Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zdravím, setkal se někdy někdo s tím, že by mu pořád svítíla lampička v přihrádce spolujezdce, i když je zavřená? Pokud ano, co tam je špatně?

Nedávno jsem si totiž v noci všiml, že mi to tam pořád prosvítá u spolujezdce přes mezírku průduchu klimatizace.

Posted (edited)

jsem si s tím včera hrál v noci a když jsem trošku přitlačil na tu přihrádku, tak světýlko zhaslo, tak asi fakt něco s tím spínačem

Edited by Czeczo
Posted

Ja som mal podobný problém na Roomstri, v servise sa s tým opakovane babrali a po čase to svietilo znova, až som to vyriešil vymontovaním žiarovky a mám pokoj...

Posted

Kedze ten mechanizmus je cisto mechanicky, proste ti to niekde nedolieha alebo sa zlomil ten samotny mechanizmus. Musim uznat, ze sa s tym naozaj vyhrali a blbuvzdornejie sa to asi spravit "nedalo" ....

Posted (edited)

mohl bych poprosit, jestli by mi někdo mohl nafotit, jak vypadá jeho funkční páčka pro srovnání? jak jsem na to včera koukal, tak mi nepřišlo, že by něco chybělo, ale tak pro jistotu :)

Edited by Czeczo