vyhrnout tapec a za pul hodky neni co delat. https://youtu.be/sixVuoywtVA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acesky Vloženo 16. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2020 Paráda! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvkma Vloženo 4. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2020 mám superb 2 combi facelift, ustřihnul jsem zámek nádrže, napájel tam nový a dělá to furt to samé, je stále odemknutý když otevřu kufr tak se zámek zamkne, když ho zavřu tak se zase odemkne a tak zůstane ...... nevíte někdo ? 🙃 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitab Vloženo 4. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2020 V zámku nádrže je motorek, když ho vyndas tak by jsi měl při zamceni/odemceni cítit, jak přesouvá zapadku, děje se tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 17. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2020 komu sa to nechce rozoberať nech to len odstrihne a spojí v podbehu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acesky Vloženo 17. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2020 před 18 minutami, suri. napsal: komu sa to nechce rozoberať nech to len odstrihne a spojí v podbehu Účel to sice splní, ale mně osobně to přijde jako čuňárna ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 17. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2020 (editace) ono na sedane je to za chvíľu , ale na kombi rozoberáš pol traktora a kto nevie čo kde chytiť tak urobí ešte viac škody... ja to tak nerobím ale v rýchlosti alebo núdzovo prečo nie ... na fuknci to nemá vplyv len nech je tam vodotesný spoj Editováno: 17. Prosinec 2020, autor: suri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitab Vloženo 17. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2020 Proc ne, idealne osadit vodotesnym konektorem a vydrzi to navzdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 18. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2020 to sa tam nevôjde , normálne vodotesné spojky a hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitab Vloženo 18. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2020 co je vodotesna spojka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 18. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2020 https://www.google.com/search?q=dutinka+vodotesna&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiBtfaVvNftAhWHzaQKHZrMCzoQ_AUoAXoECAYQAw&biw=1280&bih=913#imgrc=6or7z2MJwAmzRM 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robi70 Vloženo 3. leden 2021 Sdílet Vloženo 3. leden 2021 Ahoj, mám stejný problém, dvířka zůstali zavřené a nejdou nijak otevřít. Návod od acesky je sice super, ale raději bych to zkusil jednodušeji podle suriho zvenku, tedy ustříhnout kabel a pak ho spojit vodotěsnou spojkou. Zkoušel jsem sundat podběh a odemknout to nějak přes tu gumu, ale nešlo to. Prosím o radu, jak otevřít dvířka bez sundání tapecu, pokud je to vůbec možné. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitab Vloženo 3. leden 2021 Sdílet Vloženo 3. leden 2021 Dvířka otevřeš jenom skrz poběh. Zezadu na zámku je pod gumovou krytkou páčka, kterou zatlačíš v podélném směru (viz. obrázek). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robi70 Vloženo 4. leden 2021 Sdílet Vloženo 4. leden 2021 Děkuji ti za odpověď, bohužel nepodařilo se mi to odemknout a v servisu se to technikovi taky povedlo, až po demontáži tapecu. Zjistil ale, že do zámku nejde proud, takže problém bude jinde, ale to bych tam auto musel nechat dále. Můžu ještě mrknout na pojistky, nevíš náhodou, která pojistka je pro zámek nádrže? Prozatím budu jezdit s odemčenou nádrží a pak to zavezu znovu do servisu pokud nic nezjistím. Jinak všechny spotřebiče mi fungují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.