Czeczo Vloženo 3. Září 2019 Sdílet Vloženo 3. Září 2019 Zdravím, setkal se někdy někdo s tím, že by mu pořád svítíla lampička v přihrádce spolujezdce, i když je zavřená? Pokud ano, co tam je špatně? Nedávno jsem si totiž v noci všiml, že mi to tam pořád prosvítá u spolujezdce přes mezírku průduchu klimatizace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 3. Září 2019 Sdílet Vloženo 3. Září 2019 Nemáš ve světýlku třeba LED, která tam být nemá? Takové náhrady občas svítí, když nemají :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czeczo Vloženo 3. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2019 nene, mám tam původní halogenky všude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 3. Září 2019 Sdílet Vloženo 3. Září 2019 Tak pak prověřit spínač toho světýlka v přihrádce, ale jak a kde to má Superb 2 netuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mioa701 Vloženo 3. Září 2019 Sdílet Vloženo 3. Září 2019 Spínač je súčasťou svetielka Treba pozrieť či sa nezlomila tá páčka ktorá to ovláda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czeczo Vloženo 4. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2019 (editace) jsem si s tím včera hrál v noci a když jsem trošku přitlačil na tu přihrádku, tak světýlko zhaslo, tak asi fakt něco s tím spínačem Editováno: 4. Září 2019, autor: Czeczo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 4. Září 2019 Sdílet Vloženo 4. Září 2019 Ja som mal podobný problém na Roomstri, v servise sa s tým opakovane babrali a po čase to svietilo znova, až som to vyriešil vymontovaním žiarovky a mám pokoj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 4. Září 2019 Sdílet Vloženo 4. Září 2019 Kedze ten mechanizmus je cisto mechanicky, proste ti to niekde nedolieha alebo sa zlomil ten samotny mechanizmus. Musim uznat, ze sa s tym naozaj vyhrali a blbuvzdornejie sa to asi spravit "nedalo" .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mioa701 Vloženo 5. Září 2019 Sdílet Vloženo 5. Září 2019 Ja som tu páčku pri demontáži a výmene za LED žiarovku zlomil tak som z Číny objednal celý LED modul aj s tou páčkou za pár euro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czeczo Vloženo 7. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2019 (editace) mohl bych poprosit, jestli by mi někdo mohl nafotit, jak vypadá jeho funkční páčka pro srovnání? jak jsem na to včera koukal, tak mi nepřišlo, že by něco chybělo, ale tak pro jistotu :) Editováno: 7. Září 2019, autor: Czeczo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mioa701 Vloženo 8. Září 2019 Sdílet Vloženo 8. Září 2019 Pozri tu a tu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.